Τι είναι η θεραπεία Olaplex;

Έχετε ακούσει τόσα πολλά, σε παγκόσμιο επίπεδο, για την ολοκληρωμένη σειρά επαγγελματικών προϊόντων και τη θεραπεία Olaplex, γι’ αυτό και παρακάτω θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια συνολική παρουσίαση, ώστε να λύσουμε οποιαδήποτε πιθανή απορία υπάρχει! Η διάσημη θεραπεία Olaplex σας εγγυάται επανόρθωση και ολική αναδόμηση των μαλλιών σας και ήδη κυριαρχεί πρώτη στις λίστες πολλών hair experts! Ήρθε η ώρα να μπει και στη δική σου λίστα και να γίνει κομμάτι της καθημερινής σου περιποίησης.

Τι είναι η θεραπεία Olaplex?

θεραπεία olaplex

Το μυστικό συστατικό για υγιή και απαλά μαλλιά αποκαλύφθηκε και το όνομά αυτού: Olaplex!

H ομάδα των αναγνωρισμένων επαγγελματιών Dr. Eric Pressly (PHD) και Dr. Craig Hawker, ανακάλυψε το συστατικό που συνδέει τους σπασμένους δεσμούς των μαλλιών άμεσα, ακριβώς μετά την εφαρμογή του. Η επίδραση των προϊόντων παραμένει και με την επαναληπτική εφαρμογή τους εξασφαλίζεται ένα θεαματικό αποτέλεσμα, κάνοντας τα μαλλιά πιο δυνατά από ποτέ!

Το Olaplex πολλαπλασιάζει τους δεσμούς της τρίχας, χάρη στο μοναδικό βασικό συστατικό του, Bis-Amimopropyl Diglycol Dimaleate. Το Olaplex βρίσκει τους μoνούς σουλφιδικούς δεσμούς υδρογόνου και τους επανενώνει για να δημιουργήσει τους δισουλφιδικούς δεσμούς πριν, κατά την διάρκεια αλλά και μετά την εφαρμογή του. Οι δισουλφιδικοί δεσμοί σπάνε εξαιτίας χημικών, θερμικών και μηχανικών διαδικασιών!

Το διαρκές bleaching (αποχρωματισμός) των μαλλιών για να επιτευχθεί το maximum level of lift (μέγιστο ξάνοιγμα) αποδυναμώνει τα μαλλιά, καθιστώντας τα εύθραυστα. Η θεραπεία Olaplex καλείται να επαναφέρει αυτή την χαμένη ζωντάνια τους. Ακόμα και αν δεν βάφετε συχνά τα μαλλιά σας, αλλά κάνετε συχνό heat-styling (θερμικό styling) είτε με flatiron (πρέσα) είτε με συσκευές curling (μασιά) ή πιστολάκι αέρα, θα παρατηρήσατε ότι με τον καιρό η συχνή έκθεση του τριχωτού σε υψηλές θερμοκρασίες κάνει τα μαλλιά ξηρά και στεγνώνει τον πυρήνα τους.

Θεραπεία Olaplex: Για όλους τους τύπους μαλλιών!

Μήπως τα μαλλιά σας είναι λεπτά, ταλαιπωρημένα και φριζάρουν; Μήπως είναι θαμπά και έχουν χάσει τη λάμψη τους; Μήπως έχουν «ταλαιπωρηθεί» από το βάψιμο και τον αποχρωματισμό ή έχασαν το έντονο χρώμα τους; Τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το δοκιμάσετε τη θεραπεία Olaplex! Μια σειρά από ολοκληρωμένες θεραπείες για όλους του τύπους μαλλιών που θα δώσουν στα μαλλιά σας άλλη πνοή και ζωντάνια! Καταπολεμά το φριζάρισμα και ανανεώνει τα μαλλιά αποκαθιστώντας την υγιή σύνδεση των δεσμών της τρίχας εσωτερικά!

