Αντρικά Κουρέματα για το 2019: Ποιες είναι οι επερχόμενες τάσεις;

Τα hairstyles των ανδρών είναι αρκετά ευέλικτα στις μέρες μας. Οι άντρες δε φοβούνται πια να κάνουν ως και «ακραίες» δηλώσεις μέσα από το κούρεμά τους. Σίγουρα η μόδα επηρεάζεται από τους stars του ποδοσφαίρου και άλλων αθλημάτων, από μοντέλα, ηθοποιούς και τραγουδιστες! Μέσα από διαφορετικά στυλ αυξάνονται και οι επιλογές σου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις το δικό σου και να το τολμήσεις!

Επιλέξαμε τα Αντρικά Κουρέματα για το 2019 με το περισσότερο ενδιαφέρον και σου και τα παρουσιάζουμε!

#1. Ivy League

Ivy League - Αντρικά Κουρέματα για το 2019

Ivy League - 2 - Αντρικά Κουρέματα για το 2019
Ivy ονομάζονται τα κουρέματα για όσους θέλουν απόλυτα καθαρό περίγραμμα ! Κοντοκουρεμένο στυλ ειδικά στα πλαϊνά και πίσω τμήματα που συνδυάζονται όμως περίφημα με μεγαλύτερα μήκη στο επάνω μέρος του κεφαλιού και τις φράντζες για να πραγματοποιήσεις το styling που σου αρέσει! Πολλές ονομασίες όπως το caesar,buzz,fade taper..το κλειδί είναι να διαλέξεις μαζί με τον κομμωτή σου το κατάλληλο για εσένα!

 

#2. Makeover Grey

Makeover Grey - Αντρικά Κουρέματα για το 2019

Πράγματι, η εμφάνιση είναι πολύ σημαντική σε όλες τις ηλικίες καθώς είναι σε μεγάλο βαθμό ο καθρέφτης της προσωπικότητάς και της διάθεσής σου!. Ανεξάρτητα από την ηλικία σου διάλεξε το κούρεμα που σου ταιριάζει και απόλαυσε το makeover. Αξίζει να δεις τον εαυτό σου με νεανική και σύγχρονη ματιά για να ξεχωρίσεις και να ανεβάσεις στα ύψη την ψυχολογία σου!

 

#3. Κυματιστά Μαλλιά (Wavy)

wavy-hairstyles-letif

Μια τάση που συνεχίζει να είναι δροσερή από το καλοκαίρι! Ταιριάζει πολύ στους Έλληνες και προσθέτει κίνηση και ροή στην εμφάνιση των μαλλιών σου! Υγρά ή ματ τα κυματιστά μαλλιά συνεχίζουν να είναι must!

#4. Γεωμετρικά σχήματα- V Shapes

Γεωμετρικά σχήματα- V Shapes - Αντρικά Κουρέματα για το 2019

Ο αυχένας και τα πλαινά τμήματα αποτελούν το καμβά του κομμωτή σου για αυτά τα αριστουργήματα! Για όσο κρατήσουν μέχρι να μεγαλώσουν τα μαλλιά σίγουρα θα τραβήξουν τα βλέμματα πάνω σου!

 

#5. Μοντέρνο Pompadour

Μοντέρνο Pompadour - Αντρικά Κουρέματα για το 2019

Σε απλά Ελληνικά είναι ο extra όγκος! Ένα look που δύσκολα φεύγει από τη μόδα γιατί πολύ απλά είναι για όλες τις ώρες και για κάθε περίσταση!

#6. Emo Style

Emo Style - Αντρικά Κουρέματα για το 2019

Μια τάση ίσως λίγο παρεξηγημένη που ήταν δημοφιλής ανάμεσα στο κίνημα του Punk!Είναι μια τάση για όσους αγαπούν τα πιο μακριά μήκη και θέλουν να ξεχωρίζουν ανεξάρτητα από το αν είναι μέλοι της ομάδας EMO ή όχι.

 

Απαράβατοι κανόνες ακόμη για τα Αντρικά Κουρέματα για το 2019 είναι:

-Σωστή περιποίηση των μαλλιών σου (Ανακάλυψε τα σαμπουάν για άντρες).
-Κατάλληλα προϊόντα styling για σένα
-Σωστή χρήση των προϊόντων με τη βοήθεια του κομμωτή σου

 

Για περισσότερα άρθρα μπορείτε να διαβάσετε τα υπόλοιπα άρθρα στο Blog μας. 

Σχόλια