• Το καλάθι σας
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Schwarzkopf Fibre Clinix

Η Schwarzkopf Fibre Clinix φέρνει την επανάσταση στην εξατομικευμένη περιποίηση των μαλλιών από το κομμωτήριο έως το σπίτι. Η προηγμένη σειρά προσφέρει υψηλή απόδοση επανόρθωσης από την Schwarzkopf Professional σε μία εξατομικευμένη θεραπεία ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες των μαλλιών σας. Απολαύστε μοναδικές υπηρεσίες ανανέωσης και περιποίησης ειδικά για εσάς. Επισκεφτείτε το κομμωτήριο Le tif για να μάθετε περισσότερα και να ζήσετε μια ολοκληρωμένη πρόταση και εμπειρία ανανέωσης στο μέγιστο. Συνεχίστε την φροντίδα στο σπίτι με τα πρωτοποριακά προϊόντα της σειράς ακολουθώντας τις συμβουλές του hair stylist σας. Η τεχνολογία Bonding της σειράς Schwarzkopf Fibre Clinix , η οποία βασίζεται σε 10 χρόνια έρευνας, ενδυναμώνει τη δομή της τρίχας από το εσωτερικό της και ενισχύει το τριχωτό της κεφαλής. Δοκιμάστε την σήμερα.

Βλέπετε 1–18 από 28 αποτελέσματα

Εξατομικευμένη μεταμόρφωση των μαλλιών με Schwarzkopf Fibre Clinix

Η εξατομίκευση στην περιποίηση των μαλλιών δεν είναι μόνο μία τάση, αλλά είναι ο απόλυτος στόχος για σας! Η σειρά Schwarzkopf Fibre Clinix σας δίνει την δυνατότητα να προσθέσετε τη δική σας πινελιά στην ρουτίνα φροντίδας των μαλλιών σας σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σας. Με αποκλειστική διάθεση στα κομμωτήρια αλλά και τη δυνατότητα να μπορείτε να συνεχίσετε τη περιποίηση στο σπίτι σας, η σειρα επαναστατεί χαρίζοντάς σας αποτελέσματα με διάρκεια από το κομμωτήριο έως το σπίτι. Το Schwarzkopf Fibre Clinix είναι το νέο ολοκληρωμένο σύστημα περιποίησης μαλλιών που αξιοποιεί τις τελευταίες επιστημονικές καινοτομίες για να προσφέρει εξατομίκευση για εσάς. Έτσι η εμπειρία σας στο κομμωτήριο αλλάζει και στρέφεται γύρω από εσάς στον μέγιστο βαθμό. Χάρη στην ισχυρή του απόδοση στην επανόρθωση & τις πολλαπλές επιλογές προσωπικής φροντίδας, το Schwarzkopf Fibre Clinix είναι η τέλεια λύση μετά τη βαφή. Αναδημιουργεί τους εσωτερικούς δεσμούς της τρίχας, για πιο δυνατά και λαμπερά μαλλιά χαρίζοντας σας άμεσα αποτελέσματα μετά το κομμωτήριο. Στο σπίτι, το Schwarzkopf Fibre Clinix κλειδώνει το χρώμα στο εσωτερικό της τρίχας για έως και 90% καλύτερη διατήρηση του χρώματος.

Τεχνολογία Triple Bonding & C21 για αψεγάδιαστο αποτέλεσμα

Η σειρά Schwarzkopf Fibre Clinix περιέχει μία από τις πιο προηγμένες τεχνολογίες επανόρθωσης από τη ρίζα έως τις άκρες. Είναι γεγονός ότι το συχνό styling και οι βαφές επηρεάζουν τους δεσμούς της τρίχας και καταπονούν το τριχωτό με αποτέλεσμα τα μαλλιά να χάνουν τη λάμψη και την υγιή όψη τους. Η προηγμένη τεχνολογία Bonding, που βασίζεται σε 10 χρόνια έρευνας έρχεται να λύσει το πρόβλημα. Το Schwarzkopf Fibre Clinix ενδυναμώνει τη δομή της τρίχας από το εσωτερικό της. Περιέχει ένα τρισθενές ιόν, το οποίο χτίζει νέους δεσμούς δημιουργώντας ένα τρισδιάστατο δίκτυο στο εσωτερικό των ινών της τρίχας. Παράλληλα δρα υπέρ της ενίσχυσης της ελαστικότητας και της ανθεκτικότητας της τρίχας, ενώ κάνει τα μαλλιά έως και 10 φορές πιο δυνατά. Στα κύρια οφέλη της Schwarzkopf Fibre Clinix ανήκουν επίσης η επανόρθωση της τρίχας σε έως και 60 μέρες και το απόλυτο σφράγισμα στα πορώδη μαλλιά.

Η απόλυτη θεραπεία υψηλών επιδόσεων με Schwarzkopf Fibre Clinix

Σχεδιασμένο με ενεργά συστατικά εμπνευσμένα από τα καλλυντικά περιποίησης της επιδερμίδας, κάθε κατηγορία προϊόντων της σειράς για χρήση στο κομμωτήριο είτε στο σπίτι. Επιπλέον στοχεύει σε διαφορετικές ανάγκες των μαλλιών. Συμβουλευτείτε τον κομμωτή σας και ακολουθήστε τα βήματα όπως προτείνουν οι ειδικοι για μία αναζωογονητική εμπειρία περιποίησης σε βρεγμένα, νωπά ή στεγνά μαλλιά. Ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σας σχεδιάστε από κοινού με τον κομμωτή σας την ρουτίνα φροντίδας σας κάνοντας χρήση των τεχνολογιών Triple Bonding & C21. Η σειρά Schwarzkopf Fibre Clinix προσφέρει λύση για ταλαιπωρημένα μαλλιά με σύνθεση Niacinamide που ενδυναμώνει και θρέφει τις ίνες της τρίχας. Επίσης αναδομεί τα βαμμένα μαλλιά με τεχνολογία AHA, προσφέροντας χρωματικά αποτελέσματα με διάρκεια για έως και 90% διατήρηση του χρώματος. Προστατεύει τα εύθραυστα μαλλιά με το σύμπλεγμα Squalane, εξισορροπόντας το επίπεδο υγρασίας και βοηθούν στην ενίσχυση της ελαστικότητας. Βελτιώνει τα λεπτά και αδύναμα μαλλιά με Phytokine, προσφέροντας ανάλαφρη και πιο γεμάτη αίσθηση. Επιπλέον προστατεύει τα χονδρά και ατίθασα μαλλιά με Ceramide, που βελτιώνει ορατά τη δομή της τρίχας και λειαίνει την επιφάνειά της για μαλλιά που δε φριζάρουν.

Επισκεφτείτε το eshop του Le Tif και βρείτε την ιδανικά προϊόντα μαλλιών για εσάς. Μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες τάσεις στα μαλλιά διαβάζοντας το blog μας.