Οι τάσεις στα νύχια για τον χειμώνα 2014!

Ο χειμώνας ήρθε για τα καλά και εκτός από τα χρώματα της φύσης, αλλάζουν και τα χρώματα στα νύχια σου. Τα έντονα φουξ χρώματα του καλοκαιριού αποτελούν παρελθόν και κάνουν την εμφάνισή τους νέες τάσεις που θα αγαπήσεις για την περίοδο του χειμώνα.

 

Φυσικά νύχια

Τάση που φοριέται και θα φορεθεί πολύ είναι τα περιποιημένα νύχια χωρίς πολλές γυαλάδες και έντονα χρώματα. Στην κατηγορία αυτή ανήκει το κλασσικό Γαλλικό, αλλά και οι Nude μπεζ και ροζ αποχρώσεις, αλλά και απαλά παστέλ.

 

Κόκκινα νύχια

Το κλασσικό κόκκινο χρώμα είναι μέσα στις πρώτες και πιο δημοφιλείς χειμωνιάτικες επιλογές κάθε χρόνος. Μπορείς να φορέσεις οποιαδήποτε απόχρωση, από το ανοιχτό κόκκινο ως το μπορντό.

 

Ματ

Τα ματ νύχια αποτελούν άλλη μια από τις κορυφαίες επιλογές. Συνηθίζονται σε σκούρες αποχρώσεις.

 

Μαύρο

Τα μαύρα νύχια έχουν κάνει την εμφάνισή τους τα τελευταία χρόνια και συνεχίζουν να αποτελούν τάση και για τον φετινό χειμώνα. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι ιδιαίτερα αγαπητά από όλες μας , αν μπορείς να τα υποστηρίξεις όμως, τόλμησέ το.

Εναλλακτικά μπορείς να προτιμήσεις σκούρες αποχρώσεις του πράσινου, του μπλε, του γκρι ή του μοβ. Μια απόχρωση που θα δεις να φιγουράρει σε πολλά χέρια είναι το μπλέ ηλεκτρίκ.

 

Μεταλλικά χρώματα

Την πιο χαρακτηριστική τάση του χειμώνα αποτελούν τα μεταλλικά νύχια. Για πρώτη φορά κάνουν την εμφάνισή τους όχι απλά μεταλιζέ αποχρώσεις, αλλά νύχια που μοιάζουν με αλουμινόχαρτο ή καθρέφτες.

 

Βρες το χρώμα που σου ταιριάζει ανάμεσα στις αποχρώσεις που προτείνει η OKY Paris!

Σχόλια