Νέες τάσεις στο Χρώμα Μαλλιών για το Φθινόπωρο 2019 – Χειμώνα 2020!

 

Επιστρέψαμε για τα καλά σε κανονικούς φθινοπωρινούς ρυθμούς και είναι καιρός για νέο ξεκίνημα και αλλαγές στο χρώμα μαλλιών μας! Ψάχνουμε στην ντουλάπα και φανταζόμαστε πως θα είναι τα καινούργια μας ρούχα! Βρίσκουμε τις νέες τάσεις για αυτήν την σεζόν και τι αλλαγές που μπορούμε να κάνουμε στο μακιγιάζ και τα μαλλιά μας. Δώσε λοιπόν στον εαυτό σου την προσοχή που του αξίζει! Άλλαξε την εμφάνιση σου με την επιλογή του κατάλληλου χρώματος στα μαλλιά σου για το Φθινόπωρο 2019-Χειμώνα 2020.

Τα απόλυτα γυναικεία χρώματα μαλλιών για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2020

Σκεφτόμαστε ήδη τα αξεσουάρ που θα πλαισιώνουν τη νέα μας γκαρνταρόμπα, το νέο μας μακιγιάζ που θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά μας. Φυσικά όλες αυτές τις αλλαγές στα μαλλιά, το κούρεμα, το χτένισμα και ιδιαίτερα το χρώμα που θα μας χαρίσει αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και ένα τεράστιο χαμόγελο όταν κοιτάμε τον εαυτό μας στο καθρέφτη!

Αυτές είναι οι τάσεις που προτείνουν οι ειδικοί του Le tif Hair Beauty Shop στο χρώμα μαλλιών για την καινούργια σεζόν! Τόλμησε να κάνεις αλλαγές που θα σε ανανεώσουν και θα  προσφέρουν έναν μοντέρνο αέρα στην εμφάνιση σου.

#1. Ash Brunette – Μελαχρινό σε ψυχρούς τόνους!

Ash Brunette είναι φετινή τάση για το χρώμα στα μαλλιά Φθινόπωρο 2019 - Χειμώνας 2020

Στην ουσία είναι ο συνδυασμός του ανοιχτού καφέ και του δροσερού ξανθού φυσικά σε ψυχρές αποχρώσεις. Καταπολέμησε τα ξανοίγματα και τους κίτρινους τόνους μετά από την θάλασσα και τον ήλιο του καλοκαιριού. Ωστόσο η μετάβαση δεν πρέπει να είναι πολύ απότομη! Ζήτα από τον κομμωτή σου να απομονώσει λεπτές διαφάνειες γύρω από το πρόσωπο και να χρησιμοποιήσει ρεφλέ μέχρι και ενάμιση τόνο πιο ανοιχτό από το υπόλοιπο χρώμα των μαλλιών!

#2. Honey Highlights – «Μελί» Ανταύγειες!

Honey Highlights είναι φετινή τάση για το χρώμα στα μαλλιά Φθινόπωρο 2019 - Χειμώνας 2020

Για σένα που θέλεις να διατηρήσεις το φυσικό  σου χρώμα στις ρίζες και να τονίσεις τα μήκη και τις άκρες με ντορέ ή μπεζ αποχρώσεις του ξανθού! Σε περίπτωση που έχεις σγουρά μαλλιά είναι προτιμότερο τα τμήματα που θα φωτίσεις να είναι πιο πολλά ώστε να μην χαθούν μέσα στις μπούκλες! Εναλλακτικά για να πετύχεις το αποτέλεσμα μπορείς να δοκιμάσεις τεχνικές όπως το Balayage και Babylights!

#3. Rooted Citrine Blonde – Χρυσό ξανθό χρώμα στα μαλλιά!

 Χρυσό ξανθό είναι φετινή τάση για το χρώμα στα μαλλιά Φθινόπωρο 2019 - Χειμώνας 2020

Οι φυσικές ζεστές αποχρώσεις του ξανθού θα είναι ιδιαίτερα καλοδεχούμενες για το Φθινόπωρο! Είναι μια πολύ καλή μετάβαση που δεν χρειάζεται πολύ συντήρηση και ξανοίγματα! Τα χρυσά ξανθά είναι πολύ όμορφα και πολύ λαμπερά! Μπορούν εύκολα να αλλάξουν σε χάλκινα και σοκολατί αν τα βαρεθείς ή να τα συνδυάσεις με πιο φωτεινές πινελιές!

#4.Gingerbread Caramel Hair! – Αποχρώσεις Τζίντζερ και καραμέλας

Αποχρώσεις τζίντερ και καραμέλας είναι φετινή τάση για το χρώμα στα μαλλιά Φθινόπωρο 2019 - Χειμώνας 2020

Όταν το καφέ και σκούρο καστανό στις ρίζες συναντά το κόκκινο και το χάλκινο στα μήκη και τις άκρες τότε έχουμε μια αρμονία στα χρώματα των μπαχαρικών! Μπορείς να δώσεις έμφαση στα μαλλιά που πλαισιώνουν το πρόσωπο και προσπάθησε οι αντιθέσεις να μην είναι πολύ μεγάλες! Αυτή η ζεστασιά των μαλλιών μπορεί να κάνει τα μάγουλά σου να φαίνονται πιο ροζ και το δέρμα σου να λάμπει!

#5. Blended S’Ombré – Απαλό Όμπρε!

Απαλό όμπρε είναι φετινή τάση για το χρώμα στα μαλλιά Φθινόπωρο 2019 - Χειμώνας 2020

Μια τάση που επιστρέφει ανανεωμένη! Πολύ προσεγμένη και ομαλή μετάβαση από το σκούρο της ρίζας σε πιο φωτεινές άκρες. Ταιριάζει πιο πολύ σε φιλαριστά μαλλιά για πιο σωστό «δέσιμο» χρώματος! Οι συνδυασμοί στα χρώματα είναι απεριόριστοι και κάνει την συγκεκριμένη τεχνική μοναδική!

 

Για ακόμη περισσότερες συμβουλές και ιδέες σχετικά με την απόχρωση που θα πηγαίνει στα δικά σου χαρακτηριστικά  μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας.

Και μη ξεχνάς ότι μπορείς να ανακαλύψεις περισσότερα haircolor trends και προτάσεις φροντίδας στο blog μας.

Σχόλια