Τάσεις μόδας στα Κουρέματα Καλοκαίρι 2020!

Το καλοκαιράκι άρχισε σιγά σιγά να μας κλείνει το μάτι και οι top τάσεις στα κουρέματα για το 2020 είναι εδώ! Για όλους εμάς αυτή η εποχή είναι συνώνυμη με τον ήλιο, τη θάλασσα, τα ταξίδια, την ανανέωση, την αλλαγή! Μια αλλαγή που είναι πιο επιτακτική από ποτέ! Ορίστε λοιπόν μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεκινήσουμε αισιόδοξα κάνοντας ένα καινούργιο κούρεμα με την βοήθεια του επαγγελματία κομμωτή μας! Δείτε παρακάτω τις τάσεις στα κουρέματα για το καλοκαίρι του 2020! Έμπνευση, δημιουργία, αλλαγή, αισιοδοξία!

#1. Διαχρονικό Κούρεμα για το Καλοκαίρι 2020!

Ασύμμετρο καρέ-ASYMMETRICAL BOBS!

Σταθερή αξία κουρέματος για το καλοκαίρι 2020 ειδικά αν το μήκος είναι αρκετά κοντό! Με χωρίστρα στη μέση ή στο πλάι είναι ένα ιδιαίτερο κούρεμα το οποίο αν συνδυαστεί με τεχνική χρώματος σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο! Η ασυμμετρία μπορεί να εφαρμοστεί στο μπροστά τμήμα και τα πλαϊνά (πιο μακριά) σε σχέση με τα πίσω μαλλιά (πιο κοντά) ή μόνο στα πλαϊνά τμήματα (το ένα τμήμα πιο κοντό σε σχέση με το άλλο)! Το ελαφρύ φιλάρισμα είναι προαιρετικό!

 

#2.Φράντζες με κίνηση για το καλοκαίρι του 2020!

Ανέμελες Φραντζούλες -FLOATY FRINGES!

Οι φράντζες ήταν, είναι και θα είναι το απόλυτο αξεσουάρ μαλλιών άσχετα με το μήκος και το στυλ του κουρέματος! Αν δεν το έχεις αποφασίσει 100% συζήτησε με τον κομμωτή σου(όπως κάνεις πάντα) ποια φράντζα ταιριάζει με το σχήμα προσώπου σου και αν φοβάσαι να μπεις σε βαθιά νερά ξεκίνα με λιγότερη ποσότητα μαλλιών τύπου «φραντζάκι» για το καλοκαίρι του 2020!

#3. Γαλλική φινέτσα στο Κούρεμα του Καλοκαιριού!

Γαλλικό καρέ-FRENCH GIRL BOB!

Το λατρεύουμε αυτό το καρέ γιατί είναι έχει στυλ και είναι πολύ πρακτικό ειδικά το καλοκαιράκι! Λούσιμο στέγνωμα και είσαι έτοιμη! Το μήκος είναι αρκετά κοντό και σαφώς μπορεί να συνδυαστεί και με φράντζα, ταιριάζει σε όλες τις υφές των μαλλιών και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το τολμήσεις! Νιώσε και εσύ τον γαλλικό αέρα στο καλοκαιρινό σου κούρεμα!

 

#4. Μικροσκοπικές φράντζες για το φετινό καλοκαίρι!

Φράντζες «μωρά» -THE MICRO FRINGE!

 

Για σένα που είσαι Fun της φράντζας και ψάχνεις το κάτι διαφορετικό για το κούρεμα του καλοκαιριού! Είναι γλυκές, είναι δροσερές, είναι sexy! Με τη βοήθεια του κομμωτή σου το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η φύτρωση των μαλλιών σου στο σημείο του μετώπου.. θέλει λίγο παραπάνω προσοχή όταν υπάρχουν «κορυφές» ή διαφορετικές κατευθύνσεις εκεί που ξεκινούν τα μαλλιά!

 

#5. Μακριά Μαλλιά και το Καλοκαίρι του 2020;

Μακριά καρέ-LOBS (LONG BOBS)!

ίσιο μακρύ καρέ κούρεμα τάση για το καλοκαίρι 2020

Είναι συνήθως κάτω από τους ώμους, ίσιο ή με φιλάρισμα αρκεί να είναι τετράγωνο στο περίγραμμα! Είναι για σένα που δεν μπορείς εύκολα να αποχωριστείς το μήκος στα μαλλιά αλλά θέλεις και να αλλάξεις! Σίγουρα σου δίνεται η δυνατότητα για διαφορετικά styling είτε με το πιστολάκι είτε με τη μασιά σου και σίγουρα μπορείς να το αναδείξεις ένα παραπάνω συνδυάζοντας και κάποια τεχνική χρώματος!

 

#6. Καλοκαιρινό κούρεμα με Φιλάρισμα!

Φιλαριστά μαλλιά – SHAGGY HAIR!

Αν σου αρέσει η κίνηση και ο όγκος στα μαλλιά σου, αν σου αρέσει να τα πιάνεις συχνά και να παίζεις με αυτά τότε είσαι στη σωστή κατηγορία! Πολλά και διαφορετικά μήκη το χαρακτηρίζουν, διάφορες τεχνικές υφής για να δώσουν το ατημέλητο αποτέλεσμα και άλλες τόσες τεχνικές χρώματος για να το αναδείξουν ακόμη περισσότερο! Έμπνευση από τα 70’s προσαρμοσμένο όμως στη σημερινή πραγματικότητα για μοντέρνα κουρέματα το καλοκαίρι του 2020!

 

#7. Ανδρόγυνο κούρεμα, η ευκολία του καλοκαιριού!

Κοντά μαλλιά – PIXIE LOOK!

Σίγουρα δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε και εσένα που προτιμάς τα κοντά μαλλιά και το έχεις τολμήσει! Όσο τα αγαπάς εσύ άλλο τόσο τα αγαπούν και οι περισσότεροι επαγγελματίες κομμωτές! Σίγουρα είναι πολυδιάστατο, sexy και πρακτικό! Αρκεί μόνο μια ματιά για να καταρρίψει τον μύθο που λέει ότι μόνο τα μακριά μαλλιά είναι θηλυκά! So..Rock n roll baby!

Μην ξεχνάς πως νούμερο ένα τάση στα Κουρέματα Μαλλιών και για το Καλοκαίρι 2020 είναι τα περιποιημένα, λαμπερά μαλλιά! Μετά την επίσκεψη στον κομμωτήριο βρες τα κατάλληλα προιόντα περιποίησης στο eshop μας, σε φανταστικές προσφορές! Μην αφήσεις τα μαλλιά σου να ταλαιπωρηθούν  από τις ακτίνες του ήλιου και τα συχνά λουσίματα!

Σχόλια