5 μοναδικά χτενίσματα για λεπτά μαλλιά. Απόκτησε φυσικό όγκο!

#1. Μαζεμένα και «ακατάστατα» !

Μαζεμένα και «ακατάστατα» λεπτά μαλλιά | Le tif
Ένα καλοχτενισμένο look σε λεπτά μαλλιά μπορεί να δείξει αρκετά «επίπεδο» και χωρίς όγκο! Δοκίμασε να «μπερδέψεις» τα μαλλιά με τα δάχτυλα ειδικά στο επάνω τμήμα του κεφαλιού! Θα χρειαστείς πούδρα για όγκο !

 

#2. Ασύμμετρη Γαλλική πλεξούδα για λεπτά μαλλιά!

Ασύμμετρη Γαλλική πλεξούδα για λεπτά μαλλιά | Le tif
Μπορείς να πιάσεις χαλαρά τα μαλλιά με την αγαπημένη σου «αλογοουρά», σου προτείνουμε όμως να δημιουργήσεις μια πλεξούδα μόνο από τη μία πλευρά .Αν κάνεις τη χωρίστρα σου στο πλάι προτίμησε την αντίθετη πλευρά για την πλεξούδα και αν θέλεις μπορείς να την ανοίξεις με τα δάχτυλα για να δώσεις extra όγκο! Θα χρειαστείς λακ !

 

#3. «Αλογοουρά» στον αυχένα!

«Αλογοουρά» στον αυχένα για λεπτά μαλλιά | Le tif
Για σένα που προτιμάς τη χωρίστρα στη μέση! Πιάσε χαλαρά τα μαλλιά στη περιοχή του αυχένα και άσε μερικές τούφες να πλαισιώνουν το πρόσωπο! Θα χρειαστείς spray για extra λάμψη!

 

#4. Μισομαζεμένο με όγκο!

Μισομαζεμένο με όγκο για λεπτά μαλλιά | Le Ttif
Κρεπάρεις ελαφρός τις ρίζες για να δώσεις όγκο στο επάνω τμήμα του κεφαλιού και μαζί με τα πλαϊνά τμήματα ασφαλίζεις με τσιμπιδάκια ή λαστιχάκι, πίσω και ψηλά! Θα χρειαστείς spray για extra λάμψη και όγκο!

 

#5. Κότσος στη κορυφή!

Κότσος στη κορυφή για λεπτά μαλλιά | Le tif
Για σένα που έχεις πιο κοντό μήκος στο κούρεμα σου ! Πιάνεις ανεπιτήδευτα μόνο το πάνω τμήμα του κεφαλιού και ασφαλίζεις με λαστιχάκι στη κορυφή! Έυκολο? Θα χρειαστείς spray για όγκο και υφή!

 

Μην ξεχνάς πόσο εύκολα μπορείς να προσθέσεις πυκνότητα στα μαλλιά σου με την νέα μέθοδο extensions!

 

Σχόλια