Χτενίσματα Φθινόπωρο Χειμώνας 2016-2017

Είδαμε πολλές εκπληκτικές τάσεις στις εβδομάδες μόδας για το Φθινόπωρο Χειμώνα 2016 2017 και σας παρουσιάζουμε τις 12 καλύτερες! Από «ογκώδη» μαλλιά και προσθήκες με διάφορα κοσμήματα ως και Rock n roll ανατροπές σε παραδοσιακά χτενίσματα, πραγματικά όλα είναι εξαιρετικά!

 

#1. Χτενίσματα Φθινόπωρο Χειμώνας 2016 2017: Η χαμηλή αλογοουρά !

χτενίσματα φθινοπωρο χειμωνας 2016 2017
Αυτή τη σεζόν, το «λιγότερο είναι περισσότερο» με χαμηλή αλογοουρά που απλά συγκρατείται με μια κορδέλα για τα μαλλιά. Νεανική και κομψή εμφάνιση! Το είδαμε στους οίκους Salvatore Ferragamo, Prabal Gurung, Cédric Charlier!

 

 

#2.Χτενίσματα Φθινόπωρο Χειμώνας 2016 2017: H επιστροφή της πρέσας !

crimp-hair-letif

Προσθέτοντας μια νότα διασκέδασης σε κάθε στυλ, η πρέσα μαλλιών (κατά κόσμο τοστάκια) έχει κάνει επιστροφή στη πασαρέλα. Είτε όλα τα μαλλιά πάνω ή χαλαρά κάτω , αυτό το look μας μεταφέρει πίσω στη δεκαετία του 1980. Το είδαμε στους οίκους Vanessa Seward, Gucci, Manish Aror !

 

 

#3. Χτενίσματα Φθινόπωρο Χειμώνας 2016 2017: Ο κότσος της μπαλαρίνας !

bun-letif

Όταν ο κλασικός κότσος μπαλαρίνας (ballerina bun) έχει αναθεωρηθεί από τη μόδα, μπορείτε να είστε βέβαιες ότι πρόκειται να είναι υπερ-chic. Είτε πρόκειται για μια διπλή περιστροφή των μαλλιών , ένα ακατάστατο αποτέλεσμα ή ένα πιο περίτεχνο σινιόν , αυτές οι έξυπνες προτάσεις ενισχύθηκαν με μια προστιθέμενη δόση φαντασίας! Το είδαμε στους οίκους Christian Dior, Valentino, Boss!

 

 

#4. Χτενίσματα Φθινόπωρο Χειμώνας 2016 2017: XXL όγκος στα μαλλιά!

volume-up-hair-letif
Με μια “ηλεκτρική ” επαφή στα μαλλιά οι κομμωτές αύξησαν τον όγκο στα χτενίσματα Φθινόπωρο / Χειμώνας 2016-2017 . Με επιρροές από τα 80s και ατελείωτο κρεπάρισμα δεν μπορούμε να χορτάσουμε αυτό το άγριο βλέμμα! Το είδαμε στους οίκους  Ashish, Jeremy Scott, Gucci !

 

 

#5. Χτενίσματα 2016/2017: Η γαλλική «Μπανάνα»!

French-pleat-letif
‘Εμπνευση από τα 50s με rock ‘n’ roll διάθεση , η Γαλλική μπανάνα σε νέα έκδοση έχει γίνει το must-have στυλ της πασαρέλας για τον επόμενο χειμώνα. Ευέλικτη και επαναστατική εμφάνιση είναι σταθερά στην ημερήσια διάταξη του στυλ! Το είδαμε στους οίκους Kenzo, Gareth Pugh, Giorgio Armani !

 

 

#6. Φθινοπωρινά χτενίσματα με κοσμήματα στα μαλλιά!

Headpieces-letif
Αυτό το χειμώνα, τα μαλλιά είναι στολισμένα με κοσμήματα, λουλούδια και μεταλλικές κορώνες με το μόνο κριτήριο να είναι σε XXL εκδόσεις! Το είδαμε στους οίκους Tommy Hilfiger, Rodarte, Alexander McQueen και φυσικά τα λατρέψαμε!

 

#7. Σικ Κυματισμοί από τα 20s !

Twenties-style-waves-letif

Τα vibes στον αέρα την Εβδομάδα Μόδας , ήταν σίγουρα πολύ Ρετρό! Σούπερ-slicked χτενίσματα με έμπνευση από 20s & 50s σε Marc Jacobs και Gucci.

 

 

# 8 . XXL μακριά μαλλιά για εντυπωσιακά χειμερινά χτενίσματα!

long-hair-letif

 

Λαμπερά και λεία μακριά μαλλιά εντελώς ΙΣΙΑ είναι super τάση αυτή τη σεζόν. Μια αιθέρια γοητεία δημιουργήθηκε με τη χρήση των exte , που έχει οριστεί να είναι ένα εξασφαλισμένο hit στα μαλλιά για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2016-2017! ! Το είδαμε στους οίκους Carven, Elie Saab, H&M !

 

 

#9. Wet look μαλλιά και το χειμώνα 2016/2017!

wet-look-letif
Χτενισμένα προς τα πίσω με gel, συνήθως μέχρι την κορυφή του κεφαλιού , για μια πραγματική rock ‘n’ roll εμφάνιση που μπορεί να προκαλέσει σκάνδαλα! Εστιάζοντας στα χαρακτηριστικά του προσώπου, μπορεί να προσαρμοστεί ομαλά από το πρωί μέχρι το βράδυ! Το είδαμε στους οίκους Saint Laurent, Louis Vuitton, Giambattista!

 

#10. Φράντζες, ένα από τα πιο hot χειμερινά χτενίσματα για το 2016-2017 !

fringe-letif
Οι φράντζες έκαναν την επιστροφή τους στη πασαρέλα αυτή τη σεζόν, με έμπνευση από τα 70s. Σε αυτή την περίπτωση, δεν επιτρέπονται ημίμετρα: Η φράντζα επιστρέφει τόσο σε μίνι όσο και XXL μορφή! Το είδαμε στους οίκους Maison Margiela, Boss, Dolce & Gabbana! 

 

 

#11. Πλεξούδες όπως όταν είσαστε μικρές !

braids-letif
Οι πλεξούδες σε όλες τις μορφές τους από τη Νέα Υόρκη ως το Παρίσι ,είτε ως ένα διπλό, στέμμα, ή μπόξερ πλεξούδες, είναι ένα από τα πιο hot χτενίσματα της χρονιάς! Το είδαμε στους οίκους Moncler, Sally Lapointe και είναι κιόλας ένα αγαπημένο χτένισμα για το φετινό χειμώνα!

 

#12. Καλοχτενισμένες «κουρτίνες»!

χτενίσματα φθινόπωρο χειμώνας 2016 2017
Είναι το στυλ πανκ της εποχής σε διασκευή , wet φράντζες χωρισμένες σε 2 τμήματα στερεώνονται με τζελ και πλαισιώνουν το πρόσωπο. Αυτό το τολμηρό στυλ θα δώσει μια νότα υπερβολής σε κάθε εμφάνιση! Το είδαμε στους οίκους Hardinge, Mugler! Εσύ ποιο χτένισμα θα τολμήσεις φέτος το χειμώνα;

Σχόλια