Οι Τάσεις Μόδας στα μαλλιά: Άνοιξη – Καλοκαίρι 2015

Μπαίνοντας σε διάθεση για την νέα  σεζόν  Άνοιξη -Καλοκαίρι 2015 είδαμε πολλά διαφορετικά χτενίσματα , κουρέματα αλλά και χρώματα κατά τη διάρκεια των πιο δημοφιλών επιδείξεων στις εβδομάδες μόδας σε όλο τον κόσμο! Η μόδα αντιλήφθηκε πως είχε γίνει πολύ απόμακρη και είδε πως είναι απαραίτητο να έρθει πιο κοντά στους ανθρώπους, να γίνει πιο προσιτή χωρίς να χάσει όμως τη χαρά της δημιουργίας

 

Τα χτενίσματα & κουρέματα για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2015

Τα 70s κυριαρχούν φέτος στα ρούχα, έτσι ακολουθεί και η Μόδα στα μαλλιά !  Χαλαρές μπούκλες και κυματιστά μαλλιά , χωρίστρα στο πλάι αλλά και στη μέση είναι μόνο η αρχή! Τα μακριά μαλλιά είναι το απόλυτο must ! ‘Αλλοτε απόλυτα ίσια και άλλοτε με αρκετό όγκο, πιασμένα μισά πάνω  με υπέροχα κοκαλάκια ή και με πλεξούδες που καλύπτουν όλο το φάσμα με boho διάθεση , Γαλλικές , «παχιές» αλλά και χαλαρές ! Πιασμένα μαλλιά σε κοτσίδα με Rock αλλά και ρομαντική διάθεση, «τοστιέρα», wet look είναι μερικές από τις τάσεις! Βαριές μακριές αφέλειες , κοντές ασύμμετρες φράντζες, στιλιζαρισμένα βραδινά χτενίσματα σίγουρα θα κάνουν την διαφορά!

Wavy and Curly Loose Hair-Κυματιστά μαλλιά 

Μαλλιά μόδα άνοιξη καλοκαίρι 2015

 

Side Swept-Χωρίστρα στο πλάι

Μαλλιά άνοιξη καλοκαίρι 2015: Χωρίστρα στο πλάι

 

Center Hair Parting-Χωρίστρα στη μέση

Center-Hair-Parting-letif

 

Sleek Loose Hair- Ίσια

Sleek Ίσια μαλλιά μόδα 2015

 

Blowouts-Όγκος

volume2-letif

Half-Up Hair-Πιασμένα μισά πάνω

Half-Up Hair-letif

 

Ponytails- Κοτσίδες

Ponytails3-letif

 

Crimped Hair-“Τοστιέρα”

Crimped-Hair-letif

 

Wet look- Υγρά μαλλιά

Wet-Look2-letif

 

Βangs-Φράντζες

Bangs-letifbangs2-letif

 

Elegant Up do – Βραδινά χτενίσματα

Elegant-Updo-Hairstyles-letif

 

Τα χρώματα μαλλιών της Άνοιξης – Καλοκαίρι 2015

Στις βαφές μαλλιών το Ξανθό ξαναχτύπα! Ombre, Bronde, Ξανθό της καραμέλας της βανίλιας και της άμμου είναι όροι που θα έπρεπε να τους ξέρουμε μέχρι τωρα! Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε τις 9 προτάσεις χρώματος για sexy ξανθά μαλλιά!

Το λαμπερό μαύρο και το καστανό παραμένουν κλασικές αξίες  και φέτος. Φυσικά, θα βρείτε κάθε λεπτομερείς στο blog μας με τις 9 προτάσεις για υπέροχο μελαχρινό χρώμα μαλλιών!

Γλυκές αποχρώσεις του χάλκινου, φυσικές αποχρώσεις του κόκκινου – καστανοκόκκινο, πυρρόξανθο! Έντονα χρώματα ουράνιου τόξου, pixel color ή παστέλ στις ρίζες.. όλα είναι must!

Red- Κόκκινο

κόκκινα μαλλιά άνοιξη καλοκαίρι 2015

Copper- Χάλκινο

copper-letif

Pixel color

pink-pixel-hair-color-letif

Pastel roots

Pastel-routes-letif

Σχόλια