Μοντέρνα Καρέ Μαλλιά: Τόλμησε το must κούρεμα του 2020!

Τα καρέ μαλλιά είναι στην μόδα, είναι όμορφα, κομψά και μπορούν να διαμορφωθούν στο styling με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους! Αυτή τη σεζόν ίσως είναι η τέλεια στιγμή για να δοκιμάσετε αυτή τη σούπερ chic τάση, δεν νομίζετε;

Πάρτε μια μικρή γεύση από τα bob (καρέ μαλλιά) των επωνύμων και εμπνευστείτε τόσο στο κούρεμα όσο και στο χρώμα!

 

Τα εντυπωσικά καρέ μαλλιά της Kirsten Dunst

Kirsten-Dunst-letif

Καλοχτενισμένο καρέ με μήκος λίγο κάτω από το πηγούνι! Ελαφρύ φιλάρισμα στις άκρες αναδεικνύει τις κατάξανθες ανταύγειες – διαφάνειες σε ψυχρές (μπεζ) αποχρώσεις!

 

Το απόλυτα θηλυκό καρέ της Naomi Campbell

naomi-campbell-bob-letif - καρέ μαλλιά

Η μαύρη γαζέλα εγκαινίασε το καρέ της τον Νοέμβριο του 2015, εντυπωσιάζοντας τους πάντες! Ένα πανέμορφο κοντό καρέ με έντονο φιλάρισμα και ασύμμετρη (side swept) πλάγια φράντζα!

 

Jennifer Lawrence: Ένα bob που κόβει την ανάσα!

Jennifer-Lawrence-Bob-letif

Η πολυβραβευμένη star τάραξε τα νερά της showbiz με το υπέροχο πλατινέ καρέ, αρκετά φιλαρισμένο στις άκρες και μήκος λίγο πάνω από τους ώμους!

 

Το long bob από την Rachel Weisz

Rachel-Weisz-letif

Ένα παράδειγμα για το πόσο εύκολα μπορείς να μεταμορφώσεις ένα κλασσικό καρέ σε Hollywood έκδοση μας δίνει η Rachel Weisz, με χώρισμα στη μέση, απαλούς κυματισμούς και μπαλεγιάζ σε σοκολατί ζεστές αποχρώσεις!

 

H Jennifer Lopez ultra chic με σαγηνευτικά καρέ μαλλιά

Jennifer-Lopez-letif

Γοητεία στο τελείωμα με μπούκλες, ένα μικρό πιάσιμο από τη μία πλευρά, πλάγια φράντζα …ορίστε το γοητευτικό καρέ που πλαισιώνεται από sombre (απαλό ombre) τεχνική στο χρώμα!

 

Η Emma Stone δίνει νέο ορισμό στο μακρύ καρέ

Emma-Stone-letif

Άκρως θηλυκό και «επικίνδυνο» Lob (Long bob) καρέ με ελαφρύ φιλάρισμα στις άκρες και τα μπροστινά τμήματα! Τεχνική φωτοσκίασης σε ζεστές αποχρώσεις του ήλιου αυτό το κούρεμα αποτελεί ιδανική επιλογή για την φετινή άνοιξη και το καλοκαίρι!

 

Αυστηρό μα θηλυκό καρέ από την Katie Holmes

Katie-Holmes-letif

Μελαχρινή γοητεία σε σοκολατί αποχρώσεις! Το τετράγωνο περίγραμμα στο ύψος από το πηγούνι σε συνδυασμό με την ασύμμετρη «βαθειά» φράντζα δημιουργούν πορτρέτο σε ένα πρόσωπο με πανέμορφα χαρακτηριστικά!

 

Καρέ μαλλιά διαφορετικά από τα άλλα από την Nicole Richie

Nicole-Richie-letif - καρέ μαλλιά

Το παστέλ χρώμα λεβάντας μπορεί να απογειώσει ένα καρέ με μήκος λίγο πιο πάνω από τους ώμους και πλάγια (side swept) φράντζα!

 

Εσείς, ποιο θα τολμήσετε την Άνοιξη του 2020?

Σχόλια