Ημέρα αγάπης στο Le tif: O απολογισμός της φιλανθρωπικής εκδήλωσης

Η ομάδα του κομμωτηρίου Le tif σε συνεργασία με την Redken και την  Aντιδημαρχία Kοινωνικής Mέριμνας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Καλαμαριάς διοργάνωσαν την Ημέρα Αγάπης, μία πραγματικά ξεχωριστή εκδήλωση!

 

letif (91) (Αντιγραφή)
Redken Artists Σκουλικιδου Χριστίνα, Χρήστος Νικολαΐδης

 

letif (165) (Αντιγραφή)letif (23) (Αντιγραφή)letif (114) (Αντιγραφή)letif (2) (Αντιγραφή)letif (4) (Αντιγραφή)letif (60) (Αντιγραφή)letif (71) (Αντιγραφή)letif (95) (Αντιγραφή)letif (39) (Αντιγραφή)letif (16) (Αντιγραφή)letif (93) (Αντιγραφή)letif (17) (Αντιγραφή)letif (31) (Αντιγραφή)letif (87) (Αντιγραφή)letif (36) (Αντιγραφή)letif (37) (Αντιγραφή)letif (30) (Αντιγραφή)letif (100) (Αντιγραφή)letif (57) (Αντιγραφή)letif (45) (Αντιγραφή)letif (59) (Αντιγραφή)letif (108) (Αντιγραφή)letif (18) (Αντιγραφή)letif (24) (Αντιγραφή)letif (44) (Αντιγραφή)letif (99) (Αντιγραφή)letif (129) (Αντιγραφή)letif (46) (Αντιγραφή)letif (131) (Αντιγραφή)letif (97) (Αντιγραφή)letif (69) (Αντιγραφή)letif (132) (Αντιγραφή)letif (25) (Αντιγραφή)

Δεκάδες γυναίκες, αλλά και άντρες, είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το κομμωτήριο Le tif και να περιποιηθούν τα μαλλιά τους, δίνοντας όσα χρήματα επιθυμούσε ο καθένας για το κοινωνικό παντοπωλείο.

Εκτός από τη διάγνωση στο τριχωτό και τα μαλλιά, τις θεραπείες και τα χτενίσματα, οι κυρίες μπόρεσαν να επωφεληθούν και να κάνουν μακιγιάζ, αλλά και μανικιούρ, χάρη στην ευγενική χορηγία  γνωστών εταιριών  που έδωσαν το παρόν στη μεγάλη αυτή γιορτή καθώς και να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις της μόδας!

Με τα έσοδα από την εκδήλωση πραγματοποιήθηκε η αγορά 100 Σαμπουάν 700ml, τα οποία διατέθηκαν στο κοινωνικό παντοπωλείο για τις ανάγκες συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα.

sampoo-letifsampoo2-letif

Οφείλουμε να αναφέρουμε τη σκληρή δουλειά της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Μέριμνας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Καλαμαριάς , η οποία επιτελεί μέγιστο κοινωνικό έργο!

Αντιδήμαρχος Κα Παυλίδου Μαρία
Αντιδήμαρχος Κα Παυλίδου Μαρία

Τίποτα ωστόσο δε θα γινόταν χωρίς τη συμβολή όλων εκείνων των πολιτών, που έσπευσαν να προσφέρουν ό,τι ο καθένας μπορούσε για να βοηθήσουν κι αυτοί με τη σειρά τους καθώς και των χορηγών μας που συνέβαλαν τα μέγιστα για την επιτυχία της εκδήλωσης!

Οι χορηγοί μας

Redken, Sephora, Hell Energy Drink, Kritsimis κόσμημα, Cafe Mikel, Κάβα Ολυμπία, Οινοποιΐα Σακαλάκη, Αmelie είδη δώρων, Τέσσερα σύγχρονο καφενείο, Studio Φωτόγραμμα, Ευρογνώση κέντρο ξένων γλωσσών και Dj Νικόλας Χατζής.

letif (3) (Αντιγραφή)letif (28) (Αντιγραφή)letif (55) (Αντιγραφή)letif (115) (Αντιγραφή)letif (85) (Αντιγραφή)

letif (79) (Αντιγραφή)letif (82) (Αντιγραφή)letif (83) (Αντιγραφή)letif (111) (Αντιγραφή)

Επίσης να ευχαριστήσουμε τις συναδέλφους Ευαγγελία Μάσκα και Κεχαγιά Κατερίνα για την πολύτιμη βοήθειά τους!

 

maska-letifkehagia-letif

Σχόλια