5 Κουρέματα για λεπτά μαλλιά: Προτάσεις για μοναδικό όγκο!

Τα λεπτά μαλλιά συχνά εμφανίζονται «επίπεδα» και άτονα! Αδυνατούν να κρατήσουν τον όγκο τους είτε είναι σγουρά είτε «σπαστά» και πολύ περισσότερο όταν είναι ίσια! Με τις σωστές όμως παρεμβάσεις στο κούρεμα θα προσθέσετε το επιθυμητό «σώμα» και την ψευδαίσθηση του πάχους στις λεπτές τρίχες. Όσο πιο κοντά , τόσο πιο πολλά θα φανούν τα μαλλιά σας. Ανακαλύψτε για τον εαυτό σας όμορφα κομψά κούρεματα για λεπτά μαλλιά με εξαιρετικό στυλ.

#1. Φιλάρισμα με χώρισμα στη μέση για λεπτά μαλλιά!

φιλάρισμα με χώρισμα στη μέση για λεπτά μαλλιά
Ιδανικό κούρεμα για τις μακρομαλούσες κοπελιές! Το φιλάρισμα γενικά (διαφορετικά μηκη εσωτερικά) θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτικό και στα σωστά σημεία έτσι ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από την δημιουργία όγκου και κίνησης χωρίς όμως να «αδειάσουν» οι άκρες! Το χώρισμα στη μέση κολακεύει στρόγγυλα και οβάλ πρόσωπα! Οι κυματισμοί στο χτένισμα σε συνδυασμό με το balayage στο χρώμα δημιουργούν ένα γλυκό και θηλυκό αποτέλεσμα! Για το styling θα χρειαστείς στρόγγυλο σίδερο και μην ξεχνάς την θερμοπροστασία μαλλιών σου!

 

#2. «Άγριο» καρέ με φιλάρισμα στο ύψος των ώμων!

καρέ με φιλάρισμα για λεπτά μαλλιά
Πραγματικά ένα πολύ όμορφο και διαφορετικό ημίμακρο καρέ -side sweep (βαθιά πλάγια χωρίστρα)! Ροκ καλοκαιρινή διάθεση και αρκετά εύκολο στο styling! Θα χρειαστείς ένα στρογγυλό ψαλίδι GHD Curve, θερμοπροστασία μαλλιών και πάστα διαμόρφωσης για την υφή την οποία και θα δημιουργήσεις με τα δάχτυλα! Οι ψυχρές σκούρες αποχρώσεις του γκρι σίγουρα κάνουν το κούρεμα μοναδικό!

 

#3. Κοντό καρέ με υφή στις άκρες!

Κοντό καρέ με υφή στις άκρες
Ένα ακόμα sexy κοντό καρέ με ελαφρύ φιλάρισμα και υφή στις άκρες! Η φράντζα είναι σχετικά μακριά και «δένει» αρμονικά με το υπόλοιπο κούρεμα! Θα χρειαστείς ένα πιστολάκι μαλλιών Parlux, μια στρογγυλή βούρτσα (οι βούρτσες moroccanoil είναι ιδανικές!) και καλή διάθεση μαζί με λίγη λακ μαλλιών!

 

#4. Καρέ της Λεβάντας υπέροχο για λεπτά μαλλιά!

Καρέ της Λεβάντας
Αν σου αρέσουν οι γεωμετρικές γραμμές μπορείς να το επιλέξεις ! Θα το κάνεις να ξεχωρίζει με colorful τεχνική και ιδιαίτερη κοντή φράντζα! Η επιλογή είναι δική σου και σύμμαχος πάντα ο κομμωτής σου! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι το απόλυτο L’Oreal Professionnel Steam Pod σύστημα ισιώματος με την δύναμη του ατμού!

 

#5. Κοντό pixie look!

Κοντό pixie look
Για εσένα που το φυσικό look είναι η ταυτότητά σου! Κομψό διαχρονικό και πολύ πρακτικό! Μακριές φράντζες , όγκοςστη κορυφή και πιο «άδειος» αυχένας! Στεγνώνεις, ψεκάζεις και είσαι έτοιμη!

Σχόλια