2018 Met Gala:Τα χτενίσματα που έκλεψαν τις εντυπώσεις!

Το Met Gala στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης είναι το μεγαλύτερο γεγονός στο ημερολόγιο της μόδας. Ιδρύθηκε από τον δημοσιογράφο Eleanor Lambert και πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1948 για να ενθαρρύνει τις δωρεές από την υψηλή κοινωνία της Νέας Υόρκης. Με τη Rihanna να κάνει για άλλη μια φορά εντύπωση, το φετινό θέμα ήταν η «Καθολική Φαντασία».

Με την ομάδα της Le tif επιλέξαμε τα καλύτερα του Met Gala και σας τα παρουσιάζουμε!

 

#1.Madonna

Met Gala #1

Όσα χρόνια και αν περάσουν δεν θα σταματήσει να μας εντυπωσιάζει με τις στιλιστικές της επιλογές! Οι πλεξούδες είναι must ! Μέσα από την απλότητά που χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο χτένισμα δίνεται ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στην «Βασιλική» αυτή εμφάνιση!

 

#2.Rita Ora

Met Gala #2

Με το συγκεκριμένο αξεσουάρ στα μαλλιά θα μπορούσες να την χαρακτηρίσεις ως «ξανθιά Παναγιά»! Μακριά μαλλιά και κατάξανθο ombre σε ίσια γραμμή είναι αρκετά για να υποστηρίξουν την συγκεκριμένη εμφάνιση της Rita!

 

#3. Emily Ratajkowski

Met Gala #3

Η Αμερικανίδα Ηθοποιός και μοντέλο επιλέγει επίσης ένα χαλαρό χτένισμα με πλεξούδες και αφέλειες να πλαισιώνουν το πρόσωπο! Το αξεσουάρ της ευτυχώς είναι αρκετά διακριτικό!

 

#4. Zendaya

Met Gala #4

Αμερικανίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια & χορεύτρια επέλεξε το συγκεκριμένο καρέ με «βάρος» στο περίγραμμα , ελαφρύ φιλάρισμα στα μήκη και κοντή φράντζα ! Το πανέμορφο πρόσωπό της αναδεικνύεται τόσο από το κούρεμα (μήκος ,υφή και φράντζα ) όσο και από το υπέροχο χρώμα του χαλκού!

 

#5. Kim Kardashian

Met Gala #5

Σίγουρα μελαχρινή και σίγουρα με μακριά μαλλιά! Καλοχτενισμένα και λεία μαλλιά και φυσικό lifting με την «αλογοουρά», πιασμένη στην κορυφή του κεφαλιού!

 

#6. Jennifer Lopez

Met Gala #6

Μας εξέπληξε ευχάριστα(όπως πάντα)! Sleek χτένισμα για αυτό το υπέροχο καρέ στο ύψος των ώμων και κατάξανθο Balayage! Έτσι και αλλιώς η JL δεν χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ!

 

#7. Hailey Baldwin

Met Gala #7

Το μοντέλο και κόρη του γνωστού ηθοποιού είναι η προσωποποίηση της Άνοιξης με αυτό το φυσικό στεφανάκι-αξεσουάρ από λουλούδια ! Το πολύ όμορφο καρέ αναδεικνύεται με το υπέροχο Ροζ χρώμα!

 

#8.Kendall Jenner

Met Gala #8

Αμερικανίδα μοντέλο και τηλεοπτική προσωπικότητα διαλέγει να φορέσει ένα sleek χτένισμα με χωρίστρα στη μέση το οποίο καταλήγει σε μια αλογοουρά χαμηλά στον αυχένα!

 

#9. Gisele

Met Gala #9

Η επιτομή της θηλυκότητας ! Μακριά κυματιστά μαλλιά με Balayage σε μπεζ χρυσές αποχρώσεις! Προφανώς το χρυσό κορίτσι δεν χρειάζεται κάτι άλλο!

 

#10. Katy Perry

Met Gala #10

Ίσως τρανό παράδειγμα για το πώς μπορείς να συνδυάσεις το κομψό ,το θηλυκό και το ροκ! Όλα σε ένα με τη βοήθεια του pixie κουρέματος και της πλατίνας στο χρώμα!

 

#11. Shailene Woodley

Met Gala #11

Η Αμερικανίδα ηθοποιός σίγουρα έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση σε σχέση με την φράντζα!

 

#12. Jasmine Sanders

Met Gala #12

Το γνωστό μοντέλο και star του Instagram αποφάσισε να στολίσει την πλεξούδα της με τριαντάφυλλα και χρυσή κορδέλα και πραγματικά απογείωσε την εμφάνισή της!

 

#13. Amal Clooney

Met Gala #13

Κάτι πολύ κομψό και αέρινο! Ανεπιτήδευτο χτένισμα ,χαλαρό με ένα πιάσιμο στη κορυφή με αλογοουρά!

 

#14.Emma Stone

Met Gala #14

Το μόνο που χρειάστηκε είναι ένα πολύ όμορφο χάλκινο χρώμα , vintage κυματισμοί και ένα λαστιχάκι!

 

#15. Kerry Washington

Met Gala #15

Αγαπάμε τα afro μαλλιά, τύπος μαλλιών που δε θα μπορούσε να λείπει από το Met Gala! Ένα όμορφο αξεσουάρ είναι αρκετό!

Σχόλια