keratin nanocure

Keratin Nanocure

Η Keratin nanocure, αποτελείται από μια επαναστατική σειρά επαγγελματικών προϊόντων περιποίησης μαλλιών βασισμένα στην κερατίνη.
Τι είναι η κερατίνη
Η κερατίνη είναι μια πρωτεΐνη που βρίσκεται στα μαλλιά, το δέρμα, τα νύχια και στα δόντια και παράγεται καθημερινά από τον οργανισμό μας. Η υψηλή περιεκτικότητά της από αμινοξέα χαρίζει στα μαλλιά λάμψη, ενώ δυναμώνει και κάνει πιο ελαστική την τρίχα.

Καθώς τα μαλλιά μας είναι εκτεθειμένα καθημερινά στις εξωτερικές συνθήκες, η κερατίνη φθείρεται και μειώνεται από την τρίχα, ενώ παράλληλα τα μαλλιά γίνονται ξηρά, θολά, σπάνε εύκολα και φριζάρουν.

Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι πρόκειται για μια φυσική πρωτεΐνη που δεν έχει υποστεί χημικές επεξεργασίες. Την κερατίνη την προμηθευόμαστε από καθαρό μαλλί προβάτων χωρίς να προκαλείται καμία βλάβη σε κανένα ζώο καθ’ όλη τη διαδικασία Nanotec.
Η δράση της κερατίνης στα μαλλιά
Η διαδικασία της εφαρμογής είναι απλή και γίνεται πάντα από Hair Experts σε κομμωτήρια και διαρκεί περίπου 90 λεπτά (ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σας). Για την μέγιστη απόδοση της θεραπείας που προσφέρει η Brazilian Keratin Nanocure Treatment, θα πρέπει αρχικά να γίνει λούσιμο των μαλλιών με ειδικό σαμπουάν.

Το σαμπουάν που θα χρησιμοποιηθεί στο λούσιμο θα δράσει στον καθαρισμό της τρίχας αλλά και στο άνοιγμα των πόρων της, με σκοπό τα μόρια της κερατίνης να εισχωρήσουν. Μετά το στέγνωμα των μαλλιών, το ειδικό μείγμα της κερατίνης εφαρμόζεται σε όλο το μήκος της τρίχας κρατώντας μια απόσταση από περίπου 4-5 εκατοστών από την ρίζα. Το μείγμα αυτό έχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα και έλαια που του δίνουν την δυνατότητα να πιέζει τα μαλλιά και να τα ισιώνει.

Αφότου αφήσουμε το ειδικό μείγμα στα μαλλιά να απορροφηθεί, ακολουθεί το στέγνωμα με πιστολάκι. Η διαδικασία αυτή βοηθάει το μείγμα να εισχωρήσει την κερατίνη στην τρίχα. Καθ’ όλη την διάρκεια αυτής αποφεύγουμε την χρήση βούρτσας.

Τέλος, με την χρήση θερμότητας από ένα σίδερο ισιώματος, ολοκληρώνουμε την διαδικασία του στεγνώματος σε βάθος. Η διαδικασία απαιτεί την χρήση της ισιωτικής σε λεπτές τούφες μαλλιών και επαναλαμβάνεται περίπου 10 φορές σε κάθε μια.

Keratin Nanocure

Αξεπέραστη περιποίηση Keratin Nanocure

Συμβουλές για την σωστή χρήση της θεραπείας με κερατίνη

Πριν την εφαρμογή της θεραπείας θα πρέπει να έχουν περάσει τουλάχιστον 2 έως 3 εβδομάδες από την βαφή των μαλλιών σας ή τις ανταύγειες. Σε διαφορετική περίπτωση η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί αμέσως μετά την βαφή των μαλλιών ή να κάνετε πρώτα τις ανταύγειες και αμέσως μετά την θεραπεία.

