• Το καλάθι σας
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Kerastase Blond Absolu

5
Our Rating
5/ 5, 16 Reviews
Kerastase Blond Absolu
Η σειρά Kérastase Blond Absolu είναι η νέα premium προσθήκη στη πλούσια γκάμα των προϊόντων Kérastase που θα βρείτε στο Le Tif για τα ξανθά μαλλιά. Είναι η απάντηση σε όλες τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου με ξανθά μαλλιά φυσικά ή μη και είναι ειδικά σχεδιασμένη για να ανταποκρίνεται κυριολεκτικά σε κάθε τύπο μαλλιών. Το μήνυμα των ανθρώπων της Kérastase κατά το λανσάρισμα της νέας σειράς ήταν ξεκάθαρο: εσείς θέτετε της προκλήσεις και εμείς βρίσκουμε τις λύσεις για τη φροντίδα της κάθε σας ανάγκης.

Εμφάνιση όλων των 14 αποτελεσμάτων

Τα Συστατικά της Επιτυχίας

Η μόλυνση, διάφοροι εξωτερικοί κίνδυνοι αλλά και το φυσικό περιβάλλον στο οποίο ζούμε αποτελούν παράγοντες που έχουν τεράστια επίδραση στην υγεία των μαλλιών μας ειδικά των ξανθών μαλλιών τα οποία πολύ πιο εύκολα χάνουν τη λάμψη και το χρώμα τους.

Με Υαλουρονικό Οξύ το οποίο βοηθάει στην ενυδάτωση και την ενίσχυση της τρίχας και Ανθό Έντελβαϊς μια θαυματουργή ασπίδα ικανή να προστατέψει από κάθε πιθανή μόλυνση και εξωτερικούς κινδύνους, η νέα σειρά Kérastase Blonde Absolu αποτελεί την τέλεια επιλογή μετά από ντεκαπάζ, ξάνοιγμα ή ανταύγειες.

Δράση στο χρώμα! Δράση στην τρίχα!

Συχνά, οι άνθρωποι με ξανθά μαλλιά καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα στο χρώμα και τη φροντίδα. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος για τον οποίο η Kérastase αποφάσισε να δημιουργήσει την Blond Absolu μια σειρα η οποία "παντρεύει" και τα δυο και καλύπτει την κάθε σας ανάγκη.

Προσφέρει βαθιά επανόρθωση, ενώ παράλληλα βοηθά στην καταπολέμηση των πορτοκαλί και κίτρινων τόνων για τα μαλλιά με ψυχρές αποχρώσεις του ξανθού, μετά από ντεκαπάζ ή ανταύγειες. Χαρίστε λοιπόν στα μαλλιά σας τη φροντίδα και τη λάμψη που τους αξίζει με: 97% πιο δυνατά & 92% πιο ενυδατωμένα μαλλιά αλλά και 8 φορές περισσότερη λάμψη!

Φυσικά όλα τα παραπάνω με την υπογραφή της Kérastase μια από τις σημαντικότερες εταιρίες του χώρου η οποία προσφέρει πάντα λύσεις στα υψηλότερα standards και δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει ποτέ.

H σελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη online εμπειρία σας. OK Θέλω να μάθω περισσότερα