Η ΚΥΑΝΑ στηρίζει το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) με προϊόντα της σειράς Evozen!

Ως Le tif υποστηρίζουμε μια νοοτροπία φιλική προς φιλανθρωπικούς σκοπούς, γι’ αυτό και επικροτούμε την κίνηση της εταιρίας επαγγελματικών προϊόντων μαλλιών KYANA, που με ιδιαίτερη χαρά ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το φιλανθρωπικό Οργανισμό Make-Α-Wish (Κάνε-Μία-Ευχή-Ελλάδος), που έχει στόχο να πραγματοποιεί ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες.

 

Η ΚΥΑΝΑ έχει δημιουργήσει και θα διαθέτει πλέον στην αγορά ένα σαμπουάν αναδόμησης 250ml και μία μάσκα αναζωογόνησης 250ml της σειράς Evozen. Τα αναφερθέντα προϊόντα θα αναγράφουν πάνω στις συσκευασίες τους το λογότυπο του Κάνε-Μία-Ευχή-Ελλάδος. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθούν στον Οργανισμό για την εκπλήρωση του σκοπού του.

 

Μπορείτε να βρείτε τα παραπάνω προϊόντα στο κομμωτήριο Le tif και στο Eshop μας κλικάροντας εδώ, καθώς ανήκουμε στο δίκτυο συνεργατών της εταιρίας KYANA. Τα αντίστοιχα προϊόντα και στο Eshop μας αναγράφουν στον τίτλο το “Make-A-Wish”.

 

Καλούμε τους ενδιαφερόμενους να πιστέψουν στο έργο αυτό και να στηρίξουν την προσπάθεια προσφέροντας στιγμές χαράς και μεταμορφώνοντας την ζωή παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες.

 

Kyana Make a Wish - Blog

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα άρθρα στο Blog μας εδώ: https://www.letif.gr/blog/

Σχόλια