Ημέρα αγάπης στο κομμωτήριο Le tif !

ImeraAgapis-Poster35x50

Θέλετε να προσκαλέσετε και τους φίλους σας; Ορίστε και το link για το Facebook event: https://www.facebook.com/events/519469131563336/

Ημέρα Αγάπης: H Le tif δίπλα σε αυτούς που το έχουν ανάγκη

Το συναίσθημα της προσφοράς και τους καθήκοντος προς τον συνάνθρωπο μας λειτουργεί ως «αντίδωρο» που χαρίζει υγεία και ευφορία σε εκείνον που το δίνει, κάτι σαν βιολογικό αντάλλαγμα στην πράξη της προσφοράς.

Ελάτε μαζί μας να γιορτάσουμε την κομμωτική τέχνη και να προσφέρουμε ότι μπορούμε σε ανθρώπους της διπλανής πόρτας που το έχουν ανάγκη! Η Redken θα είναι μαζί μας με τη σειρά προϊόντων της για θεραπείες μαλλιών και λάμψης.

Όλοι μαζί μπορούμε να μετατρέψουμε τις σημερινές κοινωνίες των ατομιστών σε κοινωνίες αγγέλων…

Προσφέρω, Βοηθάω, Συμπονώ, Συμπάσχω, Μοιράζομαι, Συμπαραστέκομαι είναι έννοιες τόσο σημαντικές γιατί ομορφαίνουν την καρδιά μας!

Ο μόνος τρόπος να διαχειριστούμε τις δυσκολίες είναι η αξιοπρέπεια και η αισιοδοξία! Δεν πρέπει να κάνουμε άλλες εκπτώσεις στην ποιότητα της ζωής μας, δεν πρέπει να ξεχάσουμε τους καλούς μας τρόπους και σίγουρα δεν πρέπει να αφήσουμε πίσω μας όλα αυτά που μας φτιάχνουν την διάθεση!

Ναι,  θα ακολουθήσουμε τις τάσεις μόδας γιατί έχουμε ανάγκη το όνειρο, θα φροντίσουμε τα μαλλιά μας, θα αλλάξουμε χρώμα και κούρεμα, θα δοκιμάσουμε ένα καινούργιο μακιγιάζ και σχέδιο στα νύχια, γιατί απλά έχουμε την ψυχολογία του νικητή!

Σας περιμένουμε με αγάπη, εκπλήξεις και πολλά δώρα!

 

Σχόλια