Οι 7 καλύτερες μάσκες μαλλιών για αναδόμηση!

Πλησιάζει το καλοκαιράκι και θα πρέπει να προετοιμάσεις τα μαλλιά σου ώστε να επιβαρυνθούν όσο γίνεται λιγότερο από τον ήλιο και το αλάτι της θάλασσας! Πως; Ενίσχυσε τα μαλλιά σου με πρωτεΐνες! Οι καλύτερες επιλογές για μάσκα αναδόμησης μαλλιών της αγοράς είναι οι σύμμαχοί σου… τα πλέον επαγγελματικά προϊόντα και μόνο αυτά μπορούν να σου προσφέρουν τα πιο όμορφα αποτελέσματα στα μαλλιά σου!

 

KÉRASTASE MASQUE THERAPISTE – Μάσκα Αναδόμησης μαλλιών, 200ML

Kérastase Therapiste μάσκα αναδόμησης μαλλιών
Ιδανική για πολύ ταλαιπωρημένα , εύθραστα μαλλιά και σπασμένες άκρες! Η τρίχα επανορθώνεται σε βάθος, στον πυρήνα της, ανακτά τη δύναμη και την ελαστικότητά της. Τα μαλλιά τονώνονται και αναζωογονούνται. Οι KAPs (μικροσκοπικές πρωτεΐνες που συνδέουν τα Μόρια Κερατίνης μεταξύ τους και τα διατηρούν ενωμένα) διασφαλίζουν τη συνοχή της τρίχας και εξαφανίζονται όταν τα μαλλιά φθείρονται.

Χυμός αποκατάστασης: εκχυλίζεται από το Ρόδο της Ιεριχούς (Selaginella Lepidophylla), ένα φυτό «αναβίωσης» που επανεργοποιεί τη σύνθεση των KAPs.

 

 

REDKEN EXTREME STRENGTH BUILDER PLUS MASK – Μάσκα Αναδόμησης μαλλιών, 250ML

Redken Extreme Strength Builder μάσκα αναδόμησης μαλλιών

Μάσκα που αποκαθιστά την υγεία των ταλαιπωρημένων μαλλιών. Περιέχει πολύ υψηλά επίπεδα ceramide για να προσφέρει εντατική αναδόμηση, ενυδάτωση και δύναμη στο εσωτερικό των εξαιρετικά ταλαιπωρημένων μαλλιών. Τα μαλλιά γίνονται 96% πιο δυνατά μετά από μόνο 3 εφαρμογές. Το Interlock Protein Network μεταφέρει ένα μοναδικό σύστημα αναδόμησης, το Fortifying Complex , που αποκαθιστά την υγεία των μαλλιών σου!

 

MACADAMIA PROFESSIONAL NOURISHING MOISTURE MASQUE – Μάσκα Αναδόμησης μαλλιών, 236ML

 

μάσκα αναδόμησης μαλλιών macadamia nourishing moisture

 

 

Μάσκα ανάπλασης, αναζωογόνησης και επανόρθωσης, κατά του φριζαρίσματος. Προσφέρει εξαιρετική ενυδάτωση στην τρίχα, ενώ παράλληλα ξεμπλέκει το μαλλί και αποτρέπει το φριζάρισμα. Μία από τις καλύτερες μάσκες μαλλιών τα τελευταία χρόνια.
– Έλαιο Macadamia: Πλούσιο σε Omega 7, 5 και 3, λιπαρά οξέα που παρέχουν μέγιστη ενυδάτωση χωρίς να βαραίνουν τα μαλλιά
– Έλαιο Argan: Ωμέγα 9, ανήκει στα λιπαρά οξέα που αναδομούν & ενδυναμώνουν την τρίχα.

 

MOROCCANOIL RESTORATIVE HAIR MASK – Μάσκα Αναδόμησης μαλλιών, 250ML

 

μάσκα αναδόμησης μαλλιών moroccanoil restorative mask

 

 

Ιδανική μάσκα για ξηρά, κατεστραμμένα και βαμμένα μαλλιά. Φόρμουλα πλούσια σε έλαιο argan και πρωτεΐνες. Προσφέρει προστασία και αναδόμηση στα μαλλιά που έχουν καταστραφεί από τεχνικές εργασίες και το styling.

 

SCHWARZKOPF BC REPAIR RESCUE DEEP NOURISHING TREATMENT – Μάσκα Αναδόμησης μαλλιών, 200ML

μάσκα αναδόμησης μαλλιών schwarzkopf bc repair

 

Η πιο εντατική μάσκα περιποίησης της BC, για κανονικά έως χονδρά μαλλιά που έχουν υποστεί πολύ έντονη φθορά. Το μυστικό της σειράς Repair Rescue βρίσκεται στην υψηλή συγκέντρωση σε επαναστατικά πρωτεολιπίδια σε συνδυασμό με τη δράση της τεχνολογίας Cell Perfector και της τεχνολογίας Amino Cell Rebuild.

Το αποτέλεσμα είναι 100% επαναφορά της δύναμης και της ελαστικότητας και έως 95% λιγότερο σπάσιμο, για μαλλιά αναγεννημένα και απαλά, με ανανεωμένη ελαστικότητα και υγιή λάμψη. Η μάσκα μαλλιών DEEP NOURISHING θρέφει σε βάθος τα πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά. Βελτιώνει την εσωτερική δύναμη της τρίχας και λειαίνει την επιφάνεια της. Προσφέρει στα μαλλιά σου περιποίηση που διαρκεί, από το πρώτο κιόλας λούσιμο, pH 3,0 – 4,0.

 

 

WELLA SP REPAIR MASK – Μάσκα Αναδόμησης μαλλιών, 200ML

wella repair mask μάσκα αναδόμησης μαλλιών

 

 

Ιδανική για ταλαιπωρημένα μαλλιά. Απόλυτη αναδόμηση μέχρι και 100% μετά από μία μόνο εφαρμογή. Η μάσκα αυτή επανορθώνει τις σπασμένες άκρες και αναζωογονεί και δυναμώνει την τρίχα. Τέλος, δίνει σώμα στην ύλη της τρίχας για μαλλιά πιο λαμπερά και υγιή.

 

 

OLAPLEX HAIR PERFECTOR NO.3 – Μάσκα Αναδόμησης μαλλιών, 100ML

 

 

olaplex μάσκα αναδόμησης μαλλιών

 

 

Θεραπεία ανασύστασης της τρίχας. Xρήση μία φορά την εβδομάδα (ιδανικά μετά από εφαρμογή στο κομμωτήριο του Bond Multiplier N1 & Βond Perfector N2) για περαιτέρω ενδυνάμωση της τρίχας ή για προ-θεραπεία πριν από την επόμενη βαφή ή τεχνική εργασία. Η μάσκα Οlaplex αποκαθιστά τους κατεστραμμένους λόγω θερμικής, χημικής και μηχανικής φθοράς δεσμούς της τρίχας και βελτιώνει σημαντικά τη δομή της εσωτερικά! Τα μαλλιά γίνονται λεία, λαμπερά και υγιή .

 

Τρόπος χρήσης για όλες τις μάσκες μαλλιών: Κάνε μασάζ στα μήκη και στις άκρες των μαλλιών. Άφησε το προϊόν να δράσει για 5 λεπτά, γαλακτωματοποίησε και ξέβγαλε προσεκτικά με άφθονο νερό! Τα όμορφα μαλλιά είναι στο χέρι σου! Απόκτησέ τα!

Εσύ ποια θεωρείς ως την καλύτερη μάσκα αναδόμησης μαλλιών;

Σχόλια