• Το καλάθι σας
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Redken All Soft Mega Curls

Η Redken παρουσιάζει την επαναστατική σειρά Redken All Soft Mega, η οποία υπόσχεται ιδανική φροντίδα για ξηρά και ευαίσθητα μαλλιά! Η  μοναδική φόρμουλα από RCT Protein Complex, Aloe Vera και Cactus Extract καθαρίζει και ενυδατώνει εντατικά την τρίχα από τη ρίζα.Η θρέψη και αναδόμηση ενισχύεται από τη σύνθεση extender που παρατείνει τα οφέλη. Το αποτέλεσμα; Υγιή μαλλιά με ελαστικότητα και έντονη λάμψη! Η σειρά αυτή, λοιπόν, προορίζεται για τις γυναίκες που επιθυμούν να αποκτήσουν τα μαλλιά που πάντα ονειρεύονταν.Αποχαιρετίστε τα ξηρά μαλλιά για πάντα με τα πιο επαναστατικά προϊόντα! Εκμεταλλευτείτε τις απίστευτες προσφορές του καταστήματος Le tif Hair Beauty Shop στα προϊόντα μαλλιών Redken All Soft Mega!

Redken All Soft Mega: γρήγορα αποτελέσματα με επαγγελματικά προϊόντα

Η μοναδική σειρά Redken All Soft Mega εξασφαλίζει τη φροντίδα που χρειάζονται τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Χάρη στη μοναδική της σύνθεση προσφέρει 6 οφέλη σε μία μόνο σειρά! Καθαρίζει βαθιά και ενυδατώνει την τρίχα από τη ρίζα ως τις άκρες. Ενώ παράλληλα θρέφει, λειαίνει και αντιμετωπίζει το φριζάρισμα. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει! Τα ξηρά και ευαίσθητα μαλλιά μεταμορφώνονται σε υγιή και λαμπερά με την ελαστικότητα που πάντα θέλατε! Αν επιθυμείτε ολοκληρωμένη φροντίδα προτείνεται η σωστή χρήση των προϊόντων της σειράς. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε όλα όσα χρειάζεστε για την επαναστατική φροντίδα που προσφέρει η Redken All Soft Mega.

Ποια προϊόντα Redken All Soft Mega να χρησιμοποιήσω;

Με τον ίδιο τρόπο που κάθε σειρά προορίζεται για συγκεκριμένους τύπους μαλλιών, έτσι και κάθε προϊόν της σειράς προορίζεται για μία συγκεκριμένη χρήση. Τα οφέλη που μπορείτε να λάβετε από κάθε προϊόν είναι συμπληρωματικά. Έτσι, για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα προμηθευτείτε το αντίστοιχο προϊόν για κάθε βήμα της θεραπείας. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τη χρησιμότητα του κάθε προϊόντος για να φροντίζετε με τον σωστό τρόπο τα μαλλιά σας.

 

Ένα βασικό προϊόν Redken All Soft Mega το οποίο πρέπει να έχετε υπόψιν σας είναι το σαμπουάν. Καθαρίζει σε βάθος χάρη στη θρεπτική φόρμουλα που περιέχει και ενυδατώνει την τρίχα από τη ρίζα. Η ενδυνάμωση δεν ήταν ποτέ ευκολότερη! Σε κάθε λούσιμο χαρίζει μοναδική απαλότητα και μεταξένια υφή ακόμη και στα πιο ταλαιπωρημένα μαλλιά.

 

Μετά το λούσιμο μπορείτε να εφαρμόσετε είτε τη Redken All Soft Mega Megamask είτε το Redken All Soft Conditioner.

 

Η μάσκα εφαρμόζεται σε νωπά μαλλιά και η χρήση της συνιστάται ανά τρία λουσίματα. Αποτελείται από 2 συνθέσεις, οι οποίες δρουν από κοινού με σκοπό την εντατική θρέψη και ενυδάτωση της τρίχας. Η διπλή αυτή φόρμουλα κλειδώνει την υγρασία ώστε να διαρκεί έως και τρία λουσίματα και ενισχύει την απαλότητα και λάμψη των μαλλιών.

 

Το Conditioner, εφαρμόζεται επίσης μετά το λούσιμο κατά μήκος όλων των μαλλιών. Προσφέρει μοναδική θρέψη και λείανση και ως αποτέλεσμα τα μαλλιά χτενίζονται ευκολότερα και δε φριζάρουν. Επιπλέον, ενισχύει τη λάμψη και την ελαστικότητα σε ξηρά και ευαίσθητα μαλλιά.

 

Όλα τα προϊόντα της σειράς Redken All Soft Mega, λοιπόν, συνθέτουν μία μοναδική θεραπεία και φροντίδα για τα πιο ξηρά και ευαίσθητα μαλλιά. Τα μοναδικά οφέλη της σειράς μπορούν να ενδυναμώσουν και να επαναφέρουν τα μαλλιά σας στην κατάσταση που εσείς επιθυμείτε. Αποκτήστε τη λάμψη και την απαλότητα που αξίζετε. Δείτε ορατά αποτελέσματα σε λιγότερο από ένα μήνα! Κάντε τώρα δικά σας τα μοναδικά προϊόντα της σειράς και θα μας θυμηθείτε!