Απλά και όμορφα Χτενίσματα για το Γραφείο

Είτε έχεις εμπειρία στις πλεξούδες είτε απλά μπορείς να στριφογυρίσεις τα μαλλιά σου σου σε ένα κότσο, παρακάτω μπορείς να δεις γρήγορα και απλά χτενίσματα για το γραφείο τα οποία θα σε βοηθήσουν να κλέψεις τη παράσταση στο χώρο εργασίας σου!

Το Le tif Hair Beauty Shop & οι ειδικοί του σας παρουσιάζουν τα πιο In Χτενίσματα για το Γραφείο:

#1. Γαλλική πλεξούδα αξεσουάρ

Χτενίσματα για το Γραφείο - Ξανθά μαλλιά - πλεξούδες

 

Ιδανικά έχεις κάνει ένα φορμάρισμα στα μαλλιά σου το προηγούμενο βράδυ. Μετά τον πρωϊνό καφέ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι δύο χαλαρές πλεξούδες! Χρησιμοποιείς τα μαλλιά από τις δυο πλευρές στο πλάι για να τις «πλέξεις» και ασφαλίζεις με τσιμπιδάκια στην αντίθετη κατεύθυνση και εσωτερικά ώστε να μην φαίνονται! Αν έχεις μεσαία έως μακριά μαλλιά, αυτό το κομψό στυλ θα κρατήσει τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπό σου.

 

#2. Εναλλακτική «αλογοουρά» – Wavy Ponytail

Χτενίσματα για το Γραφείο - Ξανθά μαλλιά - Wavy Ponytail

 

Ιδανική για σένα που έχεις σπαστά μαλλιά και σίγουρα δεν έχεις χρόνο και διάθεση να τα ισιώσεις! Ξεχωρίζεις τα δυο πλαϊνά τμήματα. Δημιουργείς μια κλασική «αλογοουρά» με τα υπόλοιπα μαλλιά στη περιοχή του αυχένα. Έπειτα στρέφεις ελαφρώς τα μαλλιά από τα πλαϊνά τμήματα και διασταυρωτά καλύπτεις το λαστιχάκι. Τέλος, ασφαλίζεις τα δύο τμήματα με τσιμπιδάκια κάτω από την «αλογοουρά».

 

#3. Πλεξούδα στη φράντζα

Χτενίσματα για το Γραφείο - Πλεξουδα στη φράντζα

 

Αποφάσισες να μεγαλώσεις τη φράντζα σου και είναι σε αυτό το περίεργο μήκος που το μόνο που κάνει είναι να σε ενοχλεί. Περιποιήσου τα υπόλοιπα μαλλιά με τον τρόπο που θέλεις και κάνε μια απλή πλεξούδα στη φράντζα. Πρακτικό και όμορφο το συγκεκριμένο στυλ θα σου λύσει τα χέρια!

 

#4. «Αλογοουρά» με όγκο

Χτενίσματα για το Γραφείο - Αλογοουρά

 

Ακόμα και για σένα που δεν έχεις πολύ μακριά μαλλιά. Δώσε λίγο όγκο κυρίως στη κορυφή, χρησιμοποίησε τα δάχτυλά σου και τράβα απαλά όλα τα μαλλιά στη περιοχή του αυχένα. Χρησιμοποίησε λαστιχάκι ή κάποιο αξεσουάρ, ψέκασε λίγο Λακ και είσαι έτοιμη!

 

#5. «Αλογοουρά» με πλεξούδα

Χτενίσματα για το Γραφείο - Αλογοουρά με πλεξούδα

 

 

Ακόμα μια παραλλαγή που συνδυάζει αρκετά πράγματα. Δώσε λίγο όγκο κυρίως στη κορυφή , χρησιμοποίησε τα δάχτυλα σου και τράβα απαλά όλα τα μαλλιά στη περιοχή του αυχένα ! Χρησιμοποίησε λαστιχάκι ! Με τα μαλλιά που περισσεύουν από την «Αλογοουρά» κάνε μια απλή χαλαρή πλεξούδα! Τράβα την άκρη προς την κορυφή του κεφαλιού και ασφάλισε με τσιμπιδάκι εσωτερικά! Μπορεί να φορεθεί και με βραδινό φόρεμα!

 

 

Επισκέψου το Blog του Le tif για να μάθεις περισσότερα για τις τάσεις των φετινών Looks ή ανακάλυψε Νέα προϊόντα περιποίησης μαλλιών ιδανικά και για Χτενίσματα για το Γραφείο.

Σχόλια