Κοντά Μαλλιά: Τα Hair Trends του 2019

Τα κοντά μαλλιά γίνονται viral όσο πλησιάζει το καλοκαίρι

κοντά-μαλλιά-καλοκαιρινά-hairtrends

Τα κοντά μαλλιά καρέ φιλαρισμένα ή σε ίσια γραμμή, πολύ κοντά ή ημίμακρα, έχουν την τιμητική τους! Όσο πλησιάζουμε το καλοκαιράκι το wet look (υγρή όψη) θα εφαρμόζεται όλο και εντονότερα, με χωρίστρες αρκετά στο πλάι ή στη μέση, μαλλιά τραβηγμένα πίσω από τα αυτιά με τις άκρες να γυρίζουν ελαφρώς προς τα έξω! Συγκεντρώσαμε για σένα τις πιο viral φετινές προτάσεις για κοντά μαλλιά και στις παρουσιάζουμε σε ένα άρθρο γεμάτο καλοκαιρινή διάθεση.

 

#1. Κοντά Μαλλιά: Pixie Look!

κοντά-μαλλιά-pixie-look

Πολύ αγαπημένο και πολύ γενναίο παραμένει μια από τις πιο hot προτάσεις για σένα που σκέφτεσαι τα πολύ κοντά κουρέματα! Είναι άνετο, όμορφο και κατάλληλο πραγματικά για κάθε τύπο μαλλιού. Εξαιρετική επιλογή για εσάς που βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση.

 

#2. Κοντά Μαλλιά: Σγουρό καρέ hairstyle!

κοντά-μαλλιά-σγουρό-καρέ-hairstyle

Εσύ που έχεις σγουρά μαλλιά μη διστάσεις να αφαιρέσεις το μήκος! Εύκολο, πρακτικό και sexy!

πολύ-κοντό-σγουρό-καρέ-hairstyle

Ακόμα και για πιο κοντά μήκη!

#3. Κοντά Μαλλιά: Φιλαρισμένο καρέ!

κοντά-μαλλιά-φιλαρισμένο-καρέ

Ήρθε αρκετό καιρό πριν και θα μείνει για ακόμα περισσότερο! Ευέλικτο συνήθως πιο μακρύ μπροστά, διαφορετικά μήκη στο φιλάρισμα αλλά και στο περίγραμμα ανάλογα με το γούστο σου, παραμένει η απόλυτα κομψή πρόταση!

 

#4. Κοντά Μαλλιά: Φράντζες!

κοντά-μαλλιά-φράντζες

Από μόνες τους μπορούν να αλλάξουν και να απογειώσουν ένα κούρεμα! Διάλεξε αυτή που σε κάνει να νιώθεις καλύτερα και τόλμησε το!

Beyonce, Charlize Theron, Miley Cyrus, Jennifer Lawrence, Zosia Mamet και πάρα πολλές ακόμη κορυφαίες celebrities επιλέγουν τα κοντά μαλλιά και σίγουρα δεν το έχουν μετανιώσει.

Νομίζουμε λοιπόν πως είναι ξεκάθαρο. Το κοντό κούρεμα αποτελεί ένα στιλ που επιλέγεται όλο και περισσότερο καθώς χαρίζει τύπο, φινέτσα ενώ παράλληλα αναδεικνύει το πρόσωπο! Επίσης αποτελεί μια εξαιρετικά πρακτική επιλογή. Συνδυάστε το νέο κοντό σας hair look με τα εξαιρετικά προϊόντα του Le Tif Beauty Shop και είμαστε σίγουροι ότι η καθημερινότητα σας θα αλλάξει για πάντα!

Για ακόμη περισσότερες ιδέες αλλά και εξατομικευμένες προτάσεις σύμφωνα με τα δικά σας χαρακτηριστικά μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σχόλια