Όμορφα πασχαλινά χτενίσματα για εντυπωσιακές εμφανίσεις! (Updated 2023)

Τα πασχαλινά χτενίσματα είναι ένα θέμα που θα μας απασχολήσει για ακόμα μια χρονιά, καθώς αποτελούν την τέλεια πινελιά για τις πιο γιορτινές και ξεχωριστές εμφανίσεις!Ξεκινώντας από τα μαλλιά λοιπόν μπορούμε να δοκιμάσουμε όμορφες boho πλεξούδες, χαλαρούς κότσους ή κυματιστά μαλλιά. Στη συνέχεια μπορούμε να αναδείξουμε το χτένισμα μας με ένα ελαφρύ μακιγιάζ !

Τέλος προσθέτουμε όμορφα λαμπερά ρούχα και μπορούμε να ζήσουμε χαρούμενες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα! Λίγο πριν ξεκινήσεις να βάφεις τα αυγά  και για όση ώρα περιμένεις να «ξεκουραστεί» η ζύμη για το τσουρέκι, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στα παρακάτω πασχαλινά χτενίσματα! Σίγουρα θα σε βοηθήσουν να είσαι ακόμα πιο κομψή και γιορτινή!

Πασχαλινά χτενίσματα με ρομαντικές πλεξούδες!

Διπλή πλεξούδα!

Πασχαλινά χτενίσματα διπλή πλεξούδα
Γίνε εύκολα η πριγκίπισσα σε ένα από τα παραμύθια του Disney! To στέμμα σου θα είναι μια «Γαλλική» πλεξούδα και μία «ψαροκόκκαλο». Ο κομμωτής σου είναι αυτός που θα σε βοηθήσει να πετύχεις το συγκεκριμένο look! Μπορείς όμως να πειραματιστείς και μόνη σου! Γνωρίζουμε καλά  ότι τα περισσότερα κορίτσια ασχολούνται με τις πλεξούδες από μικρή ηλικία. Γι αυτό και παραμένουν επίκαιρες ,πρακτικές, πανέμορφες και κατάλληλες για να δημιουργήσουν όμορφα πασχαλινά χτενίσματα!

«Boxer» πλεξούδα!

Πασχαλινά χτενίσματα-styling
Πλεξούδες ξανά αυτή τη φορά λίγο πιο “στυλιζαρισμένες”! Αν θέλεις να αναδείξεις το ολοκαίνουργιο φόρεμα σου που δεν καλύπτει τους ώμους και την πλάτη σου σίγουρα πρέπει να την δοκιμάσεις! Χωρίστρα στη μέση και μια πλεξούδα σε κάθε πλευρά! Κλασσική Γαλλική ,ανάποδη, ψαροκόκκαλο, όποια και να επιλέξεις προσπάθησε να είναι καλά “γυαλισμένη¨ πριν ξεκινήσεις να την πλέκεις με τα χέρια σου!

Βρες τα κατάλληλα προϊόντα μαλλιών για να τελειοποιήσεις τα πασχαλινά χτενίσματα σου και κάνε τα μαλλιά σου να δείχνουν λαμπερά και δυνατά! Εμείς σου προτείνουμε για ένα αποτέλεσμα με διάρκεια, τη Λακ Chi Volume Booster  και τη L’oreal Professionnel Techni Art κρέμα διαμόρφωσης! 

Μία πιο στυλάτη προσέγγιση της κλασσικής αγαπημένης κοτσίδας!

«Αλογοουρά» κορυφής!

Πασχαλινά χτενίσματα--προίόντα

Γίνε η Diva της βραδιάς, επιλέγοντας μοναδικά και εύκολα πασχαλινά χτενίσματα Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χτενίσεις προσεκτικά όλα τα μαλλιά προς την κορυφή του κεφαλιού και να τα στερεώσεις με το λαστιχάκι σου.

Tip: Ειδικά αν έχεις πολλά μαλλιά για να μπορέσεις να τα μαζέψεις πιο εύκολα γύρισε το κεφάλι προς τα κάτω και ξεκίνα να χτενίζεις από τον αυχένα, μετά τα πλαϊνά  τα τμήματα και τέλος τα μαλλιά από  το εμπρός τμήμα, προς το σημείο που θέλεις να είναι η “αλογοουρά”!

Χτένισε όλα τα τμήματα με επιμέλεια με μια βούρτσα Tangle Teezer , κράτησε τα σφιχτά και ασφάλισε με το  υφασμάτινο λαστιχάκι σου! (Μυστικό για να μην φαίνεται το λαστιχάκι σου: τύλιξε μια μικρή τούφα γύρω από το λαστιχάκι, ώστε να το καλύψεις). Ολοκλήρωσε με λίγη λακ για έξτρα κράτημα όπως η Wella Professionals Eimi Mistify Me Strong !

