Το Le tif αξιολογεί την νέα σειρά περιποίησης για πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά Kérastase Résistance Thérapiste

Η νέα σειρά από την Kérastase Therapiste φέρνει την επανάσταση στην αναγέννηση των πολύ ταλαιπωρημένων μαλλιών. Οι ειδικοί του Le tif δοκίμασαν την πλήρη σειρά προϊόντων της Kérastase Thérapiste η οποία αποτελείται από 4 βήματα για την περιποίηση, το λούσιμο και την τελοιοποίηση της δομής της τρίχας. Ελάτε να ανακαλύψουμε πως θα επαναφέρουμε την υγεία στα πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά σας!

Kérastase Therapiste: Η αναγέννηση των ταλαιπωρημένων μαλλιών είναι πλέον πραγματικότητα

Η Résistance-Therapiste είναι μία επαναστατική νέα σειρά από την Kérastase που δίνει στα ταλαιπωρημένα μαλλιά σας μία δεύτερη ζωή. Στοχεύει στον πυρήνα της τρίχας ενδυναμώνοντας τα μαλλιά σας από μέσα προς τα έξω.

 

H Μεγάλη Ανακάλυψη από την Κérastase Therapiste: Τα KAPs (Keratine-associated proteins)

προϊόντα Kérastase Therapiste
Η ασυνήθιστα ισχυρή συνεκτική δύναμη των KAPS, ο φύλακας της εσωτερικής συνοχής της τρίχας. Τα KAPS αντιστοιχούν στο 50%-60% της δομής της τρίχας. Όταν τα μαλλιά ταλαιπωρούνται, αυτές οι πρωτεΐνες εξαλείφονται.
Ένα καινοτόμο σύμπλεγμα στο Kérastase Therapiste, το λεγόμενο, FIBRA-KAP™, επανορθώνει τα ελλειπή KAPs και αναδομεί τη σύνθεσή τους. Το RESURRECTION SAP, ο «Χυμός Αποκατάστασης» (Sève de Résurrection) που λαμβάνεται από τα φύλλα του φυτού Ρόδο της Ιεριχούς (Selaginella Lepidophylla) έχει τη μοναδική ικανότητα να επανέρχεται στη ζωή ακόμη και μετά από πολλά χρόνια αδράνειας!

 

θεραπεία Kérastase Therapiste για ταλαιπωρημένα μαλλιά

Σε τι βαθμό χρειάζονται τα ταλαιπωρημενά μαλλιά τη σειρά προϊόντων Kérastase Therapiste;

Τα ευαίσθητα μαλλιά αναγνωρίζονται αμέσως από την έλλειψη πυκνότητας και λάμψης. Είτε είναι ευαισθητοποιημένα από τη φυσική δομή τους, είτε από τα αποτελέσματα του χρόνου ή τις συνήθειες styling, τα μήκη χάνουν τη συνοχή τους και αρχίζουν να εμφανίζονται ανομοιομορφίες.

 

AN ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ & ΒΛΕΠΕΤΕ τα παρακάτω χαρακτηριστικά, τότε το  Kérastase Therapiste θα βοηθήσει τα εξασθενημένα μαλλιά σας να επαναφέρουν την παλιά τους λάμψη:

· Ελαφριά αίσθηση ξηρότητας και μαλλιά που μπερδεύονται στα μήκη. Κατά το λούσιμο, τα βρεγμένα μαλλιά χάνουν τη μάζα τους. Όταν τα πιάνετε ανάμεσα στα δάχτυλά σας, αισθάνεστε τα μαλλιά αδύναμα και άτονα.

· Γενική αίσθηση ξηρότητας. Τα μαλλιά δεν είναι όσο απαλά ήταν παλιά, το χρώμα είναι λιγότερο ζωηρό και θαμπό. Οι άκρες είναι κατεστραμμένες. Από «τραχιά», η υφή τους έχει γίνει «σκληρή». Φθαρμένα, σπασμένα και εύθραυστα, αισθάνεστε ότι τα μαλλιά «θρυμματίζονται» και οι άκρες φαίνονται καμένες και ατίθασες. Το χρώμα είναι θολό. Τα μαλλιά είναι άτονα στην όψη και στην αίσθηση.