Από την στιγμή που θα γίνει η χρήση της θεραπείας με κερατίνη, δε θα πρέπει να λούσετε τα μαλλιά σας, να τα πιάσετε με λαστιχάκι, κοκαλάκια, κορδέλες κλπ., να μην ιδρώσετε κάνοντας κάποια άσκηση ή πηγαίνοντας γυμναστήριο. Σε περίπτωση που βραχούν τα μαλλιά σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιστολάκι ή ένα σίδερο ισιώματος.

Τα προϊόντα της Keratin Nanocure προσφέρουν μακροχρόνια αποτελέσματα όπως: ενίσχυση των ινών των μαλλιών, λαμπερότητα και ελαστικότητα, προστασία του χρώματος αλλά και θερμική και UV προστασία.

People Said

Keratin Nanocure

Η Keratin nanocure, αποτελείται από μια επαναστατική σειρά επαγγελματικών προϊόντων περιποίησης μαλλιών βασισμένα στην κερατίνη. Τι είναι η κερατίνη Η κερατίνη είναι μια πρωτεΐνη που βρίσκεται στα μαλλιά, το δέρμα, τα νύχια και στα δόντια και παράγεται καθημερινά από τον οργανισμό μας. Η υψηλή περιεκτικότητά της από αμινοξέα χαρίζει στα μαλλιά λάμψη, ενώ δυναμώνει και κάνει πιο ελαστική την τρίχα. Καθώς τα μαλλιά μας είναι εκτεθειμένα καθημερινά στις εξωτερικές συνθήκες, η κερατίνη φθείρεται και μειώνεται από την τρίχα, ενώ παράλληλα τα μαλλιά γίνονται ξηρά, θολά, σπάνε εύκολα και φριζάρουν. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι πρόκειται για μια φυσική πρωτεΐνη που δεν έχει υποστεί χημικές επεξεργασίες. Την κερατίνη την προμηθευόμαστε από καθαρό μαλλί προβάτων χωρίς να προκαλείται καμία βλάβη σε κανένα ζώο καθ’ όλη τη διαδικασία Nanotec. Η δράση της κερατίνης στα μαλλιά Η διαδικασία της εφαρμογής είναι απλή και γίνεται πάντα από Hair Experts σε κομμωτήρια και διαρκεί περίπου 90 λεπτά (ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σας). Για την μέγιστη απόδοση της θεραπείας που προσφέρει η Brazilian Keratin Nanocure Treatment, θα πρέπει αρχικά να γίνει λούσιμο των μαλλιών με ειδικό σαμπουάν. Το σαμπουάν που θα χρησιμοποιηθεί στο λούσιμο θα δράσει στον καθαρισμό της τρίχας αλλά και στο άνοιγμα των πόρων της, με σκοπό τα μόρια της κερατίνης να εισχωρήσουν. Μετά το στέγνωμα των μαλλιών, το ειδικό μείγμα της κερατίνης εφαρμόζεται σε όλο το μήκος της τρίχας κρατώντας μια απόσταση από περίπου 4-5 εκατοστών από την ρίζα. Το μείγμα αυτό έχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα και έλαια που του δίνουν την δυνατότητα να πιέζει τα μαλλιά και να τα ισιώνει. Αφότου αφήσουμε το ειδικό μείγμα στα μαλλιά να απορροφηθεί, ακολουθεί το στέγνωμα με πιστολάκι. Η διαδικασία αυτή βοηθάει το μείγμα να εισχωρήσει την κερατίνη στην τρίχα. Καθ’ όλη την διάρκεια αυτής αποφεύγουμε την χρήση βούρτσας. Τέλος, με την χρήση θερμότητας από ένα σίδερο ισιώματος, ολοκληρώνουμε την διαδικασία του στεγνώματος σε βάθος. Η διαδικασία απαιτεί την χρήση της ισιωτικής σε λεπτές τούφες μαλλιών και επαναλαμβάνεται περίπου 10 φορές σε κάθε μια.

Product of the Month

5
Rating for Keratin Nanocure
5/ 5, 5 Reviews
Keratin Nanocure