• Το καλάθι σας
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.
OLAPLEX θεραπεία για ξανθά μαλλιά

Olaplex

Το μυστικό συστατικό για υγιή και απαλά μαλλιά αποκαλύφθηκε και το όνομά του Olaplex!

Είναι τα μαλλιά σου…

  • Λεπτά, ταλαιπωρημένα και φριζάρουν;
  • Θαμπά και έχουν χάσει τη λάμψη τους;
  • Έχουν καταστραφεί από το βάψιμο ή έχασαν το έντονο χρώμα τους;

Τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το δοκιμάσεις!

H ονειρική ομάδα των παγκοσμίως αναγνωρισμένων Dr. Eric Pressly (PHD) και Dr. Craig Hawker, ανακάλυψε το συστατικό που συνδέει τους σπασμένους δεσμούς των μαλλιών κατά την εφαρμογή του αλλά και μετά, κάνοντας τα μαλλιά πιο δυνατά από ποτέ.

Δώστε ζωή στα μαλλιά σας με τη χρήση του Olaplex κατά τη διαδικασία βαφής  ή χρησιμοποιώντας το ξεχωριστά. Το συστατικό αυτό θα αναζωογονήσει τα μαλλιά σας προσφέροντάς τους μοναδική απαλότητα, λάμψη και ευκολία κατά τη διάρκεια της βαφής αλλά και του καθημερινού σας χτενίσματος.

Το συστατικό Olaplex δεν περιέχει λάδια, σιλικόνη  αλλά και λοιπές βλαβερές ουσίες που έχουν πολλά άλλα προϊόντα περιποίησης μαλλιών και έτσι επαναφέρει στα μαλλιά σας τη ζωντάνια που χρειάζονται για να τραβάνε όλα τα βλέμματα.

Αυτό που κάνει όμως το Olaplex να ξεχωρίζει είναι η διάρκεια των αποτελεσμάτων του. Το επαναστατικό συστατικό χαρίζει στα μαλλιά σας την χαμένη τους υγεία για μεγάλο χρονικό διάστημα καθιστώντας το ως μια αναντικατάστατη επιλογή ανάμεσα στα υπόλοιπα προϊόντα  περιποίησης μαλλιών.

Δοκιμάστε τη νέα αυτή θεραπεία μαλλιών με το Olaplex και δώστε τους την λάμψη που τους αξίζει.

People Said

H σελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη online εμπειρία σας. OK Θέλω να μάθω περισσότερα