Η θεραπεία Olaplex έρχεται να επαναφέρει τα ταλαιπωρημένα σας μαλλιά, με πρωτοποριακή σύνθεση αλλά και συστατικά. Η στόχευση τους είναι σε μοριακό επίπεδο και όχι απλά επιφανειακή . Επιπλέον αποτελεί ιδανική λύση και ως προληπτική μέθοδος ενίσχυσης των δεσμών της τρίχας, για τη διατήρηση της υγεία τους αλλά και τη θωράκιση τους  για επόμενα πιο απαιτητικά χτενίσματα.

Αυτό που κάνει όμως τη θεραπεία Olaplex να ξεχωρίζει είναι η διάρκεια των αποτελεσμάτων που επιφέρει. Τα καινοτόμα συστατικά του χαρίζουν στα μαλλιά  τη χαμένη τους υγεία για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθιστώντας το ως μια αναντικατάστατη επιλογή!

Η θεραπεία Olaplex δεν περιέχει λάδια, σιλικόνη αλλά και λοιπές βλαβερές ουσίες και έτσι επαναφέρει στα μαλλιά τη ζωντάνια που χρειάζονται !

Ξεκίνησε την ως θεραπεία αναζωογόνησης και αποκατάστασης των δεσμών της τρίχας η οποία μπορεί να εκτελεστεί στο κομμωτήριο! Σε περίπτωση ιδιαίτερα ταλαιπωρημένων μαλλιών, που χρειάζονται επιπλέον φροντίδα, εφαρμόστε την θεραπεία Olaplex στον λουτήρα με συχνότητα εφαρμογής της τάξεως της μιας φοράς ανά δύο εβδομάδες!

Όλες οι σειρές περιέχουν το ίδιο κύριο συστατικό, απλά σε διαφορετικές ποσότητες και συνδυασμούς. Οι σειρές Olaplex No.1 και Νο.2 απευθύνονται κυρίως σε επαγγελματίες (Olaplex Salon Kit.)

Οι εφαρμογές της λύσης Olaplex No.1 απευθύνεται στους hair-stylists, που θέλουν η βαφή που θα κάνουν να επανορθώσει το ταλαιπωρημένο τριχωτό της κεφαλής. Αρκεί να αναμειχθεί στην κατάλληλη ποσότητα μέσα στην βαφή ή το hair lightener για να φέρει τέλεια επαγγελματικά αποτελέσματα. Σε περίπτωση που χρειάζεστε κάποια πρόταση περιποίησης μετά την διαδικασία βαφής, η ιδανική λύση είναι η σειρά Olaplex No.2 για την ενδυνάμωση του πυρήνα και την βελτίωση της υφής των μαλλιών .

OLAPLEX BOND MULTIPLIER No.1

Σκοπός του είναι η αναδόμηση των σπασμένων δεσμών, οι οποίοι είναι ικανοί να καταστρέψουν την τρίχα. Η εφαρμογή του μπορεί να γίνει σε συνδυασμό με τη βαφή χρώματος και αποχρωματισμού! 

OLAPLEX BOND PERFECTOR N.2

Ακόμη και με τo Olaplex No 1. μπορεί να βρεθούν στη συνέχεια «σπασμένοι» δεσμοί. Για αυτό το λόγο υπάρχει και το Olaplex No 2. Bond Perfector, ώστε να συνδέσει τους σπασμένους δεσμούς. Η χρήση του No 2 στη θεραπεία Olaplex είναι καλό να πραγματοποιείται από ειδικούς. Για αυτό  και για τη χρήση του συστήνεται επίσκεψη στο κομμωτήριο.

θεραπεία olaplex no.2 & no.3

OLAPLEX HAIR PERFECTOR NO.3

Το Olaplex No 3. είναι αυτό που μπορεί πραγματικά να κάνει θαύματα στη θεραπεία Olaplex! Μη ξεγελιέστε από τη μικρή συσκευασία του μπουκαλιού, καθώς το Olaplex No 3 Hair Perfector για χρήση στο σπίτι θα είναι αυτό το προϊόν, το οποίο θα διατηρήσει την υγεία της τρίχας στο διάστημα μεταξύ των θεραπειών! Μετά το λούσιμο το εφαρμόζουμε σε μαλλιά σκουπισμένα και νωπά. Τοποθετούμε το προϊόν στα μήκη και τις άκρες των μαλλιών κάνοντας μαλάξεις. Περιμένουμε 20 λεπτά. Έπειτα ξεπλένουμε με άφθονο νερό. Χρησιμοποιείται μία φορά την εβδομάδα και ιδανικά μετά από εφαρμογή στο κομμωτήριο του Bond Multiplier N1 & Βond Perfector N2, για περαιτέρω ενδυνάμωση της τρίχας ή για προ-θεραπεία πριν από την επόμενη βαφή ή τεχνική εργασία. Αποκαθιστά τους κατεστραμμένους λόγω θερμικής, χημικής και μηχανικής φθοράς δεσμούς της τρίχας και βελτιώνει σημαντικά τη δομή της εσωτερικά!

