Davines

Η Davines, μια σύγχρονη εταιρεία στον χώρο της περιποίησης και της ομορφιάς έρχεται για να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπιζες μέχρι τώρα τη φροντίδα των μαλλιών και του σώματος σου. Με διανομές των προϊόντων της, σε περισσότερες από 95 και με ανθρώπινο δυναμικό σε πάνω από 31 χώρες, το συγκεκριμένο brand δείχνει σε κάθε σύγχρονη γυναίκα ότι η ομορφιά και η αυτοπεποίθηση είναι για όλους. Μια αυτοπεποίθηση που χάρη στην καινοτομία, τα χρόνια εμπειρίας και την αγάπη των ανθρώπων της για βιωσιμότητα, μπορείς πλέον να απολαύσεις, χωρίς κανέναν αντίκτυπο στο περιβάλλον. Εσύ είσαι έτοιμή να γνωρίσεις τη Davines και να ανακαλύψεις έναν υπέροχο κόσμο ομορφιάς;

Davines: Μια πολύ όμορφη ιστορία

Η Davines όπως και κάθε τι μεγάλο ξεκίνησε ως κάτι μικρό. Το 1983 ένα μικρό εργαστήριο για έρευνα σε καλλυντικά προϊόντα μαλλιών και σώματος έκανε την εμφάνιση του στην Πάρμα της Ιταλίας. Αυτό το εργαστήριο, άρχισε σιγά σιγά να συνεργάζεται με κάποιους από τους μεγαλύτερους οίκους της εποχής. Η επιτυχία ήταν μονόδρομος. Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα η Davines έγινε ανεξάρτητο Brand με είδη κομμωτηρίου και λίγό αργότερα και με προϊόντα για την περιποίηση σώματος.

Το 2004, περίπου 20 χρόνια μετά την ίδρυση της, το brand λάνσαρε τις δημιουργίες του και σε αγορές πέραν της Ιταλίας. Η ανταπόκριση του κόσμου και των επαγγελματιών στο διεθνή χώρο της ομορφιάς ήταν τεράστια. Έκτοτε η ανοδική πορεία ήταν δεδομένη. Με καταστήματα σε μεγάλες “fashion cities” όπως το Παρίσι και το Λονδίνο αλλά και με τη δημιουργία της ακαδημίας Davines στην Νέα Υόρκη, η διάδοση των προϊόντων και της τεχνογνωσίας της, αποτέλεσαν σημείο καμπής. Εκτός όμως από όλες τις παραπάνω επιτυχίες η Davines είναι ένα brand που από το 2007 ακόμα, στοχεύει σε μια πιο βιώσιμη παραγωγική διαδικασία, έχοντας σχεδόν μηδενίσει μέχρι σήμερα κάθε οικολογικό αντίκτυπο. 

Η αγάπη για το περιβάλλον και την ομορφιά βασικά σημεία της Φιλοσοφίας της Davines

Η Davines από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα προσπαθεί και καταφέρνει με μεγάλη επιτυχία να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σύγχρονης γυναίκας για ομορφιά και περιποίηση! Για τον ιδρυτή της εταιρείας και τους συνεργάτες του όμως, η προσπάθεια αυτή είναι αυτονόητο ότι πρέπει να συμβαδίζει με την αγάπη και το ενδιαφέρον για το περιβάλλον. Ένα ενδιαφέρον, που οι ειδικοί της ομορφιάς έχουν χρέος να το εκφράσουν έμπρακτα με στόχο μια πιο αειφόρο ανάπτυξη για τον κλάδο.

Αυτή η οικολογική πλευρά της Davines αποτυπώνεται τέλεια και σε μια από της βασικές αρχές του ειδικού στην κοσμετολογία και ιδρυτή της, David Bollati: “Δημιουργώντας «ομορφιά» θέλουμε να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να φροντίσουν τον εαυτό τους, το περιβάλλον στο οποίο ζουν, τη δουλειά τους και όλα όσα αγαπούν στη ζωή τους.” Αυτή η ανάγκη για βιώσιμη ομορφιά, όπως μας αρέσει να την αποκαλούμε, την οποία έχουν οι άνθρωποι της εταιρείας και εκατοντάδες γυναίκες παγκοσμίως, χάρη στη Davines έγινε πράξη. Πώς; Με τη δημιουργία μιας ποικιλίας από Premium και επαγγελματικά προϊόντα σώματος και μαλλιών, ικανά να ανταποκριθούν σε κάθε σου ανάγκη. Πρόκειται για προϊόντα τα οποία αποτελούνται από 100% οικολογικές συσκευασίες. Σε όλα αυτά φυσικά έρχονται να προστεθούν και οι διακρίσεις. Διακρίσεις όπως η διπλή απόκτηση του βραβείου “B Corp” και η ένταξη της εταιρίας στον “ηθικό χάρτη” για βιώσιμη ανάπτυξη και αειφορία από την παρασκευή μέχρι τη διάθεση των προϊόντων της.

Μοναδικές και καινοτόμες σειρές της Davines, ιδανικές για κάθε σου ανάγκη

Η Davines φροντίζει να δημιουργεί πάντα σειρές προϊόντων που να ανταποκρίνονται με μοναδικό τρόπο στις δικές σου ξεχωριστές ανάγκες. Κάθε σειρά της έχει δημιουργηθεί μέσα από χρόνια εμπειρίας και έρευνας, με σκοπό να σου προσφέρει μια κορυφαία ρουτίνα ομορφιάς και περιποίησης.

Πρωταρχικός στόχος για κάθε επιστήμονα της εταιρείας είναι κάθε φόρμουλα, να εξασφαλίζει την απόλυτη ενυδάτωση και μια λαμπερή και μεταξένια όψη για τα μαλλιά και το δέρμα σου. Ποιο είναι όμως το μυστικό για να συμβούν όλα αυτά; Το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στην προηγμένη και εξειδικευμένη σύνθεση κάθε προϊόντος. Πρόκειται για έναν υπέροχο συνδυασμό φυσικών και επεξεργασμένων συστατικών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της ανάμειξης είναι η σειρά “Davines OI”. Μια ολοκληρωμένη σειρά καλλυντικής περιποίησης για την υγεία των μαλλιών και του δέρματος. Αυτή έχει ως βάση της το έλαιο Roccu και στόχο την ανάδειξη κάθε τύπου τρίχας και επιδερμίδας.

Διάλεξε τα προϊόντα που σου ταιριάζουν

Φυσικά εκτός από ολοκληρωμένες σειρές, η Davines φέρνει στο σπίτι σου και μοναδικές μεμονωμένες προτάσεις από σαμπουάν και serum μαλλιών μέχρι κρέμες και άλλα προϊόντα σώματος. Αυτό σημαίνει ότι όποια και αν είναι η ανάγκη των μαλλιών σου μπορείς να έχεις δίπλα σου την Davines. Τον μυστικό σου σύμμαχό για την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος που αντιμετωπίζουν αυτά ή το δέρμα σου.

Αν, λοιπόν, θες και εσύ να δείξεις έμπρακτα την αγάπη σου τόσο για το περιβάλλον όσο και για τον εαυτό σου και να αποκτήσεις απαλή υφή και μεταξένια όψη, συνδυασμένη με την απόλυτη σιγουριά, κάνε δικά σου τα εξειδικευμένα και επαγγελματικά προϊόντα της Davines. Εκείνα που ταιριάζουν σε κάθε δική σου μοναδική επιθυμία και απαίτηση.