Τα κουρέματα της μόδας του 2015

Χρόνια είχε η μόδα στα μαλλιά να κάνει τόσες τολμηρές προτάσεις ταυτόχρονα όσο το 2015! Αφού είδαμε αναλυτικά τις τάσεις της μόδας του χειμώνα 2015 σε χτενίσματα και χρώματα στο προηγούμενο blog μας θα παρουσιάσουμε τα κουρέματα που θα διαμορφώσουν το φετινό στυλ !

Τάσεις της μόδας: Κουρέματα 2015

#1 Κούρεμα 2015: Beatle haircut- Mop Tops (Beatle κούρεμα)

Κούρεμα Beatles cut μόδα 2015Η τάση αναβιώνει το θρυλικό στυλ των μαλλιών των Beatles σε νέες εκδόσεις . Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα είναι το στρόγγυλο περίγραμμα με πιο μακριές φράντζες. Αυτό δίνει επίσης το ύφος στο τυπικό κούρεμα «μανιτάρι». Το κούρεμα αυτό μπορεί να είναι και ασύνδετο! Σε ίσια μαλλιά είναι ιδανικό. Προσθέστε την προσωπική σας νότα τονίζοντας ξεχωριστές τούφες με προϊόντα Styling.

#2 Κούρεμα 2015: Φράντζες σε όλα τα μήκη και υφές (ιδιαίτερα side-swept, φράντζες στο πλάϊ)

Στυλ μαλλιων 2015 φράντζα side sweptΌπως είπαμε και στο blog με τις τάσεις της μόδας σε χτενίσματα του χειμώνα του 2015 οι υφές και τα μήκη  στο πλαϊνό και πίσω μέρος του κεφαλιού παίζουν σε κάθε ποικιλία! Το side swept στυλ όμως είναι το κυρίαρχο στοιχείο που ενώνει όλες αυτές τις διαφορετικές επιλογές!

#3 Κούρεμα 2015: Bob-cut Καρέ σε διαφορετικά μήκη και υφές.

Κούρεμα bob cut 2015Αυτό που θα κυριαρχήσει είναι το μήκος πάνω  στους  ώμους ! Φιλάρισμα περιμετρικά στις άκρες χωρίς έντονο «σκάψιμο» στο πίσω μέρος ή αλλιώς Lob καρέ (Long bob). Τα πλαϊνά τμήματα συνήθως είναι πιο μακριά.  Οι φράντζες μπορέι να είναι βαριές ή εναλλακτικά και ασσύμετρες !Ως κομμωτές πραγματικά λατρεύουμε να πραγματοποιούμε το συγκεκριμένο κούρεμα!!

#4 Κούρεμα 2015: Short hair – pixie look (Κοντά μαλλιά)

Στυλ μαλλιών 2015 κοντό μαλλίΗ απόλυτη απελευθέρωση. Πιο κοντά μήκη στα πλαϊνά και πίσω, μεγαλύτερο μήκος στο επάνω μέρος του κεφαλιού και ειδικά στη φράντζα! Ένα κούρεμα για όσες θέλουν να τολμήσουν μια ριζική αλλαγή που εκτός από στιλ θα τους χαρίσει πολύ καιρό ανεμελιάς! Την πρώτη φορά που μία γυναίκα επιχειρεί το κοντό κούρεμα απαιτεί αρκετό θάρρος, αλλά πραγματικά είναι πολλά τα είδη προσώπων όπου το στυλ του κοντού κουρέματος ταιριάζει απόλυτα και χαρίζει αυτό το μοναδικό συνδυασμό θηλυκότητας και αγριάδας πάντα σε συνδιασμό με το κατάλληλο χρώμα.

#5 Τα ανδρικά κουρέματα του 2015

Ανδρικά κουρέματα μόδα 2015Οι άνδρες γίνονται αγόρια και τα αγόρια γίνονται άντρες. Σοφιστικέ , δυναμικά και ευέλικτα ανδρικά κουρέματα για τη σεζόν του 2015. Έμπνευση από τα 60ς . Βάλτε το ζελέ στα μαλλιά σας και χτενίστε με χωρίστρα προς μια πλευρά. Επίσης : Ντεκραντέ αποτέλεσμα περιμετρικά και ασύμμετρα φιλαρίσματα στο πάνω μέρος , πολλές φορές και ασύνδετα, με έμφασή στη περιοχή της φράντζας όπου ο όγκος και η κίνηση είναι χαρακτηριστική! Δώστε θάρρος στον κομμωτή σας να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και αλλάξτε κούρεμα, μαζί και ψυχολογία!