olaplex banner brand page

Olaplex

Το μυστικό συστατικό για υγιή και απαλά μαλλιά αποκαλύφθηκε και το όνομά του Olaplex! Μήπως τα μαλλιά σας είναι λεπτά, ταλαιπωρημένα και φριζάρουν; Μήπως είναι θαμπά και έχουν χάσει τη λάμψη τους; Μήπως έχουν καταστραφεί από το βάψιμο ή έχασαν το έντονο χρώμα τους; Τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το δοκιμάσετε το Olaplex! Μία σειρά από ολοκληρωμένες θεραπείες για όλους του τύπους μαλλιών που θα δώσουν στα μαλλιά σας άλλη πνοή και ζωντάνια σας περιμένει στο Le Tif! Καταπολεμά το φριζάρισμα και ανανεώνει τα μαλλιά αποκαθιστώντας την υγιή σύνδεση των δεσμών της τρίχας από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές. Χαρίστε στα μαλλιά σας τη περιποίηση που τους αξίζει με το Olaplex!

H ονειρική ομάδα των παγκοσμίως αναγνωρισμένων Dr. Eric Pressly (PHD) και Dr. Craig Hawker, ανακάλυψε το συστατικό που συνδέει τους σπασμένους δεσμούς των μαλλιών άμεσα με την εφαρμογή του. Η επίδραση των προϊόντων παραμένει και με την περιοδική επαναληπτική εφαρμογή του εξασφαλίζεται ένα καλό αποτέλεσμα, κάνοντας τα μαλλιά πιο δυνατά από ποτέ. Επαναφέρετε την υγεία στα μαλλιά σας με τη χρήση του Olaplex κατά τη διαδικασία βαφής  ή χρησιμοποιώντας το ξεχωριστά. Το συστατικό αυτό θα αναζωογονήσει τα μαλλιά σας προσφέροντάς τους μοναδική απαλότητα, λάμψη και ευκολία κατά τη διάρκεια της βαφής αλλά και του καθημερινού σας χτενίσματος.

Το επαναστατικό Olaplex χαρίζει στα μαλλιά σας την χαμένη τους υγεία

Το συστατικό Olaplex δεν περιέχει λάδια, σιλικόνη  αλλά και λοιπές βλαβερές ουσίες που έχουν πολλά άλλα προϊόντα περιποίησης μαλλιών και έτσι επαναφέρει στα μαλλιά σας τη ζωντάνια που χρειάζονται για να τραβάνε όλα τα βλέμματα.

Αυτό που κάνει όμως το Olaplex να ξεχωρίζει είναι η διάρκεια των αποτελεσμάτων του. Το καινοτόμο αυτό συστατικό χαρίζει στα μαλλιά σας τη χαμένη τους υγεία για μεγάλο χρονικό διάστημα καθιστώντας το ως μια αναντικατάστατη επιλογή ανάμεσα στα υπόλοιπα προϊόντα  περιποίησης μαλλιών. Δοκιμάστε τη νέα αυτή θεραπεία μαλλιών με το Olaplex και δώστε τους την λάμψη και την απαλότητα που χρειάζονται.

 

Η θεραπεία Olaplex

Οι ειδικοί προτείνουν την επαναστατική θεραπεία αναζωογόνησης και αποκατάστασης των δεσμών της τρίχας η οποία μπορεί να εκτελεστεί είτε σε κομμωτήριο είτε στο σπίτι. Ακολουθήστε τα βήματα με τα κατάλληλα προιοντα της σειρας για άμεσα ορατά αποτελέσματα!

 

Olaplex No. 1: Bond Multiplier

Σκοπός του είναι η αναδόμηση των σπασμένων δεσμών οι οποίοι είναι ικανοί να καταστρέψουν την τρίχα. Η εφαρμογή μπορεί να γίνει σε συνδυασμό με τη βαφή χρώματος ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αυτόνομα χωρίς το συνδυασμό άλλων ουσιών.

