5 κουρέματα που είναι πάντα στη μόδα! (Updated)

Τα μαλλιά μας, ολοκληρώνουν κάθε στιλιστική μας εμφάνιση γι’ αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τα κουρέματα που είναι πάντα στη μόδα. Το να ακολουθείς τις τάσεις της μόδας ειδικά όταν πρόκειται για στοιχεία που μπορείς εύκολα να αλλάξεις όπως ρούχα, μαλλιά και μακιγιάζ μπορεί να αποτελέσει τρόπο έκφρασης ή ακόμη και διασκέδασης. Ευτυχώς, υπάρχουν κουρέματα που είναι πάντα στη μόδα και σου δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξεις τι σου ταιριάζει διατηρώντας την εικόνα σου πάντα σύγχρονη και στιλάτη.

 

Επίλεξε το κούρεμα που σου ταιριάζει!

Όταν πρόκειται για μαλλιά, λίγοι από εμάς θέλουμε να δοκιμάσουμε ένα τολμηρό νέο look κάθε εποχή, μόνο και μόνο για να ακολουθήσουμε τις τάσεις της μόδας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχουν κάποια στυλ στα κουρέματα που κάνουν την εμφάνιση τους ξανά και ξανά, με μικρές ίσως παραλλαγές. Μερικά από αυτά τα κουρέματα είναι το Twiggy Pixie ή το φιλαρισμένο Shag από την δεκαετία του ’70. Μη βιαστείς να επισκεφτείς το δικό σου σαλόνι ομορφιάς για μια ενημέρωση στις φθινοπωρινές τάσεις μαλλιών! Μπορείς πρώτα, να δεις παρακάτω 5 κουρέματα που είναι πάντα στη μόδα και να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει!

 

Κουρέματα που είναι πάντα στη μόδα: #1 Twiggy Pixie Look!

Twiggy Pixie Look

Η Twiggy έκανε το Pixie κοντό κούρεμα διάσημο στη δεκαετία του ’60 με την βοήθεια του Vidal Sassoon. Είναι πλέον ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα look όλων των εποχών καθώς και από τα κουρέματα που είναι πάντα στη μόδα!

H Princess Diana και η Demi Moore υιοθέτησαν αυτήν την εικόνα στη δεκαετία του 1990. Πιο πρόσφατα, το είδαμε με παραλλαγές σε διασημότητες όπως η Kristen Stewart και η Katy Perry. Είναι μια κλασική εμφάνιση και ταιριάζει στους ανθρώπους με μικρά χαρακτηριστικά.

 

#2 The Shag! Το φιλαρισμένο κούρεμα των 70’s

Shag hairstyle
Αυτή η γοητευτική εμφάνιση με την πολυεπίπεδη υφή που αγκαλιάζει το πρόσωπο, δίνει τη μέγιστη έμφαση στα μάτια. Κατατάσσεται στα κουρέματα που είναι πάντα στη μόδα, λόγω του ότι δεν χρειάζεται συχνή συντήρηση και ταιριάζει εύκολα στα «σπαστά» μαλλιά της Ελληνίδας. Έχει απίστευτη ευελιξία γιατί μπορείς να «παίξεις» με διαφορετικά μήκη. Επιπλέον, είναι πολύ πρακτικό και όμορφο, κάτι που το κάνει και διαχρονικό. Αδιαμφισβήτητα, πρόκειται για ένα κούρεμα που είναι πάντα στη μόδα, με μικρές προσαρμογές.

 

#3 Ίσια φράντζα! The blunt cut Fringe!

Fringe Hairstyle

Ονομάζεται και φράντζα Botox γιατί είναι ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος να αλλάξεις εμφάνιση και διάθεση!

Ωστόσο, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να προσέξεις μαζί με τον κομμωτή σου. Δώσε προσοχή στη φύτρωση των μαλλιών, στη περιοχή της φράντζας, έτσι ώστε να αποφύγεις ανεπιθύμητα αποτελέσματα (άσχημα κομμένες – κοντές φράντζες). Επίσης θα πρέπει να είσαι έτοιμη να προσθέσεις λίγα επιπλέον λεπτά στο να την φτιάξεις καθώς θα χρειαστεί κάποια αναπροσαρμογή μετά από τον ύπνο της νύχτας. Όμως με την σωστή περιποίηση και τα κατάλληλα προϊόντα μαλλιών το νέο σου κούρεμα θα σου φαίνεται παιχνιδάκι.

 

Κουρέματα που είναι πάντα στη μόδα: #4 The Bob cut!

Bob Cut

Αυτό είναι αναμφισβήτητα το πιο ευέλικτο look όλων των εποχών και φυσικά ένα από τα κουρέματα που είναι πάντα στη μόδα! Δύο άνθρωποι μπορούν να έχουν ένα bob cut ακριβώς στο ίδιο μήκος. Ωστόσο, το φιλάρισμα και η φράντζα, σε αντίθεση με το πιο «βαρύ-τετράγωνο» φινίρισμα, είναι αυτά που κάνουν το ένα bob cut κούρεμα να διαφέρει από το άλλο.

Οι μικρές αλλαγές στο σχήμα και το μήκος μπορεί να έχουν τεράστιο αντίκτυπο στο στυλ, πράγμα που σημαίνει ότι είναι εύκολο να ταιριάξει με τις εποχιακές τάσεις. Μπορεί επίσης να σχεδιαστεί έτσι, ώστε να ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου. Προσαρμόζεται επίσης σύμφωνα με όλες τις ηλικίες, τους τύπους μαλλιών και τα στυλ κι αυτό είναι που το κάνει ένα από τα κουρέματα που είναι πάντα στη μόδα.

 

#5 Μακριά μαλλιά με «ελαφρύ» φιλάρισμα!

Long Layered Hair

Θέλετε μαλλιά που φαίνονται πλούσια? Το «ελαφρύ» φιλάρισμα δίνει την επιθυμητή ροή και την κίνηση στα μαλλιά χωρίς να επηρεάζει πολύ το μήκος. Επιπλέον, βοηθά στη μείωση του βάρους, καθιστώντας το ιδανικό για «χοντρή» τρίχα. Τέλος, είναι εύκολο στη συντήρηση και το Styling και αποτελεί ένα κούρεμα που είναι πάντα στη μόδα!

 

Αυτά λοιπόν είναι τα 5 κουρέματα που είναι πάντα στη μόδα! Μη διστάσεις να τα τολμήσεις! Μίλησε με τον κομμωτή σου και δες ποιο κούρεμα είναι το κατάλληλο για εσένα και το πρόσωπο σου. Βρες περισσότερες συμβουλές σχετικά με τις τάσεις της μόδας και όχι μόνο στο BLOG μας!

Σχόλια