• Το καλάθι σας
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.
Toppik x Letif slider

Toppik

Το Toppik Hair Building Fibers είναι μια σειρά προϊόντων ιδανικά για το καμουφλάρισμα της τριχόπτωσης, προσφέροντας φυσική πυκνότητα στα μαλλιά σας.

Η σύνθεση του αποτελείτε από νανοΐνες φυσικής κερατίνης, μιας πρωτεΐνης που βρίσκεται στα μαλλιά κάθε ανθρώπου και ευθύνεται για την σύνθεση της τρίχας. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα προϊόντα που χρωματίζουν το δέρμα προκειμένου να μειώσουν την αντίθεση δέρματος-μαλλιών, το Toppik αποτελείτε από φυσικές τρίχες κομμένες σε πολύ μικρό μέγεθος που προσκολλώνται στα μαλλιά. Καθώς λοιπόν απλώνεται το προϊόν στην περιοχή που σας ενδιαφέρει, τα νανοϊνίδια προσκολλώνται στα αραιά μαλλιά και τα δίνουν μια φυσική αίσθηση πυκνότητας. Το Toppik είναι ανθεκτικό από τη βροχή, το νερό αλλά και τον ιδρώτα, εκτός και αν λουστεί ή εάν κάνετε μπάνιο στη θάλασσα.

Τα προϊόντα του Toppik διατίθενται σε 9 αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε χρώμα μαλλιών δίνοντας τα μια απόλυτα φυσική πυκνότητα.

Το Toppik είναι 100%  φυσικό χωρίς χημικά και είναι γνωστοποιημένα στο Ε.Ο.Φ., χωρίς να προκαλούν καμία αλλεργική η δερματική αντίδραση.

scissors cosmetic

New In Store

Μόλις Έφτασαν