• Το καλάθι σας
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

L'oreal Professionnel Metal Detox

Η σειρά προϊόντων L'oreal Professionnel Metal Detox ήρθε για να ανατρέψει όλα τα δεδομένα και ότι μέχρι τώρα γνώριζες για τις βαφές και την περιποίηση. Τα μεταλλικά στοιχεία που περιέχουν οι τρίχες είναι ένα σημαντικό πρόβλημα που πολλές από εμάς αγνοούμε. Εξαιτίας των συσσωρευμένων μεταλλικών στοιχείων στα μαλλιά, που συνήθως προκύπτουν από τα λουσίματα και την ποιότητα του νερού ανά περιοχή, οδηγούμαστε στην ανομοιομορφία του χρώματος της βαφής, σε θαμπά και σπασμένα μαλλιά. Ειδικά κατά τη διάρκεια των τεχνικών βαφής, όπως το άνοιγμα των μαλλιών και το balayage, το χρωματικό αποτέλεσμα μπορεί να είναι πολύ διαφορετικό από το αναμενόμενο δημιουργώντας έτσι επιπλέον προβλήματα. Από τις δυσκολίες αυτές ήρθε να σε σώσει η μοναδική σειρά προϊόντων L'oreal Professionnel Metal Detox που με την πρωτοποριακή τους σύνθεση εξαφανίζουν τα μεταλλικά στοιχεία από τα μαλλιά.

Προβολή όλων των 11 αποτελεσμάτων

L'oreal Professionnel Metal Detox: Ξέχνα τα θαμπά και σπασμένα μαλλιά 

 

Καθημερινά εκατοντάδες γυναίκες ταλαιπωρούνται από τα θαμπά και σπασμένα μαλλιά. Το σπάσιμο της τρίχας μπορεί να οφείλεται σε πάρα πολλούς παράγοντες. Ένας από αυτούς είναι τα μεταλλικά στοιχεία που περιέχουν οι τρίχες, τα οποία συσσωρεύονται τόσο στην επιφάνεια της κεφαλής όσο και στο εσωτερικό της τρίχας. Αυτά ταλαιπωρούν αρκετά τα μαλλιά και επιταχύνουν το σπάσιμο της τρίχας. Δεν επιτρέπουν να διαπεράσουν στο εσωτερικό της τρίχας τα θρεπτικά συστατικά οποιασδήποτε θεραπείας και προκαλούν τις περισσότερες φορές λανθασμένο αποτέλεσμα στο χρώμα της βαφής των μαλλιών. Η δημιουργία των μεταλλικών στοιχείων εξαρτάται από το πόσο πορώδη είναι τα μαλλιά και από την ποιότητα του νερού κάθε περιοχής. Ωστόσο, τα αποτελέσματα της σειράς L'oreal Professionnel Metal Detox ενάντια στα μεταλλικά στοιχεία είναι τουλάχιστον εκπληκτικά με 87% λιγότερο σπάσιμο και 100% αξιόπιστο αποτέλεσμα στο χρώμα της βαφής. 

 

Πως θα φτάσεις, όμως, στο τέλειο αποτέλεσμα με τη σειρά L'oreal Professionnel Metal Detox

 

Η επαγγελματική σύνθεση των προϊόντων της σειράς L'oreal Professionnel Metal Detox είναι μοναδική και αποτελεί επαναστατική καινοτομία της L'oreal Professionnel. Το βασικό της συστατικό είναι η γλυκοαμίνη που διεισδύει στο εσωτερικό της τρίχας και εξουδετερώνει σε βάθος τα μεταλλικά στοιχεία. Τα προϊόντα δεν περιέχουν θειικά άλατα, οπότε είναι ιδανικά και για μαλλιά που έχουν κάνει θεραπείες κερατίνης. Περιέχουν φίλτρα UV που παρέχουν αντηλιακή προστασία και κάνουν τα μαλλιά ανθεκτικότερα, ενώ το μαγνήσιο καταπραΰνει το τριχωτό της κεφαλής, ενυδατώνει και θρέφει τα μαλλιά. Θα παρατηρήσεις άμεση αλλαγή με τη σειρά L'oreal Professionnel Metal Detox και τα μαλλιά σου θα γίνουν λαμπερότερα με πιο υγιή όψη. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε πολλά προϊόντα ανάλογα τις δικές σου ανάγκες και θα έχεις την επαγγελματική περιποίηση του κομμωτηρίου κατευθείαν στο σπίτι σου. 

 

L'oreal Professionnel Metal Detox: Ανακάλυψε τα κατάλληλα προϊόντα για εσένα

 

Όλα ξεκινούν από ένα καλό σαμπουάν που κάνει ακριβώς όλα όσα υπόσχεται. Το L’Oreal Professionnel Metal Detox Anti-Metal Shampoo αποτελεί το νούμερο ένα σαμπουάν αποτοξίνωσης, καθαρίζει σε βάθος την τρίχα αφαιρώντας τα μεταλλικά στοιχεία και καθαρίζει τα κατάλοιπα από προηγούμενες βαφές προετοιμάζοντας με αυτόν τον τρόπο τα μαλλιά για τη νέα βαφή. Καθαρίζει, επιπλέον, τα συσσωρευμένα μέταλλα που προέρχονται από το νερό και από προηγούμενα λουσίματα. Τέλος, για να κλειδώσεις το αποτέλεσμα, χρησιμοποίησε το L’Oreal Professionnel Metal Detox Treatment Spray. Ψέκασε το σε στεγνά μαλλιά πριν πας στο κομμωτήριο από τη ρίζα έως τις άκρες, κάνε απαλό μασάζ σε όλο το κεφάλι και χτένισε τα μαλλιά σου, ώστε να είσαι σίγουρη ότι έχει απλωθεί σε όλο το μήκος τους. Αφού το αφήσεις πέντε λεπτά για να στεγνώσει, είσαι πανέτοιμη για το κομμωτήριο σου. Αυτή τη φορά, όμως, το αποτέλεσμα θα είναι τόσο εκπληκτικό και τόσο διαφορετικό που θα μείνεις άφωνη!