 

 

θεραπεία olaplex hair treatment no 0

Ιδανικά συνδυαστικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το OLAPLEX NO 0 INTENSIVE BOND BUILDING HAIR TREATMENT, που αποτελεί θεραπεία αναδόμησης των μαλλιών και προετοιμάζει την τρίχα για το Olaplex No 3. Το Olaplex No 0 περιέχει ένα πατεταρισμένο δραστικό συστατικό που λειτουργεί σε μοριακό επίπεδο, αναζητά τους σπασμένους δεσμούς της τρίχας και στη συνέχεια τους διορθώνει. Εφαρμόζεται σε όλους τους τύπους μαλλιών. Το Olaplex No 0 Intensive Bond Building Hair Treatment αποτελεί ένα υδατώδες προϊόν και χρησιμοποιώντας το No.3 πάνω του, διατηρεί τα μαλλιά υγρά έτσι ώστε και τα δύο προϊόντα να μπορούν να συνεχίσουν να λειτουργούν ταυτόχρονα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας στη θεραπεία Olaplex. Εφαρμόστε το Νο.0 σε στεγνά μαλλιά και έπειτα βρέξτε τα ολοκληρωτικά. Χτενίστε και αφήστε το να δράσει για 10 λεπτά. Χωρίς να το ξεβγάλετε ,προχωρήστε στην εφαρμογή του Νο 3(πάνω από το Νο 0) και χτενίστε τα μαλλιά. Αφήστε το να δράσει για τουλάχιστον 10 λεπτά. Στη συνέχεια ξεβγάλτε με άφθονο χλιαρό νερό. Συνιστούμε το λούσιμο με το σαμπουάν Olaplex No 4 και με το γαλάκτωμα.Olaplex No 5.

OLAPLEX ΝO 4 BOND MAINTENANCE SHAMPOO

Επανορθωτικό σαμπουάν συντήρησης! Εφαρμόζετε σε ολόκληρο το τριχωτό της κεφαλής, δημιουργήστε αφρό και στην συνέχεια ξεπλένετε με άφθονο νερό. Συστήνεται το conditioner συντήρησης Οlaplex No.5, για αποκατάσταση, ενυδάτωση και αφαίρεση του φριζαρίσματος της τρίχας. Διαθέσιμο είναι και το OLAPLEX NO 4P BLONDE ENHANCER TONING SHAMPOO το οποίο αποτελεί σαμπουάν με μωβ χρωστικές για όλα τα ξανθά, ανοιχτόχρωμα και γκρίζα μαλλιά. Εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά, κάντε απαλό μασάζ και αφήστε το να δράσει για 1-3 λεπτά. Εφαρμόστε 1-2 φορές την εβδομάδα ή όσο συχνά χρειάζεται για να εξουδετερώσετε το ανεπιθύμητο κίτρινο χρώμα. Να μη ξεχάσουμε και το OLAPLEX NO. 5 BOND MAINTENANCE CONDITIONER , το ενυδατικό και επανορθωτικό conditioner συντήρησης που προστατεύει και αναδομεί τα μαλλιά που έχουν υποστεί ζημιά, με αποτέλεσμα την  επανασύνδεση σπασμένων δεσμών τους. Αφού έχετε κάνει χρήση του σαμπουάν Olaplex No. 4, συνεχίζετε με το Conditioner Olaplex No. 5, για μια πιο ολοκληρωμένη θεραπεία Olaplex. Εφαρμόζετε μια γενναιόδωρη ποσότητα Olaplex No. 5 ξεκινώντας από το τριχωτό της κεφαλής εώς και τις άκρες. Αφήνετε 2-3 λεπτά και ξεβγάζετε με άφθονο νερό.

