Χρυσές σφαίρες 2019: 5+1 Κορυφαίες εμφανίσεις

Το κόκκινο χαλί από τις  Χρυσές Σφαίρες 2019 πρόσφερε για άλλη μία φορά μια εντυπωσιακή γκάμα υψηλής αισθητικής για τα μαλλιά, το μακιγιάζ και τα ρούχα!

Εμείς στο Le Tif, ξεχωρίσαμε τις 6 εμφανίσεις που μας έκλεψαν τις εντυπώσεις. Ανάμεσα τους, η Irina Shayk, Lady Gaga και Julia Roeberts.

Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά μαζί!

#1. Irina Shayk – Sleek bob cut – «Λείο» καρέ σε ίσια γραμμή!

Irina Shayk χτένισμα

Irina Shayk χτένισμα

Εκθαμβωτική όπως πάντα μέσα στο Gucci φόρεμά της , η Irina Shayk επέλεξε ένα κλασσικό διαχρονικό καρέ πάνω από τους ώμους για να τονίσει ακόμα παραπάνω τις όμορφες γραμμές του προσώπου της!

 

#2. Lady Gaga- Κομψό Updo!

Lady Gaga Golden Globes 2019

Lady Gaga Golden Globes 2019

Η Lady Gaga ξέρει καλά πώς να προκαλεί εντάσεις! Τα κατάφερε ξανά με το Valentino Haute Couture φόρεμα της, το οποίο συνδύασε αρμονικά με το χρώμα στα μαλλιά της και ολοκλήρωσε το look με ένα κομψό χτένισμα!

 

#3. Janelle Monáe- Box πλεξούδες!

Janelle Monae Golden Globes 2019

Janelle Monae Golden Globes 2019 dress

Εδώ έχουμε μια εναλλακτική και πιο ιδιαίτερη εμφάνιση σαφώς! Η ηθοποιός και μουσική παραγωγός Janelle Monae έλαμπε μέσα στη Chanel δημιουργία της και το χρυσό καπέλο στα μαλλιά της, το οποίο πλαισιώνουν 2 «κότσοι» στη περιοχή του αυχένα, στολισμένοι με box πλεξούδες!

 

#4. Sofia Carson- Ψηλός «κότσος» top knot με φράντζα!

Sofia Carson Golden Globes 2019 hair

Sofia Carson Golden Globes 2019 dress

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια Sofia Carson εμφανίστηκε με ένα εξαιρετικό Giambattista Valli φόρεμα, ολοκληρώνοντας το look με έναν «κότσο» στη κορυφή του κεφαλιού! Η πλάγια φράντζα δημιουργεί ένα πολύ όμορφο πορτραίτο!

 

#5. Thandie Newton-Afro chic σγουρά μαλλιά!

Thandie Newton Golden Globes 2019 hair

Thandie Newton Golden Globes 2019 dress

H Thandie Newton επέλεξε ένα πολύ όμορφο φόρεμα Michael Kors Collection, το οποίο συνδύασε με σγουρά μαλλιά με πολύ όγκο, δίνοντας στο look μία Disco διάθεση!

 

#6. Julia Roberts- «χρυσά» κύματα στα μαλλιά!

Julia Roberts Golden Globes 2019 hair

Julia Roberts Golden Globes 2019 dress

Τελευταία και καλύτερη, η Julia Roberts, η οποία δεν μας απογοητεύει ποτέ. Κομψή για άλλη μία φορά, με μία δημιουργία Stella McCartney! Στα μαλλιά της διακρίνονται Sun Kissed ανταύγειες σε ξανθό τόνο και ζεστές αποχρώσεις με χαλαρούς κυματισμούς!

Αυτές ήταν λοιπόν οι καλύτερες εμφανίσεις για τις Χρυσές Σφαίρες 2019! Περιμένουμε με αγωνία την επόμενη χρονιά!

Σχόλια