 

Olaplex No. 2: Bond Perfector

Ακόμη και με τη θεραπεία του Olaplex No 1. μπορεί να βρεθούν έπειτα σπασμένοι δεσμοί. Για αυτό το λόγο, το Olaplex No 2. Bond Perfector υπάρχει ώστε να συνδέσει τους σπασμένους δεσμούς. Η χρήση του No 2 είναι καλό να γίνεται από ειδικούς, γι’ αυτό και προτείνεται η επίσκεψη στο κομμωτήριο για τη χρήση του.

 

Olaplex No. 3: Hair Perfector

Το Olaplex No 3. είναι αυτό που μπορεί να κάνει θαύματα! Μη σας ξεγελά το μικρό μέγεθος από το μπουκαλάκι, καθώς το Olaplex No 3 Hair Perfector για χρήση στο σπίτι θα είναι αυτό το οποίο θα διατηρήσει την υγεία της τρίχα μεταξύ των θεραπειών των υπόλοιπων Olaplex (Νο 1. και No 2.).

 

Ο σύμμαχος σας στο ασφαλές styling

Το διαρκές bleaching των μαλλιών για maximum level of lift αποδυναμώνει τα μαλλιά καθιστώντας τα εύθραυστα. Η φόρμουλα των προϊόντων Olaplex καλείται να επαναφέρει αυτή την χαμένη ζωντάνια τους. Ακόμα και αν δεν βάφετε συχνά τα μαλλιά σας, αλλά κάνετε συχνό heat-styling είτε με flatiron, είτε με συσκευές curling ή πιστολάκι αέρα, θα παρατηρήσατε ότι με τον καιρό η συχνή έκθεση του τριχωτού σε υψηλές θερμοκρασίες κάνει τα μαλλιά ψαθυρά και στεγνώνει τον πυρήνα τους.

Η γκάμα προϊόντων της Olaplex έρχεται να επαναφέρει τα ταλαιπωρημένα σας μαλλιά, με την πρωτοποριακή σύνθεση και συστατικά τους. Η στόχευση τους είναι σε μοριακό επίπεδο και όχι απλά επιφανειακή για την προσωρινή κάλυψη του προβλήματος. Επιπλέον αποτελεί ιδανική λύση και ως προληπτική μέθοδος ενίσχυσης των δεσμών της τρίχας, διατήρησης της υγείας τους και θωράκισης τους για να επόμενα πιο απαιτητικά χτενίσματα.

Σε περίπτωση ιδιαίτερα ταλαιπωρημένων μαλλιών, που χρειάζονται επιπλέον φροντίδα, εφαρμόστε θεραπεία αναδόμησης της Olaplex. Με συχνότητα εφαρμογής της τάξεως της μιας φοράς την εβδομάδα, θα δείτε γρήγορα εμφανή αποτελέσματα, αλλά κυρίως θα ανορθώστε την υγεία της τρίχας σας στο διάστημα μεταξύ των συνεδριών σας στο κομμωτήριο ή των styling session σας. Η πρόταση τριών βημάτων της Olaplex για ολοκληρωμένη κάλυψη οποιουδήποτε hair-styling, διαχωρίζεται στις επιμέρους κατηγορίες Olaplex No.1, Olaplex No.2 και Olaplex No.3. Κάθε σειρά προϊόντων στοχεύει σε διαφορετικούς τομείς. Ανάλογα γίνεται επιλογή του τι θα χρειαστεί για την μεταμόρφωση μας.

 

Οι σειρές Olaplex

Όλες οι σειρές περιέχουν το ίδιο κύριο συστατικό, απλά σε διαφορετικές ποσότητες και συνδυασμούς. Οι σειρές Olaplex No.1 και Νο.2 απευθύνονται κυρίως σε επαγγελματίες. Ένα παράδειγμα επαγγελματικού kit είναι το Olaplex Traveler Stylist Kit.

