Τάσεις μόδας στο Χρώμα μαλλιών – Καλοκαίρι 2020!

Σίγουρα βίωσες όχι με τον καλύτερο τρόπο πόσο αναγκαίο είναι να βάφεις τα μαλλιά σου! Δεν ήταν επιλογή σου, αναγκάστηκες να έρθεις αντιμέτωπη με τη γυναικεία φύση σου για το καλό όλων και αξίζεις συγχαρητήρια! Πλησιάζει όμως η στιγμή μαζί και το καλοκαίρι, που θα έρθεις σιγά σιγά στη κανονικότητα! Το χρώμα είναι ζωή και ελπίδα.. στα μαλλιά είναι αλλαγή και καλή ψυχολογία! Διάβασε παρακάτω τις προτάσεις των hair experts του Le tif Hair Beauty Shop και κάνε την επιλογή σου ανάμεσα στα top  χρώματα μαλλιών για το Καλοκαίρι 2020! Κράτησε σημειώσεις και προετοιμάσου!

 

#1. Το μελένιο χρώμα μαλλιών για το καλοκαίρι 2020!

Μπαλεγιάζ του μελλιού-Dark honey balayage!

   

Το καλοκαίρι είναι μια εποχή που λόγω ήλιου και θάλασσας τα μαλλιά «ανοίγουν» περισσότερο! Ιδανικά μπορείς να βάψεις τις ρίζες σου με χρώμα κοντά στο φυσικό σου και να κάνεις αποχρωματισμό μέχρι και 2-3 τόνους πιο ανοιχτά με ρεφλέ του μελλιού! Είναι κάτι που μπορείς να διατηρήσεις σχετικά εύκολα χωρίς να σε απασχολεί η τακτική επανάληψη (στα μήκη και τις άκρες ) παρά μόνο στις ρίζες των μαλλιών! Αν έχεις συνηθίσει στις ανοιχτές αποχρώσεις θα ξετρελαθείς με το μελένιο χρώμα μαλλιών για το Καλοκαίρι 2020!

 

#2. Το χρώμα μαλλιών για το καλοκαίρι που ταιριάζει σε όλες!

Καφέ-Σοκολατί-Glossy-Brown Hair!

χρώμα μαλλιών καλοκαίρι 2020, καστανό σκούρο

Ίσως είναι ένα από τα πιο ιδανικά χρώματα στα μαλλιά της Ελληνίδας για το Καλοκαίρι του 2020! Ταιριάζει σχεδόν με όλες τις επιδερμίδες, είναι πολύ κοντά στα περισσότερα φυσικά χρώματα και όμως χαρίζει μια αίσθηση φρεσκάδας και λάμψης! Σαφώς και μπορεί να συνδυαστεί με αποχρωματισμό στις άκρες με πολύ μικρή αντίθεση (μέχρι και 1.5 τόνο διαφορά) πάντα στην ίδια απόχρωση ρεφλέ!

 

#3. Χρώμα  μαλλιών «φαντασίας» για το καλοκαίρι του 2020!

 Άκρες φαντασίας – Dip Dye Ends!

χρώμα μαλλιών καλοκαίρι 2020, αντίθεση στις άκρες ροζ 

Σίγουρα θα δούμε έντονα χρώματα μαλλιών το καλοκαίρι του 2020 και σε ολόκληρο το κεφάλι, για σένα όμως που δεν θέλεις να το τολμήσεις εξ ολοκλήρου έχουμε τη πρόταση για αποχρωματισμό μόνο στις άκρες των μαλλιών και εφαρμογή ενός πολύ έντονου ρεφλέ της αρεσκείας σου! Να θυμάσαι ότι όσο πιο ανοιχτό το φόντο μετά από τον αποχρωματισμό τόσο πιο φωτεινό το ρεφλέ! Είναι μια διαδικασία (όπως και οι περισσότερες ) που χρειάζεται τις τεχνικές γνώσεις ενός επαγγελματία κομμωτή!

 

#4.Φλογερό Χρώμα στα μαλλιά για το καλοκαίρι του 2020

Χάλκινο χρώμα μαλλιών – Ginger hair color!

