How to:Κυματιστά μαλλιά παραλίας-Beach waves (Updated 2023)

Τα  κυματιστά μαλλιά παραλίας ή αλλιώς Beach Waves effect είναι το must του καλοκαιριού!  Τώρα  μπορείς και εσύ πολύ εύκολα να δημιουργήσεις το συγκεκριμένο look παραλίας…σαν να έχεις βγει μόλις από τη θάλασσα! Με τις διάφορες τεχνικές που θα αναλύσουμε παρακάτω θα έχεις την ευκαιρία να δώσεις στα μαλλιά σου το πιο όμορφο και ανάλαφρο καλοκαιρινό σχήμα, για κάθε σημαντική και όμορφη στιγμή.  

Γιατί αν και οι παραλίες αποτελούν την έμπνευση για τα υπέροχα beach waves, αυτά έχουν κατακτήσει τα catwalks, την business και την καθημερινή μας ζωή. Ακόμα αποτελούν το αγαπημένο χτένισμα πολλών γυναικών παγκοσμίως και έφτασε η στιγμή να κάνουν εντυπωσιακή και κάθε δική σου εμφάνιση. Κοπέλα σε παραλία με Beach waves

 

Beach Waves: Πώς θα πετύχεις τα τέλεια κυματιστά μαλλιά ;

Τo beach waves είναι ένα αρκετά διάσημο χτένισμα! Ο λόγος; Φαίνονται υπέροχα σχεδόν σε όλους, αφού η αβίαστη εμφάνιση κολακεύει όλα τα σχήματα προσώπου, τους τύπους μαλλιών και τις ηλικίες.  

Αλλά αν πιστεύεις ότι η ιδέα να κατακτήσεις αυτές τις τέλεια χαλαρές μπούκλες ακούγεται κάτι παραπάνω από λίγο αποθαρρυντική, να είσαι σίγουρή ότι τα έξυπνα tips που ακολουθούν καθιστούν απλό το συγκεκριμένο δημοφιλές καλοκαιρινό χτένισμα .. όχι δεν απαιτείται εκδρομή στην παραλία ή αλμυρό νερό. «Το beach waves είναι χαλαρές μπούκλες που είναι ιδανικές για ένα καθημερινό χτένισμα με ανάγλυφη υφή! 

Προϊοντα περιποιήσης για beach waves

Τα κυματιστά μαλλιά «παραλίας» έχουν αυξηθεί σε δημοτικότητα λόγω της ευελιξίας τους. «Είναι η τέλεια ισορροπία ανάμεσα στις μπούκλες και τα ίσια μαλλιά και λειτουργούν για σχεδόν κάθε μήκος  και τύπο μαλλιών. Ακόμα μπορούν να σταθούν  από μια παρουσίαση στη δουλειά μέχρι μια βραδινή έξοδο. Το βασικό τους πλεονέκτημα είναι ότι τα beach waves προσθέτουν όγκο και κίνηση στα μαλλιά σου, με τα μπροστινά τμήματα να τραβούν την προσοχή  και να τονίζουν τα ζυγωματικά σου». 

Προϊόντα styling για beach waves

Ποιο εργαλείο λοιπόν είναι ιδανικό για να κάνεις beach waves και ποια τα προϊόντα  που θα μας βοηθήσουν να το πετύχουμε;

Μετά το λούσιμο χρησιμοποίησε την ειδική βούρτσα  Wet Brush ξεκινώντας από τις άκρες. Ξεμπλέκει τα μαλλιά και διατηρεί τους κυματισμούς. Χρησιμοποίησε ένα ελαφρύ gel  Davines More Inside σε κάθε τούφα και τύλιξε στα δάχτυλά σου. Στη συνέχεια ψέκασε με το Spray For Beach Waves  για να προσθέσεις υφή και ένα salty αποτέλεσμα. Ψέκασε στα μήκη και τις άκρες από απόσταση 10-15 εκ. Έπειτα τσαλάκωσε τα μαλλιά με κίνηση προς τα πάνω   και στέγνωσε τα με το υπέροχο σεσουάρ και τη φυσούνα Parlux Alyon . 

Για ακόμη πιο ατημέλητο αποτέλεσμα  στα κυματιστά μαλλιά, εφάρμοσε ξανά το Spray για Beach Weaves ψεκάζοντας επιφανειακά.  

Σίδερο για μπούκλες: Το μυστικό για τέλειο αποτέλεσμα 

Τέλος ένα εργαλείο για μπούκλες GHD CURVE™ είναι το κλειδί για θεϊκά αποτελέσματα. Πρώτα, να ξέρεις ότι όσο μικρότερο είναι το στέλεχος του σίδερου για μπούκλες, τόσο πιο σφιχτό θα είναι το κύμα. 

Κράτησε το σίδερο για μπούκλες όρθια με τον σφιγκτήρα στραμμένο προς τα εμπρός, αφήνοντας τις άκρες προς τα έξω, ώστε να δημιουργήσεις ένα πιο ατημέλητο αποτέλεσμα . 

Κράτησέ το για τέσσερα ως 6 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια άνοιξε τον σφιγκτήρα για να απελευθερωθεί το μαλλί. 

 

Απόφυγε να αγγίξεις τις μπούκλες σου μέχρι να κρυώσουν τελείως (το άγγιγμα των μαλλιών που είναι ακόμα ζεστά μπορεί να χαλαρώσουν τις μπούκλες και να χαλάσουν την καμπύλη τους). Αυτή είναι μόνο μία από τις πολλές μεθόδους για να αποκτήσεις το τέλειο beach waves look! 

3+1 tips για τα τέλεια beach waves 

Το μυστικό είναι να συνδυάσεις τα σωστά προϊόντα και εργαλεία μαλλιών. Η τεχνική  διαρκεί λιγότερο από 10 λεπτά! Μερικά μπορούν να γίνουν κατά τη διάρκεια της νύχτας και φυσικά χωρίς θερμότητα, αρκεί να δημιουργήσεις πλεξούδες στα μαλλιά σου τις οποίες θα αφήσεις να στεγνώσουν φυσικά . Έπειτα θα τις λύσεις το πρωί και αν κριθεί απαραίτητο θα φρεσκάρεις επιφανειακά με το σίδερο για μπούκλες. 

Δες πως μπορείς να δημιουργήσεις beach waves με φυσούνα και σίδερο για μπούκλες στο παρακάτω video. 

 

Λοσιόν beach waves Πιστολάκι μαλλιών Σίδερο για μπούκλες Τζέλ για styling

Σχόλια