K18 BANNER ALL TIME

K18

Η Κ18 είναι μια από τις μεγαλύτερες vegan και cruelty free εταιρείες για προϊόντα μαλλιών στον κόσμο. Πρωταρχικός της στόχος είναι να καταλάβει πλήρως την λειτουργία της τρίχας και τον πυρήνα των πολυπεπτιδικών αλυσίδων, επανασυνδέοντας τις “σπασμένες αλυσίδες”. Η Κ18 μετά από πολλά χρόνια ερευνών κατάφερε να πετύχει το στόχο της και σήμερα αποτελεί ένα επιτυχημένο brand στον κλάδο. Με την δύναμη της βιοτεχνολογίας, τα μαλλιά αποκτούν ξανά τόσο την αρχική τους δύναμη, όσο και τη χαμένη ελαστικότητα και λάμψη. Είσαι έτοιμη να αφήσεις πίσω τις περίπλοκες ρουτίνες και να εμπιστευτείς την βιομιμητική τεχνολογία του Κ18. Ανακάλυψέ και εσύ το πιο hot hair brand στο online shop του Le tif!

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η Κ18;

Σε αντίθεση με τα προϊόντα που αναδομούν επιφανειακά τους δεσμούς της τρίχας, τα προϊόντα της K18, εισχωρούν σε βάθος στο τριχωτό της κεφαλής. Ταξιδεύουν μέσα στην τρίχα και στα βαθύτερα στρώματά της, μεταμορφώνοντάς τη, χωρίς να αλλοιώνουν την λειτουργία της. Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι τα προϊόντα της K18, επανορθώνουν και αναδομούν τα ταλαιπωρημένα μαλλιά που έχουν υποστεί χημικές εργασίες. Γι’ αυτό το λόγο, χιλιάδες κομμωτές και hair experts στον κόσμο εμπιστεύονται την K18 και χρησιμοποιούν τα σαμπουάν και τις θεραπείες του συγκεκριμένου Brand , σχεδόν πριν από κάθε τεχνική τους! Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι τα προϊόντα της και πιο συγκεκριμένα το Κ18 hair treatment αποτελούν τη νο1 επιλογή χιλιάδων γυναικών παγκοσμίως. Καθώς, λόγω της καινοτομίας στη λειτουργία του δεν χρειάζεται ξέβγαλμα μετά την εφαρμογή του, όπως συμβαίνει με τις κλασικές μάσκες και τα άλλα προϊόντα αναδόμησης.

K18: Μια μοναδική πορεία στην περιποίηση μαλλιών

Η K18 ιδρύθηκε το 2020 από τον Suveen Sahib, ο οποίος εργάστηκε σε εργαστήρια με βιοεπιστήμονες για δέκα χρόνια ώστε να κατανοήσει την επιστήμη πίσω από την περιποίηση των μαλλιών. Επηρεασμένος, από το πάθος του για το «less is more», κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο της ομορφιάς, χρησιμοποιώντας την πατενταρισμένη πρωτεΐνη K18PEPTIDE™ της μάρκας.

Φυσικά η ενασχόληση του με αυτόν τον κλάδο κα η αγάπη της Κ18 για κάθε γυναίκα δε θα μπορούσε να μην μεταφραστεί και στην απόλυτη επιτυχία. Είναι άλλωστε γεγονός ότι τα Κ18 προϊόντα εκτός από παγκόσμια φήμη έχουν κερδίσει πολλά και σημαντικά βραβεία από κορυφαίους και σημαντικούς εκδότες μόδας. Κάποια από αυτά, είναι το βραβείο «Elle Future Of Beauty Award in Hair», το βραβείο «The Refinery29 Beauty Innovator Award for Hair Treatment» και πολλά άλλα. Δεν θα μπορούσε να καταφέρει τίποτα από όλα αυτά αν δεν προσέφερε τη βαθιά ενδυνάμωση και αναδόμηση των μαλλιών σε όσους τα επιλέγουν.

