Αφιέρωμα Schwarzkopf Osis !

Η Schwarzkopf OSIS πρωτοπορεί με προϊόντα για κάθε τύπο μαλλιών, για μοναδικές εμφανίσεις όλη τη διάρκεια της μέρας. Επέλεξε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στα δικά σου μαλλιά και ετοιμάσου για την απόλυτη ανανέωση τους. Η Schwarzkopf παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά με διάφορους τύπους προϊόντων για κάθε προτίμηση και για κάθε διαφορετική ανάγκη.

Schwarzkopf OSIS: Επανάσταση στη περιποίηση και στο styling μαλλιών!

Μπορείς να διαλέξεις αντίστοιχα με τη χρήση που θα ήθελες, για το λούσιμο των μαλλιών, τη περιποίηση και τo styling , τα οποία θα γίνουν αγαπημένο κομμάτι στη καθημερινότητα σου. Είναι σχεδιασμένα να καλύπτουν όλες τις ανάγκες, για κάθε περίσταση της ημέρας, χαρίζοντας υγιή και φυσική όψη στα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει.

Πως μπορώ να επιλέξω το κατάλληλο προϊόν Schwarzkopf OSIS για τις δικές μου ανάγκες;

Ανάλογα τη χρήση που αναζητάς, μπορείς να βρεις το αντίστοιχο προϊόν της Schwarzkopf OSIS. Το καθένα ξεχωριστά είναι εκλεπτυσμένο με μία μοναδική σύνθεση που θα λατρέψεις. Πρόκειται για μία σειρά που περιέχει όλα τα προϊόντα που χρειάζεσαι για να πετύχεις ακόμα και το πιο απαιτητικά χτενίσματα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο μέσα από τη μεγάλη ποικιλία διαφορετικών προϊόντων . Συζήτησε με τον κομμωτή σου ή επικοινώνησε μαζί μας ώστε να σου κάνουμε την κατάλληλη πρόταση!

Για το λούσιμο των μαλλιών (χωρίς τη συμμετοχή νερού) υπάρχει το ειδικά σχεδιασμένο ξηρό σαμπουάν SCHWARZKOPF OSIS REFRESH DUST για ανέωση του style διατηρώντας τα μαλλιά σου απαλά και όμορφα όπως επίσης και το SCHWARZKOPF OSIS DUST IT MATTYFING POWDER.

schwarzkopf-osis-dust

Για λάμψη και έξτρα λεία μαλλιά η OSIS σου προσφέρει τον ειδικό ορό όπως το SCHWARZKOPF OSIS FLATLINER IRON SERUM και ταυτόχρονα λειτουργεί και ως θερμοπροστατευτικό από τη χρήση ψαλιδιού για μπούκλες ή του σίδερου ισιώματος, ιδιαίτερα απαραίτητο για κατεστραμμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά .

kopela-me-lampera-kokkina-mallia

 

Αν θέλεις να έχεις το πιο stylish look με όγκο ή ανάλαφρη κίνηση και ελαστικότητα, η Schwarzkopf σου δίνει τη δυνατότητα να διαλέξεις ποιο προϊόν θα καλύψει καλύτερα τις ανάγκες σου. Ανάλογα το look που σκέφτεσαι και τον έλεγχο που θες να έχεις στο χτένισμα σου μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε αφρό, gel ή κρέμες διαμόρφωσης OSIS όπως το SCHWARZKOPF PROFESSIONAL OSIS+ UPLOAD ή εναλλακτικά SCHWARZKOPF PROFESSIONAL OSIS+ BIG BLAST και SCHWARZKOPF PROFESSIONAL OSIS+TOPPED UP MOUSSE!

schwarzkopf-professional-banner-elafrws-athmelhto-xtenisma

 

Για να τελειοποιήσεις το χτένισμα σου και να έχεις δυνατό κράτημα που διαρκεί όλη τη μέρα, η OSIS+ έχει τη λύση μέσα από μια ποικιλία λακ και σπρέι όπως το SCHWARZKOPF OSIS SESSION EXTREME HOLD HAIRSPRAY ή SCHWARZKOPF OSIS ELASTIC FLEXIBLE HOLD HAIRSPRAY !

kopeles-me-diaforetika-xtenismata

Χρησιμοποίησε εύκολα και αποτελεσματικά τη σειρά OSIS.

