Συχνά λάθη ομορφιάς που κάνουμε οι περισσότερες!

Σκιά ματιών

Επιλέξτε με προσοχη το χρώμα που θα φορέσετε. Τα σκούρα μπλε, και μαύρα χρώματα ενδείκνυνται για τις βραδινές ώρες, ενώ τα nude, γήινα για το πρωί. Καλό θα ήταν επίσης να αποφύγεις φανταχτερές και σκιές με glitter κατά τη διάρκεια της ημέρας.

 

Μολύβι χειλιών

Προτείνεται το χρώμα του μολυβιού να είναι στον ίδιο τόνο με το κραγιόν ή έναν τόνο πιο σκούρο. Το έντονο περίγραμμα χειλιών αποτελεί ξεπερασμένη μόδα των 90’s και δημιουργεί αποτέλεσμα όχι ιδιαίτερα κολακευτικό.

 

Μάσκαρα

Ένα συνηθισμένο λάθος είναι η εφαρμογή πολλών στρώσεων μάσκαρας. Το αποτέλεσμα όμως είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που θέλετε να πετύχεις. Όσο περισσότερες στρώσεις εφαρμόζεις, τόσο πιο ξηρές και κολλημένες θα δείχνουν.

 

Ενυδατική κρέμα

Καλλυντικό απαραίτητο για γυναίκες κάθε ηλικίας. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζεις είναι πως πρέπει να την εφαρμόζεις με μέτρο. Η εφαρμογή μεγάλης ποσότητας ενυδατικής μπορεί να
αλλοιώσει τον τύπο της επιδερμίδας σου.

 

Το βγάλσιμο των φρυδιών

Καλό θα ήταν να εμπιστευτείς έναν ειδικό όσον αφορά τα φρύδια σου μιας και είναι γνωστός ο σημαντικός τους ρόλος στην αρμονία του προσώπου. Ωστόσο, αν προτιμήσεις να αναλάβεις μόνη σου το έργο του βγαλσίματος φρόντισε να μην βγάζεις τα φρύδια σου πολύ κοντά στον καθρέφτη. Έτσι μπορεί να μην σου ξεφεύγουν λεπτομέρειες, αλλά παραβλέπεις το συνολικό σχήμα και την συμμετρία.

Σχόλια