Τα 8 ρομαντικά χτενίσματα για το καλοκαίρι!

Ρομαντικά χτενίσματα! Μπορούν πολύ εύκολα να αλλάξουν την εμφάνιση και την διάθεσή σας! Οι Hair Experts της Le tif σας προτείνουν 8 chic χτενίσματα που μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε και να ξεχωρίσετε αυτό το καλοκαίρι σε κάθε event ή κοινωνική εκδήλωση. Εσείς ποιο ρομαντικό χτένισμα θα δοκιμάσετε για την επόμενη βάπτιση ή γάμο;

Ατημέλητο Σινιόν

ρομαντικά χτενίσματα - ατημέλητο σινιόν

Αδιαμφησβήτητα ένα ρομαντικό χτένισμα που αποπνέει θηλυκότητα και στυλ που θα λατρέψετε! Για να πιάσετε τα μαλλιά σας πίσω, όπως τον Άγγελο της Victoria Secret Κάρλι Κλος, απλώστε σε νοπά μαλλιά τον αφρό L’Oreal Professionnel Tecni Art Spiral Queen και αφού πρώτα στεγνώσετε καλά, ξεκινήστε σε τυχαία τμήματα με ένα σίδερο για μπούκλες και χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας, για να τραβήξετε προς το πίσω μέρος του κεφαλιού.« Τσαλακώστε» τα μαλλιά που περισσεύουν , στριφογυρίστε τις άκρες ανεπιτήδευτα, κρεπάρετε ελαφρά και ασφαλίστε με τσιμπιδάκια ! Ψεκάστε συνολικά με λίγη λακ μαλλιών και αφήνετε τούφες να πέφτουν με κάθε τρόπο!

 

Ρομαντικά Χτενίσματα: Χαμηλή Πλεξούδα για ατημέλητο look

ρομαντικά χτενίσματα - χαμηλή πλεξούδα

Απλώστε σε νοπά μαλλιά το L’Οreal Professionnel Volumentry Spray και φορμάρετε με πιστολάκι και χοντρή βούρτσα. Συγκεντρώστε όλα τα μαλλιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού και δημιουργήστε μια χαλαρή πλεξούδα . Αφήστε τα μπροστινά κομμάτια πέφτουν ανάλαφρα και ολοκληρώστε με ένα με ένα σίδερο για μπούκλες με μικρή όμως καμπύλη στις τούφες που περισσεύουν! Ψεκάστε συνολικά με Λακ Loreal Professionnel Infinium fort strong.

Κυματιστό μισομαζεμένο χτένισμα για το καλοκαίρι

ρομαντικά χτενίσματα - κυματιστό χτένισμα

Αγαπάμε αυτό το κλασικό μισομαζεμένο στυλ της Κίρα Νάϊτλι ! Απλώστε σε νοπά μαλλιά τον αφρό Kerastase Mousse Boufante, φορμάρετε με πιστολάκι και ξεκινήστε σε τυχαία τμήματα με ένα σίδερο για μπούκλες αφήνοντας ελεύθερες τις άκρες, τραβώντας κάθε κύμα για να χαλαρώσει! Κρεπάρετε ελαφρώς την κορυφή (στις ρίζες) και συγκεντρώστε τα μαλλιά πάνω από κάθε αυτί στο πίσω μέρος του κεφαλιού και ασφαλίστε με τσιμπιδάκια ή κάποιο αξεσουάρ!Ψεκάστε συνολικά με Λακ L’Oreal Professionnel Techni Art Fix Anti Frizz.

 

Ρομαντικά χτενίσματα: Ατημέλητο «ψεύτικο» καρέ

nicola-peltz-faux-bob-letif

Ψεκάστε σε νοπά μαλλιά L’Oreal Professionnel Tecni Art Full Volume Extra Mousse. Ξεκινήστε και φορμάρετε τα μαλλιά με πιστολάκι και χοντρή βούρτσα. Στη συνέχεια, δέστε τα μαλλιά πολύ χαλαρά σε μια χαμηλή αλογοουρά και πιέστε εσωτερικά την ουρά προς τον τον αυχένα. Ασφαλίστε με τσιμπιδάκια! Χαλαρώστε τις πλευρές αφήνοντας ελεύθερες τις άκρες για να ενισχύσετε το σχήμα bob ! Αυτό το ρομαντικό χτένισμα θα δώσει μια νότα ανεμελιάς στο look.

 

Αρχαιοελληνικές πλεξούδες

emily-blunt-braids-letif

Απλώστε σε νοπά μαλλιά Schwarzkopf OSIS body me fuller feeling hair 150ml. Για να πετύχετε το χτένισμα της Έμιλι Μπλαντ ξεκινήστε και φορμάρετε τα μαλλιά με πιστολάκι και χοντρή βούρτσα. Δύο Γαλλικές εξωτερικές πλεξούδες σε κάθε πλευρά του κεφαλιού οι οποίες καταλήγουν στον αυχένα . Πλέξτε ή στριφογυρίστε τη μία μέσα στην άλλη και ασφαλίστε με τσιμπιδάκια!

 

«Αλογοουρά» με υφή

gigi-hadid-ponytail-letif

Απλώστε σε νοπά μαλλιά μία κρέμα μαλλιών και φορμάρετε με πιστολάκι. Ξεκινήστε με ένα σίδερο για μπούκλες σε όλα τα μαλλιά! Κρεπάρετε ελαφρώς τις ρίζες και τραβήξετε προς το πίσω μέρος του κεφαλιού με τα δάχτυλά. Πιάστε τα μαλλιά με ένα λαστιχάκι, ιδανικά να έχει και αξεσουάρ! Ψεκάστε συνολικά με Schwarzkopf OSIS sparkler shine spray 300ml για απόλυτη λάμψη!

 

Ρομαντικά χτενίσματα 2017: Retro Σινιόν

bottega-veneta-retro-bun-letif

Απλώστε σε νοπά μαλλιά μία κρέμα μαλλιών και φορμάρετε με πιστολάκι. Συγκεντρώστε χαλαρά όλα τα μαλλιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού , στριφογυρίστε 1-2 φορές και ασφαλίστε με τσιμπιδάκια από μέσα προς τα έξω! Ψεκάστε συνολικά με Λακ L’Oreal Professionnel Infinium Pure Strong και διακοσμήστε με αξεσουάρ!

 

Σινιόν με πλεξούδα για ultra feminine εμφανίσεις

Σινιόν με πλεξούδα

Απλώστε σε νοπά μαλλιά L’oreal Professionnel Curl Expression 10-In-1 Creme-En-Mousse και φορμάρετε με πιστολάκι .Ξεκινήστε σε τυχαία τμήματα με ένα σίδερο για μπούκλες και χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να χαλαρώσετε τις μπούκλες και τραβήξτε στο πίσω μέρος του κεφαλιού ! Πλέξτε μια Γαλλική χαλαρή πλεξούδα χωρίς να σας απασχολούν ιδιαίτερα τα τμήματα. Χαλαρώστε τις πλευρές αλλά και την ίδια την πλεξούδα αφήνοντας ελεύθερες τις άκρες. Στρέφετε τα μαλλιά σε ένα σινιόν, ασφαλίζετε με τσιμπιδάκια και είστε έτοιμες! Όσες πιο πολλές τούφες είναι ελεύθερες τόσο το καλύτερο!Ψεκάστε συνολικά με Moroccanoil Luminous Hairspray Strong 330ml

 

Ερωτήσεις; Οι hair experts της Le tif είναι στη διάθεσή σας!

Σχόλια