• Το καλάθι σας
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Kerastase Densifique

5
Our Rating
5/ 5, 19 Reviews
Kerastase Densifique
Η Kérastase Densifique είναι η απόλυτη σειρά ανασύστασης των μαλλιών και αναγέννησης νέων.  Η εξειδικευμένη σύνθεση της με την τεχνολογία Stemoxydine συμβάλλει στην ενεργοποίηση του θύλακα της τρίχας και ενίσχυση της πυκνότητας των μαλλιών. Μέρα με τη μέρα, τα σημάδια της αναζωογόνησης στα μαλλιά γίνονται όλο και περισσότερο εμφανή. Η σειρά Kérastase Densifique προσφέρει τον όγκο και την πυκνότητα που επιθυμείς να έχεις στα μαλλιά σου. Στο online κατάστημα Le Tif, θα βρεις μια μεγάλη συλλογή από προϊόντα της σειράς.

Εμφάνιση όλων των 11 αποτελεσμάτων

Kérastase Densifique για Πυκνά Μαλλιά πιο Γρήγορα από Ποτέ

 Η σειρά Kérastase Densifique είναι η λύση στο πρόβλημα της τριχόπτωσης. Ενισχύει την ποιότητα των μαλλιών και δυναμώνει τη τρίχα από το εσωτερικό της. Έτσι επιτυγχάνεται η αποτροπή της φθοράς και του σπασίματος της τρίχας. Η επιστημονικά καινοτόμος σειρά της Kérastase στοχεύει στο θύλακα της τρίχας για να αποκτήσεις πυκνότερα και πιο πλούσια μαλλιά γρήγορα.

Η τεχνολογία Stemoxydine που περιέχει, καθιστά δυνατή την δημιουργία νέων τριχών. Μέσα από έρευνα που δημιουργήθηκε από την Kérastase σε 101 άτομα βγήκαν τα εξής συμπεράσματα: σε διάστημα τριών μηνών προκύπτουν 1.700 νέες τρίχες προσφέροντας στα μαλλιά όγκο και πυκνότητα. Η επαναστατική σύνθεση των προϊόντων της σειράς Kérastase Densifique έχει ως στόχο να αναδημιουργεί ένα περιβάλλον χωρίς οξυγόνο. Με αυτή τη μέθοδο τα βλαστοκύτταρα της τρίχας αφυπνίζονται από τη φάση ύπνωσης που βρίσκονται. Συνεπώς ξεκινάει από την αρχή η διαδικασία παραγωγής και έτσι γεννιούνται ξανά τα νέα μαλλιά!

 

Ενεργοποίησε την Πυκνότητα των Μαλλιών σου με την Kérastase Densifique

Η σειρά Kérastase Densifique χαρίζει απίθανα αποτελέσματα καταπολεμώντας πλήρως την τριχόπτωση. Στις πρώτες 10 μέρες ξεκινάει η φάση της γέννησης των νέων τριχών και τα αποτελέσματα αρχίζουν να γίνονται ορατά. Χρησιμοποιώντας εντατικά τα προϊόντα της σειράς, σε διάστημα 30 ημερών θα έχεις αποκτήσει περισσότερη πυκνότητα. Οι νέες τρίχες έχουν κάνει την εμφάνισή τους και ο όγκος των μαλλιών γίνεται ολοένα και πιο ορατός.

Σε 3 μήνες εφαρμογής της Kérastase Densifique θα έχουν δημιουργηθεί έω 1.700 νέες τρίχες στην κεφαλή. Συνδύασε τα προϊόντα της σειράς αν θέλεις να έχεις ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα. Απόκτησε πλούσια και πυκνά μαλλιά με τον πιο φυσικό τρόπο και χωρίς να επιβαρύνεις τον οργανισμό σου ή τα μαλλιά σου. Ζήσε την απόλυτη εμπειρία αναζωογόνησης των μαλλιών σου και απόλαυσε τα νέα υγιή μαλλιά σου. Με τη σειρά Kérastase Densifique μπορείς να ξεγνοιάσεις μια και καλή με το πρόβλημα της αραίωσης.

Περιηγήσου στο eshop Le Tif και κάνε δική σου την αγαπημένη σου σειρά. Εδώ θα βρεις τις καλύτερες τιμές και τις πιο απίθανες προσφορές. Μην αργείς, κάνε τις αγορές σου σήμερα!

 

H σελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη online εμπειρία σας. OK Θέλω να μάθω περισσότερα