Χτενίσματα για κοντά μαλλιά που μπορείς να κάνεις μόνη σου!

Τα χτενίσματα για κοντά μαλλιά όπως και τα ημίμακρα κουρέματα είναι πραγματικά «καυτά» στη βιομηχανία μόδας και ομορφιάς αυτή τη στιγμή! Μπορούν να είναι sexy, rock, γλυκά ,κομψά και σίγουρα πολύ πρακτικά !
Τα χτενίσματα για κοντά μαλλιά ενισχύουν την υφή και τον όγκο. Προσθέτουν αυτό το επιπλέον χαρακτηριστικό στο χτένισμα που φαίνεται υπέροχο σε οποιαδήποτε ηλικία. Μπορείς και εσύ να πάρεις ιδέες για το πώς να διαφοροποιήσεις το δικό σου κούρεμα και χτένισμα !

Δώσε Όγκο και Ζωντάνια με Χτενίσματα για Κοντά Μαλλιά

Για εσένα που έχεις λεπτά μαλλιά να θυμάσαι ότι : Τα λεπτά μαλλιά δεν είναι άσχημα. Μαλλιά αυτού του τύπου είναι πολύ ελκυστικά αν χειριστούν σωστά. Υπάρχουν πολλά όμορφα κοντά χτενίσματα και κουρέματα για λεπτά μαλλιά. Βασικό είναι η κοπή να γίνεται σε ευθείες τομές, χωρίς ιδιαίτερη αραίωση των άκρων, προκειμένου να διατηρηθεί η πυκνότητα των μαλλιών. Τα δομημένα κουρέματα με πολλά στρώματα (φιλάρισμα) είναι τέλεια. Εκτός από τον όγκο, κάνουν επίσης τα μαλλιά σου ζωντανά και εύχρηστα! Η σωστή φροντίδα ειδικά για τα για τα λεπτά μαλλιά απαιτεί ειδικευμένο σαμπουάν και μάσκα για πύκνωση και όγκο !

 

#1. Undercut Pixie!

Παρόλο που είναι πολύ κοντό ως και «ξυρισμένο» στο περίγραμμα , εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά θηλυκό και γλυκό. Γεμάτο όγκο και κίνηση, το συγκεκριμένο κούρεμα είναι ιδανικό για έντονες προσωπικότητες! Τρομερά πρακτικό ,το μόνο που θα χρειαστεί είναι να χρησιμοποιήσεις κάποιο προϊόν προστασίας από τη θερμότητα , στρόγγυλη μικρή βούρτσα και το πιστολάκι σου! Κατευθύνεις τα μαλλιά σε φυσική φορά ( ανάλογα πάντα με το κούρεμα ) και στο τέλος κάνεις το φινίρισμα με τα δάχτυλα και την αγαπημένη σου πάστα φορμαρίσματος!

 

#2. Messy Bob!

Ναι καλά κατάλαβες είναι ένα καρέ με πολύ έντονο φιλάρισμα (ιδανικά με ξυράφι) και ταιριάζει απόλυτα σε κανονικά προς «χονδρά» μαλλιά! Μερικές φορές, το ακατάστατο είναι καλό και είναι και εύκολο! Τα flyaways και η ατημέλητη εμφάνιση είναι στρατηγικά επιλεγμένα και σίγουρα πολύ κομψά. Στέγνωσε καλά τα μαλλιά σου με το πιστολάκι και τα δάχτυλα βάλε λίγη πούδρα στις ρίζες και τα μήκη και απλά «τσαλάκωσε» τα! Μπορείς να βάλεις τα πλαϊνά πίσω από τα αυτιά ή να τα αφήσεις να πέφτουν με τη φυσική φορά του κουρέματος!

 

#3. Sleek Bob!

Ένα από τα αγαπημένα καρέ με μικρή ασυμμετρία ( τα πλαϊνά λίγο πιο μακριά από τα πίσω)  και ένα πολύ ελαφρύ φιλάρισμα στις άκρες των μαλλιών και ίσως λίγο παραπάνω στη περιοχή της κορυφής για extra όγκο και υφή! Εδώ σίγουρα θα χρειαστείς το πιστολάκι και τη βούρτσα σου ή το σίδερο ισιώματος γιαυτό απαραίτητη είναι η θερμοπροστασία και το φινίρισμα με λίγο λακ!

 

#4. Wavy Bob!

Ιδανικό κούρεμα και styling για εσένα που έχεις λεπτά και «σπαστά» μαλλιά ! Ένα πολύ καλό στέγνωμα και μετά παίρνει σειρά το στρόγγυλο σίδερο για μπούκλες ! Δεν χρειάζεται να ζοριστείς πολύ.. χονδρά χωρίσματα για να πετύχεις ένα χαλαρό κυματισμό στα μαλλιά σου λίγη λακ στο φινίρισμα και είσαι έτοιμη! Βέβαια πρέπει να τονίσουμε ότι κάθε κούρεμα αναδεικνύεται με το κατάλληλο χρώμα και την κατάλληλη τεχνική! Για παράδειγμα στη φωτογραφία το bronde balayage, δημιουργεί μια αίσθηση βάθους στη ρίζα και το ξανθό την αίσθηση πυκνότητας στα μήκη και τις άκρες!

 

5#. Short Shaggy!

To Shag είναι ιδανικό και για σένα που έχεις σγουρά μαλλιά ! Το στρογγυλεμένο σχήμα με ένα πιο βαρύ περίγραμμα δίνει όγκο και υφή στα κατάλληλα σημεία του κεφαλιού χρησιμοποιώντας απλά την φυσούνα σου ή το στρόγγυλο σίδερο για κυματισμούς!

 

#6. Pixie with Bangs!

Σε αυτό το pixie hair cut δεν θα μπορούσε να λείπει η σχετικά κοντή φράντζα που τονίζει τα μάτια ! Πραγματικά δεν λείπει τίποτα από αυτό το κούρεμα , ούτε το στυλ ούτε ο όγκος και η υφή και φυσικά η ευκολία με την οποία μπορείς να το φορμάρεις αλλά και να το μεταλλάξεις ανάλογα με τη περίσταση! Μπορείς να το ισιώσεις , να το «τσαλακώσεις» να το βάψεις με ένα χρώμα ή να επιλέξεις τεχνική! Είναι multi και είναι απίθανο!

Σχόλια