• Το καλάθι σας
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Redken All Soft Mega Curls

Η Redken παρουσιάζει την επαναστατική σειρά Redken All Soft Mega Curls, η οποία είναι σχεδιασμένη αποκλειστικά για την φροντίδα των σγουρών μαλλιών σου! Η μοναδική φόρμουλα από RCT Protein Complex, Aloe Vera και Cactus Extract καθαρίζει και ενυδατώνει εντατικά την τρίχα από τη ρίζα. Η θρέψη και αναδόμηση ενισχύεται από τη σύνθεση extender που παρατείνει τα οφέλη. Το αποτέλεσμα; Υγιή μαλλιά με ελαστικότητα και έντονη λάμψη! Η σειρά αυτή, λοιπόν, προορίζεται για τις γυναίκες που επιθυμούν να ενισχύσουν τις φυσικές τους μπούκλες δίνοντας τους παράλληλα την απαλότητα που τους αξίζει. Αποχαιρετίστε τα ξηρά μαλλιά για πάντα με τα πιο επαναστατικά προϊόντα! Εκμεταλλευτείτε τις απίστευτες προσφορές του Le tif στα προϊόντα μαλλιών Redken All Soft Mega Curls!

Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων

Redken All Soft Mega Curls: Γρήγορα Αποτελέσματα με Επαγγελματικά Προϊόντα

Η μοναδική σειρά Redken All Soft Mega Curls εξασφαλίζει τη φροντίδα που χρειάζονται τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Χάρη στη μοναδική της σύνθεση προσφέρει 6 οφέλη σε μία μόνο σειρά! Καθαρίζει βαθιά και ενυδατώνει την τρίχα από τη ρίζα ως τις άκρες. Ενώ παράλληλα θρέφει, λειαίνει και αντιμετωπίζει το φριζάρισμα. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει! Τα ξηρά και ευαίσθητα μαλλιά μεταμορφώνονται σε υγιή και λαμπερά με την ελαστικότητα της μπούκλας που πάντα θέλατε! Αν επιθυμείτε ολοκληρωμένη φροντίδα, η σωστή χρήση των προϊόντων της σειράς είναι αυτό που αναζητάτε. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε όλα όσα χρειάζεστε για την επαναστατική φροντίδα που προσφέρει η Redken All Soft Mega Curls.

 

Ποια προϊόντα Redken All Soft Mega Curls να χρησιμοποιήσω;

Με τον ίδιο τρόπο που κάθε σειρά προορίζεται για συγκεκριμένους τύπους μαλλιών, έτσι και κάθε προϊόν της σειράς προορίζεται για μία συγκεκριμένη χρήση. Τα οφέλη που μπορείτε να λάβετε από κάθε προϊόν είναι συμπληρωματικά. Έτσι, για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα προμηθευτείτε το αντίστοιχο προϊόν για κάθε βήμα της θεραπείας. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τη χρησιμότητα του κάθε προϊόντος για να φροντίζετε με τον σωστό τρόπο τα μαλλιά σας.

  • Σαμπουάν

Ένα βασικό προϊόν που πρέπει να έχετε υπόψιν σας είναι το Redken All Soft Mega Curls Shampoo. Καθαρίζει σε βάθος χάρη στη θρεπτική φόρμουλα που περιέχει και ενυδατώνει την τρίχα από τη ρίζα. Η ενδυνάμωση δεν ήταν ποτέ ευκολότερη! Σε κάθε λούσιμο χαρίζει μοναδική απαλότητα και μεταξένια υφή ακόμη και στα πιο ταλαιπωρημένα μαλλιά.

  • Μάσκα

Μετά το λούσιμο μπορείτε να εφαρμόσετε είτε τη Redken All Soft Mega Curls Hydramelt Treatment είτε το Redken All Soft Mega Curls Conditioner. Η Leave-in θεραπεία εφαρμόζεται σε νωπά μαλλιά και η χρήση της συνιστάται ανά τρία λουσίματα. Αποτελείται από 2 συνθέσεις, οι οποίες δρουν από κοινού με σκοπό την εντατική θρέψη και ενυδάτωση της τρίχας. Η διπλή αυτή φόρμουλα ενεργοποιεί την μπούκλα σου και επαναφέρει την φρεσκάδα και την λάμψη των μαλλιών σου.

  • Conditioner

Το Conditioner, εφαρμόζεται επίσης μετά το λούσιμο κατά μήκος όλων των μαλλιών. Προσφέρει μοναδική θρέψη και λείανση και ως αποτέλεσμα τα μαλλιά χτενίζονται ευκολότερα και δε φριζάρουν. Επιπλέον, ενισχύει τη λάμψη και την ελαστικότητα σε ξηρά και ευαίσθητα μαλλιά.

 

Δες τις μπούκλες σου όπως δεν τις έχεις ξαναδεί με την Redken All Soft Mega Curls!

Ο καθορισμός και η ενίσχυση της φυσικής μπούκλας είναι ένας πολυπόθητος στόχος για όλες τις γυναίκες με σγουρά μαλλιά. Είτε έχεις χαλαρά κύματα είτε σφιχτές μπούκλες στα μαλλιά σου, η ανάδειξη τους μπορεί να επιτευχθεί με τις σωστές τεχνικές και τα κατάλληλα προϊόντα. Για αυτό είναι εδώ η Redken All Soft Mega Curls. Όλα τα προϊόντα της σειράς, λοιπόν, συνθέτουν μία μοναδική θεραπεία και φροντίδα για τα πιο ξηρά και ευαίσθητα μαλλιά. Τα μοναδικά οφέλη της σειράς μπορούν να ενδυναμώσουν και να επαναφέρουν τα μαλλιά σας στην κατάσταση που εσείς επιθυμείτε. Αποκτήστε τη λάμψη, την απαλότητα και την μπούκλα που σας αξίζει. Δείτε ορατά αποτελέσματα σε λιγότερο από ένα μήνα! Κάντε τώρα δικά σας τα μοναδικά προϊόντα της σειράς και θα μας θυμηθείτε!