Τάσεις στο χρώμα μαλλιών Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016

Με τέτοιες θερμοκρασίες τις τελευταίες μέρες, δεν τίθεται λόγος για άνοιξη… μάλλον το καλοκαίρι βιάζεται να μας επισκεφθεί και μαζί του όλες οι τάσεις για τα καλοκαιρινά χρώματα μαλλιών, που σαφώς θα κάνουν πολύ πιο ενδιαφέρουσες όλες τις εμφανίσεις σας, από τις πολύ καθημερινές ως και τις πιο επίσημες! Δες, λοιπόν, τα χρώματα μαλλιών για το καλοκαίρι 2016 που προτιμούν οι stars του Hollywood και πάρε ιδέες.

Χρώματα μαλλιών για το καλοκαίρι 2016: Τι επιλέγουν οι Stars

 

Gwyneth Paltrow-Ξανθό του «Βουτύρου»

Ξανθό του «Βουτύρου» χρώματα μαλλιών για το καλοκαίρι 2016

Δροσερές και φωτεινές ζεστές αποχρώσεις του ξανθού κάνουν δυναμικό come back και είναι έτοιμες να τις «πιείς στο ποτήρι»!

 

 

Natalia Borges-Ξανθό της «κανέλλας»

Ξανθό της «κανέλλας» χρώματα μαλλιών για το καλοκαίρι 2016

Ενιαίο χρώμα καφέ της κανέλλας το οποίο και εμπλουτίζεται με διαφάνειες! Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με το φως και τις αποχρώσεις του καφέ!

 

Salma Hayek-Tο χρώμα που «λιώνει» (Color Melting)

Color Melting ένα από τα χρώματα μαλλιών για το καλοκαίρι 2016 που θα τραβήξει τα βλέμματα

Νέα τεχνική χρώματος «φινετσάτη» κι άλλο τόσο εντυπωσιακή! Πολυδιάστατο χρώμα που αντανακλά το φως, ξεκινά από φυσικούς τόνους στις ρίζες των μαλλιών και ανάλογα με την απόχρωση καταλήγει σταδιακά από το σκούρο στο ανοιχτό, ακριβώς όπως θα «έλιωνε» το χρώμα!

 

 

Christina Hendricks-“Cuivre” Κόκκινο

χρώματα μαλλιών για το καλοκαίρι 2016 "Cuivre" Κόκκινο

Γαλλική λέξη που σημαίνει «χαλκός» πρόκειται να είναι από τις πιο δημοφιλείς αποχρώσεις του κόκκινου για τα μαλλιά σας, το καλοκαίρι του 2016!

 

 

Jordin Sparks – Ρίγες με «Neon»

χρώματα μαλλιών για το καλοκαίρι 2016 Ρίγες με «Neon», ένα νέο trend

Πινελιές με χρώματα φαντασίας που κάνουν την διαφορά! Για όλους εκείνους που επιθυμούν να εκφράσουν την ανέμελη, διασκεδαστική και περιπετειώδη πλευρά τους».

 

 

Pastel Glamour

ένα από τα σίγουρα χρώματα μαλλιών για το καλοκαίρι 2016 που θα ξεχωρίσει, το Pastel Glamour
Αυτό το ροζ με υποψία μοβ παστέλ χρώμα είναι το απόλυτο εργαλείο για να αιχμαλωτίσεις όλα τα βλέμματα!

 

 

Sienna Miller – Εκτυφλωτικό Ροζ – Χρυσό

το Εκτυφλωτικό Ροζ- Χρυσό είναι ένα από τα χρώματα μαλλιών για το καλοκαίρι 2016 που πρέπει να δοκιμάσεις

Αυτό το χρώμα από «Ροδάκινο» είναι μια τάση που έρχεται «σφήνα» ανάμεσα στα γκρι, βιολέ και πλατινέ! Σίγουρα ταιριάζει με τη ζέστη του καλοκαιριού και είναι μια πρόταση κομμένη και ραμμένη για όσες ξέρουν να τολμούν!

 

 

Jessica Biel – Balayage

Balayage - χρώματα μαλλιών για το καλοκαίρι 2016

Φυσικά η αγαπημένη τεχνική μπαλεγιάζ δίνει βροντερό παρόν και το καλοκαιράκι! Επιλέξτε τις αποχρώσεις αφού λάβετε υπ όψιν οτί θα μαυρίσετε και τολμήστε!

 

 

Karlie Kloss – Babylights

χρώματα μαλλιών για το καλοκαίρι 2016 - Babylights

Θα την χαρακτηρίζαμε το μικρό μωρό του balayage! Μια τεχνική για πιο «απαλό» αποτέλεσμα και αντιθέσεις με έμφαση κοντά στο πρόσωπο!

 

 

Kelly Osbourne – Funky Pastel

χρώματα μαλλιών για το καλοκαίρι 2016 - Funky Pastel
Τα μοναδικά Γκρι παστέλ μαλλιά εμπλουτίζονται με neon χρωματιστές πινελιές! Πάρτε ιδέες και προσαρμόστε τα χρώματα ανάλογα με τα δικά σας θέλω, πάντα με τη βοήθεια του επαγγελματία κομμωτή σας!

 

Χρειάζεστε βοήθεια; Έχετε απορίες, για το πώς να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει; Ρωτήστε τους hair experts του Le tif!

Σχόλια