5 κουρέματα που είναι πάντα στη μόδα!

Σίγουρα είναι πολύ διασκεδαστικό να ακολουθείς τις τάσεις της μόδας ειδικά όταν πρόκειται για στοιχεία που μπορείς εύκολα να αλλάξεις όπως ρούχα και μακιγιάζ. Ευτυχώς, υπάρχουν κουρέματα που είναι πάντα στη μόδα.

Όταν πρόκειται για τα μαλλιά , λίγοι από εμάς θέλουμε να δοκιμάσουμε ένα τολμηρό νέο look κάθε εποχή μόνο και μόνο για να ακολουθήσουμε την μόδα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχουν κάποια στυλ στα κουρέματα που κάνουν την εμφάνιση τους ξανά και ξανά, με μικρές ίσως παραλλαγές όπως το pixie Twiggy ή το φιλαρισμένο Shag από την δεκαετία του ’70. Λίγο πριν επισκεφτείς το δικό σου σαλόνι ομορφιάς για μια ενημέρωση στις φθινοπωρινές τάσεις μαλλιών, μπορείς να δεις παρακάτω 5 κουρέματα που είναι πάντα στη μόδα και να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει!

 

 

Κουρέματα που είναι πάντα στη μόδα #1. Twiggy Pixie Look!

 

Κουρέματα που είναι πάντα στη μόδα - Twiggy Pixie Look
Η Twiggy έκανε το Pixie κοντό κούρεμα διάσημο στη δεκαετία του ’60 με την βοήθεια του Vidal Sassoon – είναι πλέον ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα look όλων των εποχών!

H Princess Diana και η Demi Moore υιοθέτησαν αυτήν την εικόνα στη δεκαετία του 1990. Πιο πρόσφατα, το είδαμε με παραλλαγές σε διασημότητες όπως η Kristen Stewart και η Katy Perry. Είναι μια κλασική εμφάνιση και ταιριάζει στους ανθρώπους με μικρά χαρακτηριστικά.

 

 

 

#2. The Shag! Το φιλαρισμένο κούρεμα των 70’s

Κουρέματα που είναι πάντα στη μόδα - The Shag Look
Αυτή η γοητευτική εμφάνιση με την πολυεπίπεδη υφή που αγκαλιάζει το πρόσωπο, δίνει τη μέγιστη έμφαση στα μάτια. Αυτό το κούρεμα παραμένει κλασικό για πολλά χρόνια λόγω του ότι δεν χρειάζεται συχνή συντήρηση και ταιριάζει εύκολα στα «σπαστά» μαλλιά της Ελληνίδας. Έχει απίστευτη ευελιξία γιατί μπορείς να «παίξεις» με διαφορετικά μήκη και είναι πολύ πρακτικό και όμορφο κάτι που το κάνει και διαχρονικό. Αδιαμφισβήτητα, πρόκειται για ένα κούρεμα που είναι πάντα στη μόδα, με μικρές προσαρμογές.

 

 

 

#3. Ίσια φράντζα! The blunt cut Fringe!

Ίσια φράντζα
Ονομάζεται και φράντζα Botox γιατί είναι ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να αλλάξεις εμφάνιση και διάθεση!.

 

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να προσέξεις μαζί με τον κομμωτή σου όπως ή φύτρωση των μαλλιών στη περιοχή της φράντζας, έτσι ώστε να αποφύγεις ανεπιθύμητα αποτελέσματα (άσχημα κομμένες – κοντές φράντζες) όπως επίσης να είσαι έτοιμη να προσθέσεις λίγα επιπλέον λεπτά στο να την φτιάξεις καθώς θα χρειαστεί κάποια αναπροσαρμογή μετά από τον ύπνο της νύχτας.

 

 

Κουρέματα που είναι πάντα στη μόδα #4. The Bob cut!

Καρέ μαλλιά
Αυτό είναι αναμφισβήτητα το πιο ευέλικτο look όλων των εποχών και φύσικα ένα από τα κουρέματα που είναι πάντα στη μόδα! Δύο άνθρωποι μπορούν να έχουν ένα bob cut ακριβώς στο ίδιο μήκος, αλλά αν ο ένας έχει φιλάρισμα και φράντζα και άλλος έχει πιο «βαρύ-τετράγωνο» φινίρισμα, θα φαίνονται εντελώς διαφορετικά.

Όποιες μικρές αλλαγές στο σχήμα και το μήκος μπορεί να έχουν τεράστιο αντίκτυπο στο στυλ, πράγμα που σημαίνει ότι είναι εύκολο να ταιριάξει με εποχιακές τάσεις και να του προσδώσει ένα νέο πλεονέκτημα. Μπορεί επίσης να σχεδιαστεί για να ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου, τις ηλικίες, τους τύπους μαλλιών και τα στυλ, γι ‘αυτό θα είναι πάντα ένα μοδάτο κούρεμα.

 

 

#5. Μακριά μαλλιά με «ελαφρύ» φιλάρισμα!

Μακριά μαλλιά με «ελαφρύ» φιλάρισμα
Βλέπε Ελληνίδα! Θέλετε μαλλιά που φαίνονται πλούσια? Το «ελαφρύ» φιλάρισμα δίνει τη ροή και την κίνηση στα μαλλιά χωρίς να επηρεάζει πολύ το μήκος και βοηθά στη μείωση του βάρους, καθιστώντας το ιδανικό για «χοντρά» μαλλιά . Εύκολο στη συντήρηση και το Styling!

Αυτά λοιπόν είναι τα κουρέματα που είναι πάντα στη μόδα. Μίλησε με τον κομμωτή σου και δες ποιο κούρεμα ταιριάζει στο προσώπό σου και απλά τόλμησέ το!

Σχόλια