Χρυσές Σφαίρες 2020: Τα καλύτερα hair-styles στο κόκκινο χαλί!

Τα βραβεία των Χρυσών Σφαιρών 2020 είχαν τα εντυπωσιακότερα hair-styles!

Για άλλη μια χρονιά, για την ακρίβεια την 77η κατά σειρά απονεμήθηκαν τα βραβεία Χρυσής Σφαίρας 2020. Οικοδεσπότης και παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο καυστικός Άγγλος κωμικός Ricky Gervais. Ο οποίος προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με τον αμφιλεγόμενο λόγο του. Στην απονομή παραβρέθηκαν πολλοί stars του Hollywood, οι οποίοι κέντρισαν με την εντυπωσιακή παρουσία τους τα βλέμματα όλων. Στις απονομές Χρυσής Σφαίρας 2020 δώσαν το αναμενόμενο παρόν, τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως είναι φυσικό οι εντυπωσιακές τους αμφιέσεις, οι στιλιστικές τους επιλογές και hair-styles, δεν μπόρεσαν να παραμείνουν απαρατήρητες από τους ειδικούς του Le Tif, όσους παραβρέθηκαν εκεί ή απλώς παρακολούθησαν τις απονομές από την ζεστασιά του σπιτικού τους.

Αστραφτερά κοσμήματα, τολμηρά φορέματα σε εναρμόνιση με περίτεχνες κομμώσεις αποτέλεσαν αντικείμενο συζήτησης και εκτενούς σχολιασμού από τους ειδικούς πάσης φύσεως και μη. Στο πλευρό των αστέρων του Hollywood στάθηκε πληθώρα σχεδιαστών και στυλιστών.

Οι παραπάνω δούλεψαν πυρετωδώς για να προλάβουν να εφαρμόσουν τα εκπληκτικά τους σχέδια και μοναδικά σύνολα στα μοντέλα τους, εγκαίρως. Τα μοντέλα που εμφανίστηκαν στις Χρυσές Σφαίρες δεν ήταν άλλα, παρά πασίγνωστοι ηθοποιοί, σκηνοθέτες, σεναριογράφοι και γενικότερα αστέρες του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.

Τα Hair-styles των Χρυσών Σφαιρών 2020 στο μικροσκόπιο των ειδικών της Le Tif!

Πέρα από την υψηλή ραπτική που είδαμε στις Χρυσές Σφαίρες, το στιλιστικό σύνολο δεν ολοκληρώνεται χωρίς ένα μαγευτικό και παραμυθένιο χτένισμα. Οι ειδικοί του Le Tif παρατήρησαν και σχολίασαν λεπτομερώς κάποια από τα κορυφαία highlighs στον τομέα της κόμμωσης και του hair-styling.

Σκοπός μας είναι να εμπνεύσουν τους αναγνώστες μας που αναζητούν μια αλλαγή, να δοκιμάσουν ενδεχομένως κάποιο νέο τολμηρότερο look. Το νέο τους hair-style, ενδεχομένως να αναδείξει τις χαμένες πτυχές της προσωπικότητας τους.

Όπως και πέρυσι, έτσι και στη φετινή απονομή της Χρυσής σφαίρας 2020 είναι φανερό ότι το καρέ (Bob cut) κυριάρχησε σε διάφορες παραλλαγές μήκους, υφής και hair-styling. Πολλοί αστέρες του Hollywood, όπως η Zoey Deutsch, η Reece Witherspoon και η Lucy Boyton εντυπωσίασαν τους πάντες με το καρέ μαλλί τους με τις άκρες προς τα έξω.

Το συγκεκριμένο hair-style μας έκανε τα νοσταλγήσουμε παλιότερες εποχές, της δεκαετίας του ‘60. Είδαμε το καρέ σε πολλές διαφορετικές και πρωτότυπες παραλλαγές, είτε σε πιο κοφτό, πιο συμβατικό ή ατίθασο. Εκτός του καρέ είδαμε και πιο συνηθισμένα hair-style σε πολλές αποχρώσεις και μήκη.

Εαν θέλετε να δείτε περισσότερες προτάσεις για hair-styles, μπορείτε να επισκεφτείτε το blog του Le Tif.

Ακολουθούν μερικά από τα hair-styles των Χρυσών Σφαιρών 2020 που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον. Παρουσιάζουν μεγάλο εύρος εναλλαγών, ώστε να εμπνεύσουν και τους πιο απαιτητικούς αναγνώστες στην αναζήτηση τους για το τέλειο look. Πραγματοποιήστε και εσείς το ονειρικό σας hair-style, χρησιμοποιώντας επώνυμα και ποιοτικά προϊόντα που εμπιστεύονται οι stars, από το eshop του Le Tif.

#1. Reese Witherspoon!

