• Το καλάθι σας
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Essie Expressie

Η Essie πήγε ένα σημαντικό βήμα περαιτέρω και κυκλοφόρησε την νέα φόρμουλα Essie Expressie. Το πιο γρήγορο στεγνό γυαλιστικό που είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη κατηγορία στα νύχια, με κλασικά και δροσερά χρώματα. Μια νέα σειρά βερνικιών που φέρνει μαζί της ένα ανανεωμένο σχέδιο και μια πληθώρα απροσδόκητων αποχρώσεων. Μια εξαιρετική επιλογή με βιολογικά βερνίκια νυχιών χωρίς χημικά που διαρκούν. Δώσε εύκολα και γρήγορα χρώμα και λάμψη στα νύχια σου.

Προβολή όλων των 14 αποτελεσμάτων

Κάνε πιο εύκολο το μανικιούρ σου με τα βερνίκια νυχιών Essie Expressie!

Διαπιστώθηκε ότι η ταχύτητα σε συνδυασμό με την εγγυημένη ποιότητα, είναι κάτι που ζητούσαν οι φίλοι της Essie. Κάποιοι από εσάς μπορεί να μην έχετε τον χρόνο για μια μεγαλύτερη χρονικά διαδικασία εφαρμογής βερνικιού ή να αλλάζετε πιο συχνά το χρώμα των νυχιών σας. Με την Essie Expressie η διαδικασία γίνεται πολύ ευκολότερη και ταχύτερη!

Το νέο βερνίκι στεγνώνει σε περίπου ένα λεπτό και δεν χρειάζεται καμία βάση ή top coat.

Δεν είναι μόνο η φόρμουλα που συμβάλλει στην ταχύτητά του αλλά κι ο σχεδιασμός βοηθάει εξίσου στη γρήγορη εφαρμογή. Αυτό οφείλεται σε μερικά διαφορετικά στοιχεία.

Η Essie αντικατέστησε το κλασικό της μπουκάλι με ένα πιο ψηλό και πιο κομψό μοντέλο. Το λεπτότερο μπουκάλι σχεδιάστηκε έτσι ώστε να είναι ευκολότερο να κρατιέται στο χέρι σας, επιτρέποντας γρήγορη εφαρμογή είτε βρίσκεστε στο σπίτι σας είτε βρίσκεστε εν κινήσει. Στη συνέχεια, δημιουργήθηκε το πρώτο γωνιακό πινέλο της Essie, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους χρήστες ταχύτερη, ακριβέστερη και πιο εύκολη εφαρμογή.

Το νέο βελτιωμένο μπουκαλάκι της Essie Expressie

Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε ανοίγοντας ένα από τα ψηλά ορθογώνια μπουκάλια είναι το πολύ μεγάλο πινέλο. Είναι ένα νέο σχέδιο, ευρύτερο και ελαφρώς γωνιακό που συμπληρώνει ένα γρήγορο μανικιούρ. Θα είστε σε θέση να καλύψετε ολόκληρο το νύχι με μία στρώση. Έχετε περισσότερο έλεγχο σε κάθε πέρασμα του πινέλου σε αντίθεση με τα υπόλοιπα βερνίκια της αγοράς.

Η Essie υπήρξε πρωτοπόρος και είναι γνωστή για την παροχή πλούσιων και ποικίλων χρωμάτων. Έχει ως στόχο να προσφέρει έμπνευση για την μοναδική εμπειρία του μανικιούρ. Παραμένει Νο. 1 στον τομέα φροντίδας των νυχιών για περισσότερα από 35 χρόνια! Την εμπιστευόμαστε όχι μόνο για τα χρώματα αλλά και για την ποιότητα. Η Essie είναι αφοσιωμένη στα υψηλά πρότυπα ποιότητας με βραβευμένες σειρές προϊόντων φροντίδας των νυχιών όπως την Essie Gel Couture. Είμαστε ενθουσιασμένοι με τα ολοκαίνουργια αντισυμβατικά χρώματα! Αυτές οι υβριδικές αποχρώσεις κολακεύουν όλους τους τόνους του δέρματος.

Μην ξεχάσεις να βρεις εδώ όλα τα προϊόντα Essie και να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει!