Alfaparf

Η Alfaparf Milano αποτελεί μια κορυφαία Ιταλική εταιρεία που ειδικεύεται στην περιποίηση και στην παραγωγή προϊόντων για κάθε ανάγκη των μαλλιών σου. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1980 και η ονομασία της προέρχεται από τις λέξεις “Alfa” και “Parf”. Η λέξη “Alfa” συμβολίζει την αρχή και την ανάπτυξη μιας νέας καινοτόμας ιδέας. Ενώ η λέξη “Parf” προέρχεται από την ιταλική λέξη “Parfum” και επιλέχθηκε γιατί προσδίδει στο brand, αυτή τη φινέτσα και την κομψότητα που το αντιπροσωπεύει. Ποιο είναι όμως το βασικό μέλημα της εταιρείας; Να κάνει φυσικά πράξη το ίδιο της το όνομα και να σου προσφέρει μια μοναδική εμπειρίας αναζωογόνησης που θα απογειώσει όλες σου τις αισθήσεις. Είσαι έτοιμη να γνωρίσεις περισσότερα για τον μαγικό κόσμο ομορφιάς της Alfaparf;

scissors cosmetic

Best Sellers

Τα αγαπημένα σας

ALFAPARF: ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Η Alfaparf συνδυάζοντας την τέχνη, την επιστήμη και την δημιουργικότητα, καταφέρνει να δημιουργεί μοναδικές φόρμουλες που επικεντρώνονται στην περιποίηση των μαλλιών. Βασικός παράγοντας για την επιτυχία της Alfaparf αποτελεί η αφοσίωση της στην έρευνα. Πρωταρχικός της στόχος με όλα αυτά είναι φυσικά η δημιουργία καινοτόμων, ποιοτικών προϊόντων, που την έχουν κάνει να ξεχωρίζει. Τα εργαστήρια της είναι γεμάτα από ειδικούς που συνδυάζουν την επιστημονική γνώση με το καλλιτεχνικό όραμα για να δημιουργήσουν φόρμουλες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα σε τύπους μαλλιών.

Η εταιρεία δίνει μεγάλη έμφαση στη σύνθεση προϊόντων που όχι μόνο ενισχύουν την ομορφιά των μαλλιών αλλά μεριμνούν και ως προς την θρέψη της υγείας τους. Η Alfaparf έχει διευρύνει την σειρά προϊόντων της συμπεριλαμβάνοντας σε αυτήν προϊόντα όπως σαμπουάν για φυσικά αλλά και βαμμένα μαλλιά, conditioner, προϊόντα styling, θεραπείες και άλλα. Οι καινοτόμες φόρμουλες της, προσφέρουν λύσεις για κάθε τύπο τρίχας και αυτό είναι που έχει κάνει το brand να συγκεντρώσει εδώ και χρόνια πλήθος πιστών θαυμαστών.

Ένας κόσμος γεμάτος Ιταλική φινέτσα

Και αν αναρωτιέσαι τι είναι αυτό που την κάνει να διαφέρει… Βασικό χαρακτηριστικό της εταιρείας αποτελεί ο “Ιταλικός Δυναμισμός” της. Το ζωντανό και ενεργητικό πνεύμα της εταιρείας στον χώρο αγοράς είναι ένα ακόμη από τα στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει από οποιοδήποτε άλλο brand. Πρακτικότητα, επαγγελματισμός, δημιουργικότητα είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιεί η Alfaparf για να δημιουργήσει τα επόμενα trend στην αγορά. Η προσήλωση της στην καινοτομία και το στυλ είναι αυτά που την συνδέουν άμεσα με την πλούσια προϊστορία της Ιταλίας ως προς την μόδα και την τέχνη. Όπως η διαχρονικότητα της Ιταλικής μόδας, έτσι και η Alfaparf στοχεύει στην δημιουργία προϊόντων που θα προσφέρουν διαχρονικά ομορφιά και φροντίδα στις γυναίκες. Η εταιρεία εμπνέεται από τον τόπο της και λειτουργεί με ενθουσιασμό, φιλοδοξία και προσήλωση για να επιτύχει τον στόχο της ο οποίος δεν είναι άλλος από το να βρίσκεται δίπλα στις ανάγκες των καταναλωτών.

Alfaparf: Η ομορφιά ως κινητήρια δύναμη

Εξίσου σημαντική αρχή της εταιρείας είναι η συμπερίληψη της διαφορετικότητας. Η παγκόσμια απήχηση της εταιρείας έχει δημιουργήσει μια ακόμη πιο θετική στάση απέναντι στην διαφορετικότητα. Είναι εξάλλου γεγονός ότι το brand δεν περιορίζεται στην έννοια της τυπικής ομορφιάς. Κάθε γυναίκα είναι όμορφη και διαφορετική από τις υπόλοιπες και αυτό στην Alfaparf το γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα. Για αυτό και ο βασικός της στόχος είναι να διατηρήσει και να αναδείξει ακριβώς αυτή τη μοναδική φυσική ομορφιά που αντιπροσωπεύει κάθε γυναίκα!

Μια νέα υπέροχη εμπειρία ομορφιάς σε περιμένει!

Τα προϊόντα μαλλιών της Alfaparf όχι μόνο θα αναζωογονήσουν τα κατεστραμμένα σου μαλλιά, αλλά θα αποτελέσουν και τον απόλυτο σύμμαχό σου από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Η Alfaparf είναι εδώ για να προσφέρει το καλύτερο για εσένα. Προϊόντα που θα σου λύσουν τα χέρια σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις με το τριχωτό της κεφαλής σου. Τα ατίθασα, φριζαρισμένα σου μαλλιά με κάθε εφαρμογή των προϊόντων της θα αποκτήσουν τη μορφή που πάντα ονειρευόσουν. Χάρισε τους την φροντίδα που τους αξίζει και κάνε την περιποίηση τους τη νέα αγαπημένη σου συνήθεια! Προστάτευσε τα φυσικά χαρακτηριστικά των μαλλιών σου προσφέροντας τους τη δύναμη και λάμψη που χρειάζονται. Πες αντίο στα προϊόντα μαλλιών που χρησιμοποιούσες μέχρι σήμερα και απόλαυσε μοναδικά αποτελέσματα που θα τα μεταμορφώσουν. Η Alfaparf σε προσκαλεί σε μια νέα εμπειρία ομορφιάς. Εσύ ακόμη να την ακολουθήσεις;

scissors cosmetic

New In Store

Μόλις Έφτασαν