Ψάχνεις το τέλειο χτένισμα για του Αγ. Βαλεντίνου; Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!

Ακόμα και όταν πρόκειται για μια ειδική περίσταση όπως η ημέρα των ερωτευμένων, δεν θέλεις να φαίνεται ότι πέρασες ώρες με το πιστολάκι και το σίδερο ισιώματος.

Αν ψάχνεις λοιπόν το τέλειο χτένισμα για του Αγ. Βαλεντίνου, είσαι στο σωστό μέρος!  Οι περισσότεροι άντρες αγαπούν πιο πολύ κάτι κοντά στο φυσικό, κάτι λιγότερο επιτηδευμένο! Δοκιμάστε ένα από αυτά τα χτενίσματα για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου και βάζουμε στοίχημα ότι τα μαλλιά σας δεν θα είναι το μόνο πράγμα που θα θέλει να αγγίζει ο καλό σας!

 

Αγίου Βαλεντίνου: Επιμελώς Ατημέλητα Ίσια Μαλλιά

 

χτενισμα αγιου βαλεντινου
Σίγουρα εκτός από τα σαρκώδη χείλη και τα καταπληκτικά μάτια εντύπωση κάνουν και τα υπέροχα μαλλιά της Megan Fox.. Ποιος άνδρας δεν θα ήθελε να περάσει τα δάχτυλα του ανάμεσά τους! Τα λαμπερά, υγιή μαλλιά δηλώνουν σε πόσο καλή κατάσταση είναι ο οργανισμός.. ίσως ένα από τα “σημάδια” για το ιδανικό ταίρι!

 

Πώς θα το πετύχεις?

Εφάρμοσε την κρέμα Keratine Thermique ,  από την σειρά της Kérastase Discipline σε νωπά μαλλιά για προστασία από τη θερμότητα, για να αντιμετωπίσεις το φριζάρισμα αλλά και να διευκολυνθείς στο styling μετέπειτα.

Χρησιμοποίησε μια στρογγυλή βούρτσα μεσαίου μεγέθους ξεκινώντας από κάτω προς τα πάνω σε χοντρά τμήματα και βάλε κλιπς σε κάθε τούφα για να διατηρήσεις τον όγκο.

Στη συνέχεια, ψέκασε με μαλακή λακ όπως την  L’oreal Professionnel Infinium souple soft και άφησε τα λίγο να στεγνώσουν. Μπορείς να αφαιρέσεις τα κλιπς και να περάσεις μαλακά με το σίδερο τα τμήματα της κορυφής και της φράντζας!

 

Chic Σινιόν για να αναδείξεις το βλέμμα σου

χτενισμα αγιου βαλεντινου
Πιάσε τα μαλλιά σου ψηλά και φυσικά με αρκετό όγκο για να προσθέσεις μια δόση “αίγλης” στην εμφάνιση σου την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου! «Φορώντας» τα μαλλιά σου επάνω αναδεικνύεις τα πιο σαγηνευτικά χαρακτηριστικά σου, όπως το λαιμό και τους ώμους σου!

 

Πώς θα πετύχεις ένα sleek σινίον σε λίγα εύκολα βήματα?

Από το μέσο των φρυδιών μέχρι και την κορυφή πιάσε τα μαλλιά σε μία αλογοουρά . Πριν βάλεις το λαστιχάκι τράβηξε με τα δάχτυλά σου μαλακά την φράντζα, ώστε να δώσεις τον όγκο που σου αρέσει!

Μπορείς να περιστρέψεις τα μαλλιά της αλογοουράς που περισσεύουν (όχι πολύ σφιχτά ) και να τα στερεώσεις με τσιμπιδάκια! Το ίδιο κάνεις και με τα υπόλοιπα μαλλιά από τα πλαϊνά και τον αυχένα.. τα στρέφεις, τα τοποθετείς ως συνέχεια από το προηγούμενο τμήμα (της κορυφής) και τα στερεώνεις με τσιμπιδάκια! Μη ξεχάσεις την λακ L’oreal Professionnel Infinium fort strong για το τελείωμα!