Η κύρια καινοτομία που διακρίνει τα προϊόντα K18 είναι μια πατενταρισμένη μορφή πεπτιδίου. Υποστηρίζουν τη δομή των μαλλιών, ακόμη και κατά τη διάρκεια χημικών επεξεργασιών, όπως η βαφή, η ανταύγεια, ή η θερμική επεξεργασία. Τα προϊόντα K18, βοηθούν τα μαλλιά να διατηρήσουν τη δύναμη και την ελαστικότητά τους κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια των προϊόντων K18 μπορεί να ποικίλουν ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών και τις συνθήκες χρήσης.

K18: Η ξεχωριστή φιλοσοφία πίσω από το Brand

Τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών έως και σήμερα, χωρίζονταν σε δύο κατηγορίες. Η πρώτη κατηγορία αφορά τις θεραπείες λείανσης, που προσφέρουν στην τρίχα, επιφανειακή μόνο ενυδάτωση και λάμψη. Έπειτα ακολουθούν οι θεραπείες επανόρθωσης, οι οποίες καταπολεμούν τη φθορά των μαλλιών σαν μία δυνατή κόλλα, προσφέροντας ένα δυνατό αλλά προσωρινό αποτέλεσμα. Η φιλοσοφία της K18, είναι συγκεκριμένη και ίδια σε όλα της τα προϊόντα. Επιλέγει τον κλάδο της βιοτεχνολογίας, χωρίς να βασίζεται στις πεποιθήσεις και στις μεθόδους του παρελθόντος, προκειμένου να δημιουργήσει τις ιδανικές φόρμουλες, που θα χαρίσουν στα μαλλιά σου ό,τι πραγματικά έχουν ανάγκη και θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε. Μέσω της βιομιμητικής τεχνολογίας που χρησιμοποιεί, το brand προσπαθεί να “μιμηθεί” την φυσική δομή και την κερατίνη της τρίχας. Αντιγράφει δηλαδή, τη φυσική δομή των τοιχωμάτων κερατίνης του τριχωτού της κεφαλής. Επιπλέον, η K18 είναι φιλική προς τους vegan. Η σύνθεση των προϊόντων της, δεν περιέχει συστατικά ζωικής προέλευσης, καθιστώντας την κατάλληλη για όσους ακολουθούν έναν vegan τρόπο ζωής. Η K18 προσφέρει μια ολοκληρωμένη και cruelty-free λύση για όλους.

Αποστολή της Κ18: Η ιδανική ρουτίνα περιποίησης

Κύριο μέλημα της K18 είναι να κάνει το αδύνατο δυνατό με τη χρήση της κατάλληλης τεχνολογίας. Να πρωτοπορήσει με τη δημιουργία και την σύνθεση καινοτόμων και επαναστατικών προϊόντων για τα μαλλιά χωρίς περιορισμούς και επιφυλάξεις. Η θεραπεία της K18 έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει στην επανόρθωση και προστασία της δομής των μαλλιών, έπειτα από χημικές επεξεργασίες που μπορεί να έχουν υποστεί, όπως η βαφή, η ανταύγεια, η θερμική επεξεργασία και άλλες χημικές διαδικασίες. Στόχος της είναι να κατανοήσει σε βάθος τη βιολογία τους, ώστε να καταφέρει να βελτιώσει και να αλλάξει την ποιότητα τους.

ΚΑΛΥΨΕ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΣΟΥ ΤΗΝ Κ18

Στο Le tif θα βρεις τα προϊόντα μαλλιών της Κ18 που χρειάζεσαι. Μην χάνεις χρόνο, ήρθε η ώρα να μεταμορφώσεις τα μαλλιά σου φυσικά, χωρίς επιπλέον χημικές τεχνικές και να νιώσεις πιο όμορφη από ποτέ! Βρες εύκολα και γρήγορα το προϊόν που θα σε απογειώσει και απόκτησε το!

Η Κ18, έχοντας δημιουργήσει μία νέα καινοτόμα κατηγορία στην περιποίηση της τρίχας και δεν έχει σκοπό να σταματήσει να εξελίσσεται και να συμβάλλει ενεργά στη βελτίωση της ρουτίνας ομορφιάς των γυναικών παγκοσμίως, Μη ξεχνάς, πως η ζωντάνια των μαλλιών σου μπορεί να απογειώσει την συνολική εξωτερική σου εικόνα!