6+1 Χριστουγεννιάτικα Χτενίσματα: για να εντυπωσιάσεις στις γιορτές (Updated)

Η τέλεια ευκαιρία για να δοκιμάσεις διαφορετικά χριστουγεννιάτικα χτενίσματα και να φορέσεις το χαμόγελο σου μαζί με τα πιο εντυπωσιακά ρούχα και το πιο λαμπερό μακιγιάζ, πλησιάζει. Ποια είναι, όμως, η σημαντικότερη λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά τις φετινές γιορτές; Τα χριστουγεννιάτικα χτενίσματα, που εσύ θα επιλέξεις! Updos, Chignions, πλεξούδες και “κύματα”.

Τα όμορφα μαλλιά είναι ένας εύκολος τρόπος ανάτασης της ψυχολογίας μας, που ιδιαίτερα τις μέρες των εορτών το έχουμε ανάγκη. Οι εορτασμοί της υποδοχής της νέας χρονιάς είναι κοντά! Ήρθε, συνεπώς, η ώρα να μάθεις πώς θα φορμάρεις τα μαλλιά σου για τη συγκεκριμένη ημέρα και όχι μόνο. Εμείς κάναμε μια μικρή περιήγηση στο Pinterest και βρήκαμε τις πιο όμορφες εμφανίσεις και τα πιο ιδιαίτερα χριστουγεννιάτικα χτενίσματα για να γιορτάσετε την περίοδο των εορτών όπως της αξίζει.

 

Πως να πετύχετε τα πιο γιορτινά Χριστουγεννιάτικα χτενίσματα!

Για να πετύχεις τα παρακάτω χριστουγεννιάτικα χτενίσματα πρέπει να προετοιμαστείς σωστά. Για αρχή βεβαιώσου οτι τα μαλλιά σου είναι καθαρά και στεγνά. Εάν χρειάζεται, πλύνε και στέγνωσε καλά τα μαλλιά σου πριν ξεκινήσεις οποιοδήποτε χτένισμα. Επιπλέον, βεβαιώσου οτι έχεις τα απαραίτητα αξεσουάρ. Κορδέλες, κοκαλάκια, χτένες, αλλά και τα σωστά προϊόντα styling είναι αυτά που θα απογειώσουν τα χριστουγεννιάτικα χτενίσματά σου. Μην ξεχάσεις να προσθέσεις την πινελιά που θα τα κάνει αξέχαστα για αυτές τις γιορτινές μέρες. Ακολούθησε πιστά τις οδηγίες για το κάθε χτένισμα και μόλις έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς, σταθεροποίησε το χτένισμα σου. Τελευταίο βήμα; Αποθανάτισε την στιγμή και μοιράσου το αποτέλεσμα με τους φίλοους σου.

 

Χριστουγεννιάτικα χτενίσματα: 1. Πλεξούδες “Γοργόνας”

Οι πλεξούδες “γοργόνας” αποτελούν ένα από τα πιο λατρεμένα χριστουγεννιάτικα χτενίσματα όλων. Οι συγκεκριμένες πλεξούδες ποτέ δεν απογοητεύουν αλλά πάντα γοητεύουν! Εντυπωσιακές, πρακτικές και πάντα στη μόδα απογειώνουν κάθε σου εμφάνιση. Θεωρούνται άκρως γοητευτικές και ταιριάζουν με κάθε στιλιστική σου επιλογή. Μπορείς να τις στολίσεις προσθέτοντας διάφορα αξεσουάρ, όπως πολύχρωμες κορδέλες, χτενάκια, όμορφα άνθη και λαμπερά γκλίτερ, ανάλογα με την περίσταση και τη διάθεσή σου!

Μην ξεχνάς και την L’Oreal Professionnel Tecni Art Anti Frizz. Πρόκειται για μια ισχυρή λακ κατά του φριζαρίσματος για 24ωρο κράτημα ! Έτσι, εκτός από την πιο όμορφη πλεξούδα θα έχεις και την απόλυτη ελευθερία κινήσεων, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείς μήπως το χτένισμά σου χαλάσει!

 

 

Χριστουγεννιάτικα χτενίσματα: 2. Μισό μαζεμένες bohemian πλεξούδες!

Τα χριστουγεννιάτικα χτενίσματα ποικίλουν, πράγμα που σημαίνει πως έχεις την επιλογή να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει και αρμόζει σε κάθε περίσταση. Για να επιτύχεις τις μισό μαζεμένες πλεξούδες, πρέπει απλώς, να στεγνώσεις τα μαλλιά σου και να τα ισιώσεις ή να τα κάνεις μπούκλες. Πώς; Χρησιμοποιώντας φυσικά το αγαπημένο σου Ghd Original Professional Styler. Αφού λοιπόν, ολοκληρώσεις αυτή τη διαδικασία, έφτασε η στιγμή να δημιουργήσεις μια πλεξούδα στα μαλλιά σου χρησιμοποιώντας τις μπροστινές τούφες των μαλλιών σου. Αφού την πλέξεις, πιάσε την στο πίσω μέρος κάτω από την κορυφή του κεφαλιού και είσαι έτοιμη να απολαύσεις το γιορτινό σου χτένισμα.