χρώμα μαλλιών καλοκαίρι 2020, φλογερό κόκκινο χρώμα μαλλιών καλοκαίρι 2020, κόκκινο

Σίγουρα μαζί με τα κόκκινα χρώματα είναι από τα πιο «ευαίσθητα» και πρέπει να δείξεις μια συνέπεια στην επανάληψη, είναι όμως πραγματικά εντυπωσιακό το αποτέλεσμα και σίγουρα θα σε αποζημιώσει! Εναλλακτικά μπορείς με balayage να «φωτίσεις» μήκη και άκρες και να το φτάσεις στο πυρόξανθο έτσι ώστε να εφαρμόζεις όσο τακτικά θέλεις το χρώμα στις ρίζες και απλά να «φρεσκάρεις» τις άκρες!

 

#5. Αντιθέσεις στο Χρώμα μαλλιών – Νο 1 τάση για το καλοκαίρι 2020!

Αντίθετα χρώματα- Hair color contrast!

χρώμα μαλλιών καλοκαίρι 2020, αντίθεση καστανό ξανθό χρώμα μαλλιών καλοκαίρι 2020, αντίθεση στη ρίζα

Μία καινούργια τάση στο χρώμα μαλλιών που θα κυκλοφορήσει φέτος το καλοκαίρι του 2020 είναι αυτή που θα συνδυάζει χρώματα με πολύ μεγάλη αντίθεση μεταξύ τους ! Είναι μια νεωτεριστική προσέγγιση του «δεν με νοιάζει τόσο που μεγάλωσε η ρίζα γιατί συνδυάζεται με τμήματα εσωτερικά τα οποία επίσης είναι σκούρα!». Η άλλη πιο τολμηρή εκδοχή είναι «αποχρωματίζω τη ρίζα, εφαρμόζω μια πολύ ανοιχτή απόχρωση της αρεσκείας μου η οποία θα κάνει μεγάλη αντίθεση με τα μήκη και τις άκρες που θα είναι πολύ πιο σκούρα!

 

#6. Μια διαχρονική τάση στο καλοκαιρινό χρώμα μαλλιών !

Μελαχρινό καφέ και ξανθό – Bronde!

χρώμα μαλλιών καλοκαίρι 2020, καστανόξανθο χρώμα μαλλιών καλοκαίρι 2020, καστανόξανθο 2

 

Είναι μια τάση που ευτυχώς δεν θέλει να μας εγκαταλείψει! Ξεκουράζεται για λίγο και ξανά προς τη δόξα τραβά! Ο αποχρωματισμός μπορεί να ξεκινάει από ψηλά κοντά στη ρίζα ή και πιο χαμηλά στο μέσο των μαλλιών αρκεί να παντρεύεται αρμονικά το καφέ στη ρίζα με το ανοιχτό ξανθό σε επιφανειακά τμήματα στα μήκη και τις άκρες !

 

#7. Ανταύγειες για το καλοκαίρι του 2020!

Ανταύγειες μωρά – babylights!

χρώμα μαλλιών καλοκαίρι 2020, ξανθός φωτισμός χρώμα μαλλιών καλοκαίρι 2020, μπαλαγιαζ

Δικαίως έχει γίνει τόσο ντόρος για το όνομα της τεχνικής αλλά πιο πολύ για το αποτέλεσμα! Ίσως γιατί τα babylights είναι η εξέλιξη της κλασσικής ανταύγειας! Φυσικό αποτέλεσμα λόγω της ιδιαίτερης «πλέξης» με αντιθέσεις στα χρώματα που «δεν βγάζουν μάτι» ωστόσο δημιουργούν συναισθήματα όμορφα τόσο σε σένα που θα αποφασίσεις να κάνεις την τεχνική στο κεφάλι σου όσο και σε άλλους που θα σε κοιτάζουν!

 

Τέλος μην ξεχνάς πως νούμερο ένα τάση στο Χρώμα Μαλλιών και για το Καλοκαίρι 2020 είναι τα περιποιημένα, λαμπερά μαλλιά! Μετά την επίσκεψη στον κομμωτήριο βρες τα κατάλληλα σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά στο eshop μας, σε φανταστικές προσφορές! Μην αφήσεις τα μαλλιά σου να ξεθωριάζουν  από τις ακτίνες του ήλιου και τα συχνά λουσίματα!

Σχόλια