Τριχόπτωση – Πως μπορείτε να την μειώσετε!

hair-shedding-τριχόπτωση
Μάθε το πρόβλημα και βρες τη λύση

Δεν μπορείτε να κάνετε και θαύματα είναι η αλήθεια για την τριχόπτωση, αλλά μπορείτε να βελτιώσετε την κατάσταση των μαλλιών σας σε ένα μεγάλο ποσοστό ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

— Ξεκινήστε μια ισορροπημένη διατροφή. Πολλοί έχουν αναφέρει τον σημαντικό ρόλο που παίζει η διατροφή στα μαλλιά μας και το τι τροφές έχουν ανάγκη τα μαλλιά μας για να δυναμώσουν και να είναι υγιή και λαμπερά.

— Συμβουλευτείτε το δερματολόγο σας και ξεκινήστε μια θεραπεία βιταμινών που θα τονώσει τον οργανισμό σας και κατ’επέκταση τα μαλλιά σας.

— Διώξτε το άγχος! Ξέρω πόσο κοινό ακούγεται αυτό την συγκεκριμένη περίοδο και πόσο “γελοίο” φαντάζει στο μυαλό σας, όμως πρέπει να γνωρίζετε ότι το άγχος είναι ο καλύτερος σύμμαχος πολλών παθήσεων και ασθενειών για όλο τον οργανισμό. Πως λοιπόν να μην επηρεάζει και τα μαλλιά μας; Μάθετε λοιπόν ότι μια “αγχωμένη” τρίχα ζει πολύ λιγότερο στο κεφάλι μας από μια “ήρεμη” και υγιή.

— Χρησιμοποιήστε αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου το οποίο ενισχύει τις ρίζες των μαλλιών,βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και σταματά την τριχόπτωση. Μάθετε λοιπόν πως “φέρονται” τα μαλλιά σας και πως αντιδρούν σε κάθε περίπτωση και φροντίστε τα αναλόγως.