 

Χριστουγεννιάτικα χτενίσματα: bohemian πλεξούδες 1

Χριστουγεννιάτικα χτενίσματα: 3. “Αλογοουρά” με μπούκλες

Για εσένα όμως που προτιμάς ακόμα και τις γιορτές να έχεις μαζεμένα τα μαλλιά σου και μακριά από το πρόσωπο, η αλογοουρά με μπούκλες είναι η ιδανικότερη επιλογή από τα χριστουγεννιάτικα χτενίσματα. Για να επιτύχεις το τέλειο αποτέλεσμα, θα χρειαστείς σίγουρα το GHD Curve Soft Curl Tong. Αν θες και εσύ να δημιουργήσεις τις μπούκλες που ονειρεύεσαι σε όλο το μήκος των μαλλιών σου, πλέον έχεις τα μέσα και την ευκαιρία να τα καταφέρεις! Στη συνέχεια απαλά με τα δάχτυλα θα τα τραβήξεις όλα πίσω χαμηλά στην περιοχή του ινιακού οστού, όπου και θα τα ασφαλίσεις με λαστιχάκι ή με κάποια χριστουγεννιάτικη κορδέλα!

 

Χριστουγεννιάτικα χτενίσματα: "Αλογοουρά" με μπούκλες 1

Χριστουγεννιάτικα χτενίσματα: 4. Κλασική αλογοουρά

Για σένα, που προτιμάς τις πιο safe επιλογές, η κλασική αλογοουρά αποτελεί την πιο απλή εκδοχή που μπορείς να επιλέξεις από τα χριστουγεννιάτικα χτενίσματα! Μια εκδοχή που με τα κατάλληλα εργαλεία μπορεί να γίνει ένα από τα ιδανικότερα και πιο όμορφα χριστουγεννιάτικα χτενίσματα. Το μόνο που μένει για να τελειοποιήσεις το look σου είναι να χρησιμοποιήσεις ένα από τα GHD σεσουάρ και τη βούρτσα σου.

Με αυτόν τον τρόπο θα δώσεις όγκο και αρκετή λείανση στα μαλλιά σου, κρεπάροντάς τα ελαφρώς. Είσαι έτοιμη να τη δοκιμάσεις και να λάμψεις με το στυλ σου;

 

Χριστουγεννιάτικα χτενίσματα: Κλασική αλογοουρά 1

Χριστουγεννιάτικα χτενίσματα: 5. Λαμπερές και διαχρονικές ρετρό πλεξούδες

Αδιαμφισβήτητα οι ρετρό πλεξούδες αποτελούν διαχρονική τάση για κάθε εποχή. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να εκμεταλλευτείς αυτήν την τάση και να δημιουργήσεις τα πιο εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα χτενίσματα. Αυτού του είδους οι πλεξούδες μπορούν να γίνουν ρομαντικές, χαλαρές με αφέλειες ή και πιο αυστηρές με όλα τα μαλλιά μαζεμένα. Σίγουρα, οι ρετρό πλεξούδες μπορούν να συνδυαστούν με ό,τι εσύ θέλεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας σου. Δημιούργησε το δικό σου στέμμα γύρω από το κεφάλι και τόνισε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Για να είσαι και να αισθάνεσαι η πριγκίπισσα των Χριστουγέννων.

 

Χριστουγεννιάτικα χτενίσματα: ρετρό πλεξούδες 1 

Χριστουγεννιάτικα χτενίσματα: 6. Χτένισμα Μπαλαρίνας!

Από τα χριστουγεννιάτικα χτενίσματα δεν θα μπορούσε να λείπει η πιο κομψή επιλογή. Το χτένισμα της μπαλαρίνας, το οποίο μπορεί να το υποστηρίξει κάθε τύπος γυναίκας συνδυάζοντας το, με έντονο μακιγιάζ και το ανάλογο εορταστικό outfit. Η σωστή λείανση και τα επιμελώς τραβηγμένα μαλλιά, χαμηλά στο πίσω μέρος του κεφαλιού, είναι που κάνουν τη διαφορά. Ένας περίτεχνος κότσος που πάντα θα εντυπωσιάζει.

Αν θέλεις ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα, χρησιμοποίησε το Moroccanoil Glimmer Shine Spray. Πρόκειται για ένα προϊόν που ελκύει και αντανακλά το φως. Μοναδικός στόχος του οποίου είναι να χαρίσει στα μαλλιά σου μια εξαιρετική λάμψη. Χριστουγεννιάτικα χτενίσματα όπως είναι ο κότσος της μπαλαρίνας καταφέρνουν να μαγνητίσουν τα βλέμματα με την απλότητα και τη φινέτσα τους.

 

Χριστουγεννιάτικα χτενίσματα: Χτένισμα μπαλαρίνας 2

Χριστουγεννιάτικα χτενίσματα: 7. “Κύματα”

Για σένα που θέλεις να παραμένεις γοητευτική και τολμηρή, ακόμη και τις γιορτές, τα κυματιστά μαλλιά είναι η ιδανική λύση. Ένα από τα πιο διαχρονικά και εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα χτενίσματα που λύνει τα χέρια για την εορταστική έξοδο κάθε γυναίκας. Είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα χριστουγεννιάτικα χτενίσματα, καθώς μαγνητίζει όλα τα βλέμματα και κλέβει την παράσταση. Τα κυματιστά μαλλιά ταιριάζουν σε όσες θέλουν τα μαλλιά τους ελεύθερα αλλά με αρκετή δόση glam. Χρησιμοποίησε το κατάλληλο εργαλείο για να δώσεις στα μαλλιά σου την μπούκλα που πιστεύεις οτι τους ταιριάζει, και εντυπωσίασε σε κάθε σου έξοδο.

 

Χριστουγεννιάτικα χτενίσματα: "Κύματα" 1

 

Δοκίμασε το αγαπημένο σου από τα παραπάνω χτενίσματα και τα ιδανικά προϊόντα μαλλιών και styling για εσένα και πες μας τις εντυπώσεις σου στα σχόλια. Ανακάλυψε περισσότερα άρθρα με χτενίσματα, τεχνικές και μυστικά για εντυπωσιακά μαλλιά στο blog μας.

Σχόλια