Χρυσές Σφαίρες 2020 Χτενίσματα, Reese Witherspoon χρυσές σφαίρες χτένισμα

 

Η Αμερικανίδα ηθοποιός επέλεξε την «Λεία» όψη για  το δικό της καρέ! Το ξανθό είναι το αγαπημένο της χρώμα και το μόνο που χρειάστηκε να κάνει είναι να το ισιώσει προσεχτικά να επιλέξει χωρίστρα και να «γυαλίσει» με προϊόντα τοποθετώντας τα πλαϊνά τμήματα των μαλλιών πίσω από τα αυτιά και για να μην την ενοχλούν αλλά και για να τονίσει τις γωνίες στο πρόσωπό της!

 

#2.Ana de Armas!

Χρυσές Σφαίρες 2020 Χτενίσματα, Ana de Armas χρυσές σφαίρες χτένισμα

 

Η κουβανέζα-Ισπανίδα ηθοποιός και υποψήφιος προτίμησε  μια κομψή  χαμηλή αλογοουρά για το δικό της καρέ κάτω από του ώμους , σε σοκολατί απόχρωση ή οποία ταιριάζει πολύ με τα φυσικά της χρώματα! Τραβώντας τα μαλλιά προς τα πίσω αναδεικνύει τα υπέροχα χαρακτηριστικά του προσώπου της , τον λαιμό την πλάτη της τα σκουλαρίκια και το πανέμορφο φόρεμά !

 

 

#3. Kerry Washington

Χρυσές Σφαίρες 2020 Χτενίσματα, Kerry Washington χρυσές σφαίρες χτένισμα

 

Η Αμερικανίδα ηθοποιός επίσης επιλέγει ένα καλοχτενισμένο καρέ πάνω από τους  ώμους σε φυσική απόχρωση και με αρκετά πλάγια χωρίστρα  ώστε να δώσει ένα διαφορετικό χαρακτήρα στο πολύ κομψό κούρεμα !

 

 

#4.Zoey Deutch!

Χρυσές Σφαίρες 2020 Χτενίσματα, Zoey Deutch χρυσές σφαίρες χτένισμα

 

Στα χνάρια της Witherspoon αυτή τη φορά σε χάλκινη απόχρωση και ένα ελαφρύ «γύρισμα» στις άκρες των μαλλιών! Το wet look τελικά είναι ένα πολύ κομψό και σχετικά εύκολο styling για κάθε περίσταση. Αρκέι να είναι σωστά κουρεμένο και να συνδυάζεται με τη σωστή απόχρωση χρώματος!

 

 

#5. Lucy Boynton!

Χρυσές Σφαίρες 2020 Χτενίσματα, Lucy Boynton χρυσές σφαίρες χτένισμα

 

Η Lucy επιλέγει χωρίστρα στη μέση και επιμελώς ατημέλητη υφή για το κατάξανθο πολύ κοντό καρέ με ελαφρύ φιλάρισμα στις άκρες! Σαν τεχνική χρώματος διακρίνονται τα πυκνά Babylights αρκετά κοντά στη ρίζα και κατά μήκος των μαλλιών!

 

 

#6. Charlize Theron

Χρυσές Σφαίρες 2020 Χτενίσματα, Charlize Theron χρυσές σφαίρες χτένισμα

 

Ζωντανή απόδειξη ..όταν έχεις στυλ ανεξάρτητα από την ηλικία, δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ για να εντυπωσιάσεις! Το κατάξανθο twiggy hair cut είναι από τα αγαπημένα μας ! Κομψό διαχρονικό και sexy μπορεί επίσης να φορεθεί σε κάθε περίσταση!

 

#7. Scarlett Johansson!

Χρυσές Σφαίρες 2020 Χτενίσματα, Scarlett Johansson χρυσές σφαίρες χτένισμα

 

Το πιο απλό συνήθως είναι και το πιο όμορφο και το αποδεικνύει περίτρανα η Scarlett! Καλοχτενισμένα «λεία» μαλλιά τα οποία καταλήγουν σε ένα κότσο λίγο πάνω από το ινιακό οστό στο πίσω μέρος του κεφαλιού! Από εκεί και πέρα το μόνο απαραίτητο αξεσουάρ είναι το χαμόγελο!

 

 

#8.Jennifer Lopez

Χρυσές Σφαίρες 2020 Χτενίσματα, Jennifer Lopez χρυσές σφαίρες χτένισμα

 

Μπορεί να μη δέχτηκε καλές κριτικές για το φόρεμά της ωστόσο αυτό το στέμμα από πλεξούδα είναι μια διαφορετική πρόταση η οποία μπορεί να προσθέτει χρόνια αλλά δημιουργεί ένα image Queen που ταιριάζει σε μια τόσο σημαντική εκδήλωση!

Αν άρεσαν και σε εσένα οι εντυπωσιακές κομμώσεις στα Goldern Globe Awards του 2020, μπες τώρα στο eshop του Le Tif. Απόκτησε τα επαγγελματικά προϊόντα ομορφιάς, που χρησιμοποιούν οι stars στις μεταμορφώσεις τους!

Αν θες να διαβάσεις περισσότερα για διεθνή, αλλά και τοπικά θέματα μόδας, δεν έχεις παρά να επισκεφθείς το Letif Blog!

 

Σχόλια