Οι 7 Λόγοι να επιλέξετε το Le tif

 

7 λόγοι και χιλιάδες ικανοποιημένοι πελάτες μάς επιτρέπουν να λέμε πως είμαστε το καλύτερο hair eshop στην Ελλάδα!

 

#1 Λόγος: 97% Ικανοποίηση Πελατών

Το 97% των πελατών μας έμειναν ικανοποιημένοι από την αγορά* τους και θα πρότειναν το Le tif σε συγγενείς και φίλους!

 

#2 Λόγος: Ετοιμοπαράδοτα Προϊόντα

Όλα μας τα προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα και πάντοτε σε στοκ, εξασφαλίζοντας έτσι την άμεση αποστολή τους σε σας. Μάλιστα, το 2015 το 99% των παραγγελιών μας στάλθηκε την ίδια ή την επόμενη από την ημέρα της παραγγελίας.

 

#3 Λόγος: Μόνο Aυθεντικά Προϊόντα

Στο letif.gr παίρνεται πάντοτε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που ζητήσατε. Προμηθευόμαστε τα προϊόντα μας αποκλειστικά από τα επίσημα brands των Kérastase, Redken, L’Oreal Professionnel κλπ. Ενώ προϊόντα όπως τα Macadamia, συνοδεύονται με πιστοποιήσεις γνησιότητας ! Προσωποποιημένα δωρεάν δείγματα προϊόντων σε κάθε παραγγελία!

 

#4 Λόγος: Ολόχρονες Προσφορές

Στο Le tif στόχος μας είναι η διατήρηση των τιμών των προϊόντων μας στα πιο ανταγωνιστικά επίπεδα της αγοράς. Στο Le tif θα βρείτε όλες τις αγαπημένες σας σειρές μ’ έκπτωση μέχρι και 40% όλο τον χρόνο, ενώ σε περιόδους προσφορών, οι εκπτώσεις φθάνουν μέχρι και το -50%.

 

#5 Λόγος: Ό,τι Καλύτερο για τα Μαλλιά σας από το 1999

Το Le tif είναι συνυφασμένο με την υγεία, την περιποίηση και το styling των μαλλιών σας χάρη στην υψηλού επιπέδου κατάρτιση των hair colorist experts μας που φέρουν πιστοποίηση στις τεχνικές χρωμάτων και βαφής από την Redken Νέας Υόρκης. Ως το πρώτο Salon Emotion** στην Ελλάδα, στο Le tif η περιποίηση των μαλλιών σας γίνεται μία αξέχαστη τελετουργία για όλες σας τις αισθήσεις!

 

#6 Λόγος: Ο Σύμβουλος Κομμωτής που εμπιστεύεστε!

Το Le tif νοιάζεται για σας πριν και μετά τις αγορές σας. Για μας η υγεία των μαλλιών σας είναι το παν γι’ αυτό και σας παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ την υπηρεσία Σύμβουλου Κομμωτή. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να μας στέλνετε τις απορίες σας μέσω Facebook και email (info@letif.gr) και εμείς θα σας προτείνουμε την πιο σωστή, οικονομική λύση προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες μέσω online consultation.

 

#7 Λόγος: Ενημέρωση και Οικονομία με μία Κίνηση

Στο εβδομαδιαίο μας newsletter λαμβάνετε τις τελευταίες προσφορές και συμβουλές για το πως να φροντίσετε και να ανανεώσετε τα μαλλιά σας σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις στην αγορά. Στο blog μας μπορείτε να μάθετε για τα τελευταία hair trends και να τα υιοθετήσετε πρώτοι πριν από όλους!

Τι μπορούμε να κάνουμε ώστε να γίνουμε καλύτεροι; Στείλτε μας τις προτάσεις σας στο info@letif.gr!

 

*Βάσει έρευνας που διενεργήθηκε Ιανουάριο με Φεβρουάριο του 2018 σε 124 ερωτηθέντες.
**Το  Salon emotion αποτελεί έναν μοναδικό χώρο διάγνωσης, φροντίδας και styling για τα μαλλιά σας. Έμπειροι hair colorists με state-of-the-art εργαλεία διάγνωσης αξιολογούν της ανάγκες σας βάσει τεστ προσωπολογίας και χρωματολογίας, επιτυγχάνοντας έτσι άρτιο αποτέλεσμα που σας εκφράζει.