 

OLAPLEX NO.6 BOND SMOOTHER

θεραπεία olaplex bond smoother no6

Leave-in κρέμα styling, η ποια εξαλείφει το φριζάρισμα και ενυδατώνει και αναδομεί τη τρίχα. Αυτή η συμπυκνωμένη κρέμα λείανσης είναι εξαιρετική για όλους τους τύπους μαλλιών, συμπεριλαμβανομένων των βαμμένων και χημικώς επεξεργασμένων μαλλιών. Το Olaplex No.6 Bond Smoother, ενυδατώνει, αναδομεί και εξαλείφει το φριζάρισμα έως και 72 ώρες. Αφήνει λεία τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει. Εφαρμόστε μια πολύ μικρή ποσότητα από το Olaplex No.6 Bond Smoother σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά, τοποθετώντας το προϊόν στα μήκη και τις άκρες. ΕΧΤΡΑ TIP: Εφαρμόστε το βράδυ για ακόμα πιο εκπληκτικά αποτελέσματα.

 

OLAPLEX NO. 7 BONDING OIL

Υψηλής συμπύκνωσης έλαιο μαλλιών. Αφαιρέστε το κάλυμμα, γυρίστε το μπουκάλι ανάποδα και αγγίξτε με το δείκτη σας το κάτω μέρος της φιάλης ώστε να πέσουν μια δυο σταγόνες. Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα σε νωπά ή στεγνά μαλλιά, σύμφωνα με το στυλ που επιθυμείτε να πετύχετε. Ιδανικά, χρησιμοποιήστε το συνδυαστικά με το Olaplex Professional No.6 Bond Smoother για να πετύχετε την απόλυτη θεραπεία Olaplex.

 

θεραπεία olaplex no.7 & no.8

OLAPLEX NO 8 BOND INTENSE MOISTURE MASK

Επανορθωτική μάσκα για ταλαιπωρημένα μαλλιά. Αυτή η εξαιρετικά συμπυκνωμένη μάσκα αποκατάστασης προσθέτει λάμψη, απαλότητα και σώμα στην τρίχα ενώ παράλληλα παρέχει έντονη ενυδάτωση για τη θεραπεία των ταλαιπωρημένων μαλλιών. Αποκαθιστά τους κατεστραμμένους δεσμούς της τρίχας και βελτιώνει σημαντικά τη δομή της εσωτερικά. Τα μαλλιά σας φαίνονται τόσο υγιή με τη θεραπεία Olaplex που μπορείτε να παραλείψετε και το styling τους. Με αποδεδειγμένα κλινικά αποτελέσματα παρέχει 2 φορές περισσότερη λάμψη, 4 φορές περισσότερη ενυδάτωση, 6 φορές περισσότερη ομαλότητα στα μαλλιά. Το 94% αυτών που το δοκίμασαν παρατήρησε περισσότερο σώμα στα μαλλιά. Απλώστε σε καθαρά, βρεγμένα μαλλιά σε μήκη και άκρες και απλώστε το με τα δάχτυλα. Ξεκινήστε με δύο πατήματα της αντλίας για μαλλιά μέχρι τον ώμο. Χρησιμοποιήστε περισσότερα πατήματα για πιο μακριά, πιο πυκνά μαλλιά και λιγότερη ποσότητα για λεπτά ή πιο κοντά μαλλιά. Αφήστε το να δράσει για 10 λεπτά. Ξεβγάλετε καλά!

Οι τολμηρές αλλαγές είναι για όλους και μπορούν να αναδείξουν μια καλά κρυμμένη πτυχή της προσωπικότητας μας. Γιατί να μην τις ασπαστείτε και εσείς σήμερα κιόλας, αγοράζοντας προϊόντα της σειράς Olaplex από το eshop του Le tif δοκιμάζοντας τα προϊόντα από το σπίτι ή κλείνοντας ένα ραντεβού στο κομμωτήριο για να εφαρμόσετε τη θεραπεία Olaplex;

 

 

Σχόλια