Μισομαζεμένα ψηλά!

Πασχαλινά χτενίσματα-Μισομαζεμένα ψηλά`
Αν θέλεις λίγο πιο φρέσκα πασχαλινά χτενίσματαερέωσε τα μισά μαλλιά σας στην κορυφή του κεφαλιού με μια «αλογοουρά»! Μερικές αφέλειες στο περίγραμμα και μια κρυφή πλεξούδα κάτω από την «αλογοουρά» θα απογειώσουν το ανεπιτήδευτο αυτό look! Εξάλλου η Άνοιξη προδιαθέτει για τέτοιου είδους  χίπι σικ looks που είναι κατάλληλα για πασχαλινά χτενίσματα!

 

Casual chignon για απλά και όμορφα πασχαλινά χτενίσματα

Πασχαλινά χτενίσματα- chignon
Μπορεί να είναι και ένα από τα πασχαλινά  χτενίσματα της 2ης ημέρας, που πραγματικά θα σου λύσει τα χέρια! Κρεπάρεις ελαφρά την κορυφή, χτενίζεις απαλά με μία βούρτσα ή ακόμη καλύτερα και με τα δάχτυλα όλα τα μαλλιά στο σημείο του αυχένα, όπου και κάνεις ένα κόμπο με τα μαλλιά, τον οποίο θα στερεώσεις με τσιμπιδάκια. Αν δυσκολεύεσαι να το πιάσεις κάνε μία χαλαρή ¨αλογοουρά¨  στον αυχένα και με τα μαλλιά που περισσεύουν έναν κόμπο όπως σε βολεύει και σου αρέσει!

Pro tip: Για να ολοκληρώσεις τα πασχαλινά χτενίσματα σου, χρησιμοποίησε ένα ξηρό σαμπουάν για όγκο στις ρίζες! Προτείνουμε το Kerastase Fresh Affair Dry Shampoo και μια κρέμα όπως  η Kerastase L’ Incroyable Blow Dry! 

Boho Chic style ή Old Time Retro curls;

Πασχαλινά χτενίσματα-Boho Chic
Τι και αν χάλασαν τα μαλλιά σου! No problem!  Ένα όμορφο στεφάνι από λουλούδια στα μαλλιά , την όμορφη τσαντούλα σου στον ώμο, ένα ανοιξιάτικο φουλάρι στον λαιμό και είσαι έτοιμη! Ελαφρύ μακιγιάζ ,ρούχα με στυλ που σε κάνουν να νιώθεις άνετα ακριβώς όπως και τα μαλλιά σου!

Πασχαλινά χτενίσματα- Retro curls
To μόνο που χρειάζεσαι είναι η στρόγγυλη μασιά σου! Αν δεν προλαβαίνεις να την χρησιμοποιήσεις σε ολόκληρο το κεφάλι δοκίμασε τις πλαϊνές τούφες και από τις 2 πλευρές και την φράντζα σου! Mη ξεχάσεις μόνο πριν ξεκινήσεις με οποιοδήποτε εργαλείο που αναπτύσσει υψηλή θερμοκρασία, να χρησιμοποιήσεις το κατάλληλο προϊόν για προστασία όπως το Ghd Heat Protect Spray. Σίγουρα δεν χρειάζεται να επιμένεις για να βγάλεις τη τέλεια μπούκλα! Για τα πασχαλινά χτενίσματα μπορεί να μεριμνήσει ο κομμωτής σου!

 

Πρόσθεσε τα αγαπημένα σου αξεσουάρ για τέλεια πασχαλινά χτενίσματα

Πασχαλινά χτενίσματα- αξεσουάρ αξεσουάρ

Τέλος, αν δεν προλαβαίνεις να υλοποιήσεις κάποιο από τα παραπάνω πασχαλινά χτενίσματα,  απλά χτένισε τα μαλλιά σου με μια βούρτσα, τοποθέτησε στο πλάι το αγαπημένο σου αξεσουάρ, σταθεροποίησε το αποτέλεσμα με προϊόντα styling Redken φόρεσε το καλό σου κραγιόν και καλό Πάσχα! Εσύ πιο από τα παραπάνω χτενίσματα θα επιλέξεις;  

Για περισσότερες συμβουλές, τάσεις και ότι άλλο επιθυμείς για τα μαλλιά και τα νύχια σου, περιηγήσου στην ιστοσελίδα μας! 

 

 

Σχόλια