• Το καλάθι σας
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Ξηρό Σαμπουάν

5
Our Rating
5/ 5, 1 Reviews
Ξηρό Σαμπουάν
Αναρωτιέσαι πως η λιπαρότητα των μαλλιών σου μπορεί να αποτελέσει παρελθόν και η απάντηση είναι με ένα επαγγελματικό ξηρό σαμπουάν. Ο χρόνος που διαθέτεις είναι πολύτιμος το ίδιο και η ανάγκη σου για τα πιο όμορφα περιποιημένα και γεμάτα φρεσκάδα μαλλιά. Τώρα χάρη στα προηγμένης σύνθεσης dry shampoo μπορείς να ξοδέψεις αυτόν τον χρόνο στα πιο μοναδικά και ενδιαφέροντα πράγματα. Χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείς για τη λιπαρότητα των μαλλιών σου. Αν λοιπόν θέλεις και εσύ να δεις την τρίχα σου να μεταμορφώνεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και ένα άρωμα φρεσκάδας που θα μαγέψει τους γύρω, το ξηρό σαμπουάν είναι ακριβώς η λύση που έψαχνες.

Προβολή όλων των 18 αποτελεσμάτων

Επίλεξε το ιδανικό ξηρό σαμπουάν και πες αντίο στη λιπαρότητα

Έχεις κουραστεί να λούζεσαι και λίγες ώρες αργότερα τα μαλλιά σου να χάνουν τον όγκο τους και αυτό το αίσθημα καθαριότητας; Με ένα ξηρό σαμπουάν αυτό σου το πρόβλημα μπορεί πολύ εύκολα να μείνει στο παρελθόν. Άλλωστε είναι γεγονός ότι το συχνό λούσιμο καταλήγει να είναι περισσότερο επιβλαβές παρά ευεργετικό για την τρίχα σου. Με ένα ξηρό σαμπουάν όμως αποκτάς τη δυνατότητα να μειώσεις τον υπερβολικό χρόνο που ξόδευες για το πλύσιμο των μαλλιών σου, προσδίδοντας τους ένα άμεσο αίσθημα φρεσκάδας και ανανέωσης. Χάρη στην απορροφητική του σύσταση ένα dry shampoo περιορίζει την επιπλέον λιπαρότητα στους σμηγματογόνους αδένες και δίνει στα μαλλιά σου τον απαραίτητο όγκο και μια υπέροχη αίσθηση βαθύ καθαρισμού. Έτσι μπορείς να απολαμβάνεις ακάθεκτη κάθε στιγμή της ημέρας σου με τη βεβαιότητα ότι αυτά θα είναι πάντα στην καλύτερη φόρμα.

Χάρισε στα μαλλιά σου styling που διαρκεί με ένα ξηρό σαμπουάν

Ένα ξηρό σαμπουάν εκτός από το αυτονόητο, να σου χαρίσει δηλαδή ένα ματ φινίρισμα και μια όμορφη όψη χωρίς γυαλάδα για τα μαλλιά σου μπορεί να κάνει για σένα πολλά περισσότερα. Είναι γεγονός ότι η λιπαρότητα εκτός από την υφή και την όψη των μαλλιών σου, συχνά καταστρέφει και εκείνο το αγαπημένο σου χτένισμα που μπορεί να πήρε ώρες για να το επιμεληθείς. Τα καλά νέα είναι ότι με ένα ξηρό σαμπουάν μπορείς να διατηρήσεις τον πιο απίθανό όγκο στα μαλλιά σου για να κάνεις τις εμφανίσεις ακόμα πιο μοναδικές. Ενώ χάρη σε αυτή τη ματ και σταθερή όψη μπορείς να είσαι σίγουρη ότι καμία από τις styling επιλογές σου δεν θα σε απογοητεύσει, καθώς αυτές θα διατηρηθούν για το μεγαλύτερο δυνατό χρονικό διάστημα. Γιατί αν ένα όμορφο χτένισμα σημαίνει και μια όμορφή διάθεση με ένα dry shampoo μπορείς να το αποκτήσεις όποια στιγμή νιώσεις ότι το χρειάζεσαι.

Η απόλυτη προστασία για τα μαλλιά σου με το κατάλληλο dry Shampoo

Ένα ξηρό σαμπουάν είναι προηγμένης σύνθεσης ώστε με την πολλαπλή του δράση να σου προσφέρει τα πιο όμορφα και άμεσα αποτελέσματα. Τα περισσότερα dry shampoo μάλιστα περιέχουν βιταμίνες όπως η βιταμίνη Ε και άλλα ευεργετικά συστατικά για να μπορέσουν να προσφέρουν στα μαλλιά σου, την αναγκαία προστασία από τον ήλιο και τη φθορά της θερμότητας. Και αν η λιπαρότητα ενισχύει το ξεθώριασμα του χρώματός των μαλλιών σου, επιλέγοντας ένα ξηρό σαμπουάν μπορείς να είσαι σίγουρη για ακόμα ένα πράγμα! Πως αυτό θα παραμείνει ζωντανό και με διάρκεια και εσύ θα έχεις ένα μόνιμο αίσθημα επαγγελματικής φροντίδας, αναζωογόνησης και βαθύ καθαρισμού.

Μοναδικά Dry shampoo για τίς δικές σου ξεχωριστές ανάγκες!

Όπως και στα υπόλοιπα προϊόντα που αφορούν στην περιποίηση των μαλλιών έτσι και εδώ για να μπορέσεις να επιλέξεις το κατάλληλο ξηρό σαμπουάν, θα πρέπει να εστιάσεις στις πραγματικές ανάγκες των μαλλιών σου. Ανάλογα με τον τύπο και το χρώμα τους λοιπόν μπορείς να βρεις μοναδικής ποιότητας και αίσθησης ξηρά σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά. Αν για παράδειγμα έχεις ξανθά μαλλιά σου προτείνουμε ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα για ανοιχτούς τόνους, όπως το dry shampoo της Moroccanoil. Τα βαμμένα ξανθά μαλλιά τείνουν να είναι πιο ευαίσθητα στη φθορά και για αυτό χρειάζονται τη δική τους εξειδικευμένη φροντίδα. Αν αυτό που χρειάζεσαι ωστόσο είναι μια ανανέωση μετά τη γυμναστική ή μια σίγουρη λύση φρεσκάδας για τα ταξίδια, που τόσο πολύ αγαπάς να κάνεις ένα ξηρό σαμπουάν είναι αυτό που θα σου λύσει τα χέρια. Εσύ είσαι έτοιμη για τις πιο φρέσκιες και μοναδικές στιγμές;

Τελικά, είτε ψάχνεις για το κατάλληλο ξηρό σαμπουάν, είτε απλώς θέλεις να εφαρμόσεις τη δική σου ξεχωριστή ρουτίνα περιποίησης με επαγγελματικά προϊόντα μαλλιών τότε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρεις όλα όσα αναζητάς!