Προσωποποιημένη περιποίηση μαλλιών με Fusio Dose στο Le tif Salon Emotion !

Προσωποποιημένη περιποίηση μαλλιών Fusio Dose

 

Το Fusio Dose είναι μία προσωποποιημένη περιποίηση μαλλιών απο την Kerastase που μεταμορφώνει τα μαλλιά σου. Χρησιμοποιώντας τα επαγγελματικά εργαλεία διάγνωσης που διαθέτουμε, όπως το Hair & Scalp Profiler, σου παρέχουμε αποτελέσματα διάγνωσης των μαλλιών σου υψηλής ακρίβειας.

Συγκεκριμένα, αναγνωρίζουμε τις βασικές και τις δευτερεύουσες ανάγκες των μαλλιών σου ώστε η θεραπεία που θα ακολουθήσει να δώσει στα μαλλιά σου την πολυπόθητη ανανέωση.

Κατά την τελετουργία Fusio Dose, ανιχνεύουμε πρώτα τις βασικές ανάγκες των μαλλιών σου οι οποίες προσδιορίζουν και το Concentrate που θα χρησιμοποιηθεί από τους κομμωτές μας. Έπειτα, οι δευτερεύουσες ανάγκες ή καλύτερα, οι επιθυμίες σου προσδιορίζουν το Booster που θα χρησιμοποιηθεί.

Συνολικά, γίνεται μία επιλογή από 4 συμπυκνώματα (ΛΑΜΨΗ, ΘΡΕΨΗ, ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ, ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ)και 5 booster (ΘΡΕΨΗ, ANTI-FRIZZ, ΛΑΜΨΗ, ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ, ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ) γα τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου μίγματος ενεργών συστατικών, ικανό να μεταμορφώσει άμεσα τα μαλλιά σου!

Η τελετουργία Fusio Dose μπορεί να συμπληρώσει οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία στο κομμωτήριο, όπως η βαφή, το κούρεμα ή το χτένισμα. Χαρίστε στον εαυτό σας τη μοναδική εμπειρία εξατομικευμένης τελετουργίας με τη βοήθεια και τη συμβουλή του Συμβούλου kerastase!

 

Προσωποποιημένη περιποίηση μαλλιών για Αύξηση της Ένταση του Χρώματος

 

fusio-dose-letif

 

Το CONCENTRÉ PIXELIST χαρίζει άμεση λάμψη στα μαλλιά σου ενώ δίνει περισσότερη ένταση στο χρώμα των βαμμένων μαλλιών και “κλειδώνει” το αποτέλεσμα!

 

Fusio Dose για θρέψη και αναδόμηση που δεν βαραίνει τα μαλλιά

Για μαλλιά που χρειάζονται άμεση αναδόμηση και θρέψη, η θεραπεία CONCENTRÉ VITA-CIMENT  αναδομεί την τρίχα από μέσα προς τα έξω. Η θεραπεία δεν βαραίνει τα μαλλιά ενώ τα αποτελέσματα είναι εμφανή από τη πρώτη εφαρμογή!

 

Προσωποποιημένη περιποίηση μαλλιών για θρέψη στα ατίθασα μαλλιά

Με το CONCENTRÉ OLEO-FUSION σε συνδιασμό με BOOSTER ANTI-FRIZZ  , η τρίχα γίνεται πιο λεία και πειθαρχημένη. Τα ατίθασα μαλλιά σου τρέφονται και αναδομούνται σε βάθος με αποτέλεσμα τη βελτιωμένη εμφάνισή τους.
Κάθε τελετουργία αποτελείται από θεραπείες εξειδικευμένες στις ανάγκες σας , οι οποίες συνοδεύονται από επαγγελματικό μασάζ με στόχο να σας προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία χαλάρωσης και αναζωογόνησης!
Νιώσε την εμπειρία Fusio Dose στο Emotion Salon μας, το πρώτο στην Ελλάδα!

 

Σχόλια