Πως με μια απλή αλλαγή χωρίστρας θα κάνεις…φυσικό λίφτινγκ προσώπου!

Το πιο φθηνό lifting προσώπου κρύβεται στη χωρίστρα των μαλλιών σας…

Ένας από τους πιο εύκολους τρόπους για να αλλάξετε το βλέμμα σας είναι ο τρόπος που χωρίζετε τα μαλλιά σας! Οι πιο πολλοί από μας έχουμε βρει ένα τρόπο και έχουμε κολλήσει με αυτόν για χρόνια! Έχετε αναρωτηθεί ποτέ όμως αν αυτό το ύφος είναι πραγματικά το πιο κολακευτικό για το σχήμα του προσώπου σας; Ο πειραματισμός με μια νέα οπτική γωνία που δημιουργείται, θα σας δώσει την ευκαιρία να βρείτε την ιδανική ισορροπία για να τονίσετε τα χαρακτηριστικά σας. Αλλά το καλύτερο μέρος είναι η στιγμιαία ικανοποίηση της μεταμόρφωσης !

Πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς !

Πρόσωπο σε σχήμα καρδιάςΣε σχήμα καρδιάς πρόσωπα τείνουν να είναι “ευρύτερα”  στα μάγουλα.  Ένα μεσαίο χώρισμα συμπληρώνει αυτό το σχήμα, αλλά μόνο αν έχετε μακριά μαλλιά. Αν έχετε κοντά μαλλιά ή φιλάρισμα γύρω από το πρόσωπο, μπορεί να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα. Αυτό συμβαίνει γιατί η φράντζα θα φέρει την εστίαση του βλέματος  στην ευρύτερη περιοχή του προσώπου σας. Μία πλάγια χωρίστρα επίσης, θα επιτρέψει τα μαλλιά να καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του μετώπου και την περιοχή κοντά στα μάγουλα! Αυτό θα κάνει το πρόσωπο να φαίνεται λεπτότερο!

Πρόσωπο σε σχήμα κύκλου!

Ωοειδές πρόσωποΧρησιμοποιήστε μια βαθιά χωρίστρα στο πλάι για να αναδείξει την «καλύτερη» πλευρά σας ! Δεν ξέρω ποια πλευρά είναι η «καλύτερή σας .. Χρησιμοποιήστε ένα κομμάτι χαρτί για να καλύψει το ήμισυ του προσώπου σας μπροστά σε έναν καθρέφτη! Στη συνέχεια, αλλάξτε πλευρά. Όποιο από τα δύο μισά προτιμάτε κερδίζει! Στρογγυλά πρόσωπα δεν χρειάζονται ίσιες συμπαγείς φράντζες!

Πρόσωπο σε σχήμα τετράγωνου!

Σχήμα προσώπου τετράγωνοΜια βαθιά χωρίστρα στο πλάι θα μαλακώσει το μέτωπο και τη «γραμμή» στο σαγόνι! Το φιλάρισμα γύρω από το πρόσωπο δημιουργεί ένα στρογγυλεμένο οβάλ σχήμα και κρύβει τις «σκληρές» γωνίες. Το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε την χωρίστρα σας είναι ακριβώς πάνω από την αψίδα στα φρύδια σας.

Πρόσωπο σε σχήμα ωοειδές!

Πρόσωπο σε σχήμα οβάλΟι άνθρωποι με οβάλ πρόσωπα είναι ίσως οι πιο τυχεροί! Μπορούν να δημιουργήσουν χωρίστρα από οποιοδήποτε μέρος, σε οποιαδήποτε πλευρά, σε οποιοδήποτε στυλ. Γιατί λοιπόν να μην τα δοκιμάσετε όλα; Πειραματιστείτε με τις πλευρές και γωνίες για ένα μίνι makeover κάθε μέρα ή προσπαθήστε να δημιουργήσετε μια νεανική ζιγκ-ζαγκ χωρίστρα!

Και αν μία τέτοια αλλαγή σας φαίνεται…ριζική, μπορείτε πάντα να πάρετε τη γνώμη των hair experts της Le tif. Όπως πάντα, στη διάθεσή σας!

Σχόλια