Ας ρίξουμε μια καλύτερη ματιά στα προϊόντα Kerastase Therapiste με βάση δοκιμή που πραγματοποιήσαμε σε εξασθενημένα μαλλιά στο Le tif Salon Emotion:

Βήμα #1 της Θεραπείας Therapiste: Conditioner, Soin Premier Thérapiste για πριν το λούσιμο

Kérastase Therapiste Soin Premier 200ml conditioner

Το Soin Premier Therapiste, το conditioner της σειράς το χρησιμοποιήσαμε πρώτο, πριν το λούσιμο, σε νωπά μαλλιά, κάνοντας μασάζ στα μήκη και στις άκρες των μαλλιών. Αφήσαμε το reverse conditioner να δράσει για 2-3 λεπτά, γαλακτωματοποιήσαμε και ξεβγάλαμε προσεκτικά με πολύ νερό. Διαπιστώσαμε πόσο απαλά και ανάλαφρα είναι τα μαλλιά πριν καν τα λούσουμε με το σαμπουάν!

Το Soin Premier Therapiste δεν βαραίνει τα μαλλιά και στην ουσία προετοιμάζει το έδαφος για το επόμενο βήμα, το λούσιμο. Με το Soin Premier, η τρίχα προστατεύεται κατά το λούσιμο και επανορθώνεται άμεσα! Αποτελεί ένα πραγματικά καινοτόμο προϊόν περιποίησης για τα μαλλιά σας!

Βήμα 2: Σαμπουάν Bain Thérapiste για αποκατάσταση της φθοράς

Kérastase Therapiste σαμπουάν

Εφαρμόσαμε το σαμπουάν Bain Therapiste σε νωπά μαλλιά, γαλακτωματοποιήσαμε και ξεβγάλαμε . Σε συνεργασία με το Soin Premier Thérapiste διαπιστώσαμε πόσο άμεσα το συγκεκριμένο σαμπουάν έχει την δυνατότητα να αποκαθιστά την ποιότητα των μαλλιών & και να επανορθώνει την τρίχα σε βάθος.

Σε όλους τους αγαπητούς πελάτες μας προσπαθούμε να περάσουμε το μήνυμα για το πόσο σημαντικό είναι το εξειδικευμένο επαγγελματικό σαμπουάν το οποίο κάνει πολλά παραπάνω από το να μυρίζει ωραία και να κάνει αφρό. Η ανάλαφρη υφή του Bain Thérapiste, το κομψό άρωμά του αλλά πάνω από όλα, το αποτέλεσμα μας ενθουσίασαν!

 

Βήμα 3: Η Μάσκα Thérapiste δεισδύει στην τρίχα, επαναφέροντας την αντοχή της

Kérastase Masque Therapiste 200ml μάσκα

 

Εφαρμόσαμε την μάσκα της σειράς Kérastase Therapiste (Masque Therapiste) σε καθαρά και σκουπισμένα μαλλιά. Κάναμε μασάζ στα μήκη και στις άκρες. Το αφήσαμε να δράσει για 5 λεπτά, γαλακτωματοποιήσαμε και ξεβγάλαμε προσεκτικά με πολύ νερό. To αποτέλεσμα; Η τρίχα επανορθώνεται σε βάθος, στον πυρήνα της ανακτά τη δύναμη και την χαμένη ελαστικότητά της. Τα μαλλιά τονώνονται και αναζωογονούνται και πραγματικά το διαπιστώσαμε από την πρώτη κιόλας εφαρμογή!

 

Βήμα 4: Διφασικός Ορός Sérum Thérapiste για αναδόμηση και προστασία από τη θερμότητα

Kérastase-Serum-Therapiste-30ml-letif

Aπό τη στιγμή που τελείωσε η τελετουργία με τα τρία βήματα στον λουτήρα απλώσαμε το διφασικό serum Therapiste στα μαλλιά, κάναμε μασάζ στα μήκη και στις άκρες και προχωρήσαμε στο styling.  Πραγματικά ιδανικό προϊόν κατά τις θερμότητας που αναπτύσσεται με το σεσουάρ και λόγω της διφασικής λειτουργίας τους συνεχίζει και διασφαλίζει την συνοχή των μαλλιών! Με δυο λέξεις: πολύτιμο εργαλείο!

 

Εξομολόγηση μαλλιών

 

Περιγράψτε μας τις υπερβολές που έχετε κάνει στα μαλλιά σας, τυχόν «άσχημες» τεχνικές στις οποίες έχετε υποβάλει τα μαλλιά σας ή τις χειρότερες συνήθειές σας.

Μοιραστείτε μαζί μας κάποιες «κακές» συνήθειες σας στο info@letif.gr καταγράψτε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και εμείς ως πιστοποιημένοι σύμβουλοι Kérastase θα προσπαθήσουμε να σας προτείνουμε ένα πρόγραμμα περιποίησης που ταιριάζει στα μαλλιά σας και τις ανάγκες τους!

Σχόλια