 

 

Σαγηνευτικές πλεξούδες με αφέλειες για την Ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου

χτενισμα αγιου βαλεντινου

 

Τόσο απλή και άλλο τόσο γοητευτική η πλεξούδα αυτή από την Diana Kruger ! Από τότε που έκαναν την επιστροφή τους στο κόκκινο χαλί γύρω στο 2009, οι πλεξούδες κάθε είδους είναι hot τάση! Γιατί όχι και την ημέρα του Αγ . Βαλεντίνου λοιπόν;

 

Πώς θα πετύχεις μία εντυπωσιακή πλεξούδα για του Αγ. Βαλεντίνου;

Σε νωπά μαλλιά ψέκασε μία κρέμα Leave-In στα μήκη και τις άκρες! Στέγνωσε φυσικά με τα δάχτυλα και έπειτα, χρησιμοποίησε την πούδρα L’Oreal Professionnel tecni art super dust  (μικρή ποσότητα) για υφή και όγκο! Πλέξε μια γαλλική πλεξούδα και τράβα με τα δαχτυλά σου για να δώσεις υφή και ”όψη επιμελώς αχτένιστου” ! Το μόνο που σου λείπει είναι ένα όμορφο καπελάκι και το δυνατότερο χαμόγελό σου!

 

 

Ένα ακαταμάχητο μισομαζεμένο χτένισμα

χτενισμα αγιου βαλεντινου
Ακαταμάχητο,ρομαντικό και sexy ! Ένα χτένισμα “μισομαζεμένο”,  ασύμμετρο, εμπνευσμένο από την Bardot!

 

Πώς θα πετύχεις το ατημέλητο look;

Άφησε τις αφέλειες που θέλεις να πλαισιώσουν το πρόσωπό σου, και «στρίψε» τα υπόλοιπα μαλλιά τα οποία θα καταλήγουν χαμηλά και προς την μια πλευρά του ώμου σου! Εκεί μπορείς να τα στερεώσεις με τσιμπιδάκια! Ψέκασε με λακ Kérastase Laque Noire!

 

 

Side-swept χτένισμα για το ρομαντικό δείπνο της βραδιάς

χτενισμα Αγιου Βαλεντίνου

Περίπου το ίδιο μοτίβο επιλέγει και η λατίνα star, Jennifer Lopez! Απαλοί κυματισμοί που καταλήγουν στον ώμο από την δεξιά πλευρά δημιουργούν ένα εντυπωσιακό χτένισμα με σαγηνευτικό βλέμα! Γίνε και εσύ μια star του Hollywood την ημέρα του Αγ . Βαλεντίνου!

Πώς θα το πετύχεις?

Σε στεγνά μαλλιά απλώνεις το Kativa One Instant Repair Treatment Leave in Spray
και αφού περιμένεις λίγο η στρόγγυλη μασιά αναλαμβάνει δουλειά! Μη ξεχάσεις να τραβήξεις την αριστερή πλευρά προς τα πίσω! Λείανση με λακ και 1-2 κρυμμένα τσιμπιδάκια στο πίσω μέρος και είσαι έτοιμη!

 

Ballet Bun για all-time glamour ραντεβού

miranda-kerr-letif
Ένας «κόμπος» στην κορυφή του κεφαλιού είναι ένας καλός τρόπος για να αναδείξεις την καλή δομή των οστών στο λαιμό και το πρόσωπό σου, αν θέλεις να γίνεις το κορίτσι για φίλημα την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου!

Πώς θα το πετύχεις?

Μπορείς να μαζέψεις τα μαλλιά ψηλά στην κορυφή, να στριφογυρίσεις και να στερεώσεις με τσιμπιδάκια! Μην ξεχάσεις να βγάλεις αφέλειες στους κροτάφους και στον λαιμό σου για να μην φαίνεται το αισθητικό αποτέλεσμα τόσο αυστηρό. Ψέκασε με L’oreal Professionnel tecni art fix anti-frizz spray  και ζήσε τον έρωτά σου!

Σχόλια