Η σειρά OSIS της Schwarzkopf δημιουργήθηκε με σκοπό να επαναπροσδιορίσει το τρόπο περιποίησης των μαλλιών, δίνοντας ταυτόχρονα το στυλ που σου αρέσει. Χάρις τη μοναδική σύνθεση των προϊόντων, μπορείς εύκολα να κάνεις το χτένισμα που θέλεις. Μέσα σε λίγη ώρα μπορείς να πετύχεις ένα υπέροχο look που θα διαρκέσει όλη τη μέρα χωρίς να χαλάει. Είναι ιδιαίτερα εύκολα στη χρήση αφού δεν κολλάνε στα μαλλιά και στα χέρια. Φεύγουν απευθείας με το λούσιμο χωρίς να αφήνουν υπολείμματα στα μαλλιά. Μπορείς να διαλέξεις το προϊόν ανάλογα με το βαθμό ελέγχου που εσύ επιθυμείς. Συνδυάζοντας τα προϊόντα της σειράς OSIS, θα έχεις ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα στο look σου με δυνατότερο κράτημα μέσα στη μέρα.

Τι μπορεί να προσφέρει στα μαλλιά μου;

Η εμπλουτισμένη σειρά προϊόντων της Schwarzkopf μπορεί να προσφέρει πολλαπλά οφέλη στα μαλλιά σου καθώς και να αποκτήσεις ακριβώς το χτένισμα που επιθυμείς είτε μόνη σου είτε να διατηρήσεις το αποτέλεσμα από το αγαπημένο σου κομμωτήριο. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών προσφέροντας απαλή και φυσική αίσθηση. Θα γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι στη καθημερινή σου ζωή καθώς δε βαραίνει τη τρίχα αλλά τη περιποιείται και τη κρατάει υγιής. Ανάλογα το προϊόν που θα επιλέξεις, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις και το αντίστοιχο στυλ, αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά των μαλλιών σου. Μέσα από τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων της OSIS μπορείς να επιλέξεις αυτό που θα σου χαρίσει το αποτέλεσμα που αναζητάς, δίνοντας τη λάμψη και την απαλότητα που αξίζουν τα μαλλιά σου.

Πέτυχε κάθε hairstyle με τη Schwarzkopf OSIS

Αν θέλεις να κάνεις μπούκλες με ανάλαφρη κίνηση το κατάλληλο προϊόν για σένα είναι το gel σε μορφή ελαίου SCHWARZKOPF OSIS BOUNCY CURLS. Δε μπερδεύει τις μπούκλες μεταξύ τους και χωρίς να τις φριζάρει αφήνει ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα εύκολα και άμεσα. Για αστραφτερό τελείωμα στο χτένισμα σου το SCHWARZKOPF OSIS SPARKLER SHINE, είναι το σπρέι που ψάχνεις. Σχεδιασμένο με έλαια σιλικόνης, χαρίζει την απόλυτη λάμψη χωρίς να αφήνει καμία αίσθηση ξηρότητας στα μαλλιά.

schwarzkopf-banner-boukles

Το σπρέι SCHWARZKOPF OSIS MAGIC ANTI FRIZZ, είναι ένα προϊόν που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στο σπίτι της. Δίνει τέλος στο φριζάρισμα των μαλλιών προσδίδοντας εκθαμβωτική λάμψη, χωρίς να βαραίνει τη τρίχα. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις βάζοντας λίγη ποσότητα με το χέρι και ταυτόχρονα να δημιουργήσεις το στυλ που θες να έχεις.

schwarzkopf-banner-kastana-ksantha-mallia

Στη σειρά OSIS+ δε θα μπορούσε να λείπει το προϊόν που μπορεί να κάνει το look παραλίας που όλες οι γυναίκες λατρεύουν. Με το SCHWARZKOPF OSIS+ SESSION LABEL SALT SPRAY έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις απίθανα κυματιστά μαλλιά, σαν να βγήκες μόλις από τη θάλασσα. Προσφέρει μαλλιά μαλακά με ωραία υφή και όγκο, εύκολα και γρήγορα.

Μπορείς να βρεις όλα τα προϊόντα Osis της Schwarzkopf στο κατάστημα μας!

.

Σχόλια