Οι εφαρμογές της λύσης Olaplex No.1 απευθύνεται στους hair-stylists, που θέλουν η βαφή που θα κάνουν να επανορθώσει το ταλαιπωρημένο τριχωτό. Αρκεί να αναμειχθεί στην κατάλληλη μέσα στην βαφή ή το hair lightener για τέλεια επαγγελματικά αποτελέσματα. Σε περίπτωση που χρειάζεστε κάποια πρόταση περιποίησης μετά την διαδικασία βαφής, η ιδανική λύση είναι η σειρά Olaplex No.2 για την ενδυνάμωση του πυρήνα και την βελτίωση της υφής του τριχωτού. Έπεται της χρήσης της Olaplex No.1, που χρησιμοποιήθηκε στην βαφή και αποτελεί το κλειδί για μια επιτυχή και ασφαλή μετάβαση του χρώματος της τρίχας, χωρίς να χαθεί ο τόνος και η αστραφτερότητα της σαν να βγήκατε μόλις από το κομμωτήριο.

Τέλος την μεταμόρφωση έρχεται να συμπληρώσει η σειρά Olaplex No.3, η οποία είναι take-home θεραπεία και υπόσχεται τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα αναδόμησης αφήνοντας εκτός τον ανταγωνισμό της με διαφορά. Καθιστώντας την κορυφαία επιλογή μεταξύ των επαγγελματιών και μή. Δώστε στα μαλλιά σας την λάμψη και απαλότητα που τους αξίζει.

Οι τολμηρές αλλαγές είναι για όλους και μπορούν να αναδείξουν μια καλά κρυμμένη πτυχή της προσωπικότητας μας. Γιατί να μην τις ασπαστείτε και εσείς σήμερα κιόλας, αγοράζοντας προϊόντα μαλλιών της σειράς Olaplex από το Eshop του Le tif δοκιμάζοντας τα προϊόντα από το σπίτι ή κλείνοντας ένα ραντεβού στο κομμωτήριο για να εφαρμόσετε τη θεραπεία.

scissors cosmetic

New In Store

Μόλις Έφτασαν

People Said

Το μυστικό συστατικό για υγιή και απαλά μαλλιά αποκαλύφθηκε και το όνομά του Olaplex! Μήπως τα μαλλιά σας είναι λεπτά, ταλαιπωρημένα και φριζάρουν; Μήπως είναι θαμπά και έχουν χάσει τη λάμψη τους; Μήπως έχουν καταστραφεί από το βάψιμο ή έχασαν το έντονο χρώμα τους; Τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το δοκιμάσετε το Olaplex! Μία σειρά από ολοκληρωμένες θεραπείες για όλους του τύπους μαλλιών που θα δώσουν στα μαλλιά σας άλλη πνοή και ζωντάνια σας περιμένει στο Le Tif! Καταπολεμά το φριζάρισμα και ανανεώνει τα μαλλιά αποκαθιστώντας την υγιή σύνδεση των δεσμών της τρίχας από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές. Χαρίστε στα μαλλιά σας τη περιποίηση που τους αξίζει με το Olaplex! H ονειρική ομάδα των παγκοσμίως αναγνωρισμένων Dr. Eric Pressly (PHD) και Dr. Craig Hawker, ανακάλυψε το συστατικό που συνδέει τους σπασμένους δεσμούς των μαλλιών άμεσα με την εφαρμογή του. Η επίδραση των προϊόντων παραμένει και με την περιοδική επαναληπτική εφαρμογή του εξασφαλίζεται ένα καλό αποτέλεσμα, κάνοντας τα μαλλιά πιο δυνατά από ποτέ. Επαναφέρετε την υγεία στα μαλλιά σας με τη χρήση του Olaplex κατά τη διαδικασία βαφής  ή χρησιμοποιώντας το ξεχωριστά. Το συστατικό αυτό θα αναζωογονήσει τα μαλλιά σας προσφέροντάς τους μοναδική απαλότητα, λάμψη και ευκολία κατά τη διάρκεια της βαφής αλλά και του καθημερινού σας χτενίσματος.

Product of the Month

5
Rating for Olaplex
5/ 5, 8 Reviews
Olaplex